#120 Juoksutusta ja sairastelua

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Moi! Ärhh.. Nyt kun heposet olisi hyppy kunnossa, niin minä ja Pinja ollaan kuumeessa.. Jouduttiin sit peruun maanantain kouluvalkku ja tän päivän hyppäri. No, eiköhän me nyt joskus vielä päästä hyppäämäänkin :)

Eilen oli hepoilla vapaapäivä, koska minäkin olin kovassa kuumeessa enkä oiken jaksanu nousta sängyn pohjalta ylös. Yön aikana olin kuitenkin kokenut ihme parantumisen ja olin lähes terve aamulla. Miten muuten teillä, jos oot itse kipeä kuka liikuttaa hevoset? Juoksutettiin hevoset sitten äitin kanssa kentällä. Kenttä on nyt siinä vaiheessa, että monen mutkan kauttaa se on melkein täynnä hiekkaa ja saadaan huomenna varmaan valmiiksi!!

Minä juoksutin eka Voiton. Voitto oli sika laiska, eikä regoinut raippaan saatikka maiskutukseen. Sitten otin sen vähän pienemmälle ympyrälle, jotta voisin hieman koskettaa sitä raipalla, jotta muistaisi taas mitä se raippa tarkottaakkaan.. Heti kun Voitto oli pienemmällä ympyrällä se pinkoi minkä jaloistaan pääsi, vaikka en edes ollut vielä koskenutkaan raipalla :D Herra taisi tietää tarkalleen minkä mittainen se raippa on ja osasi vähän taktikoida. Otin sit laukat ja ravit molempiin suuntiin. Voitto oli muuten jees, mutta laiska. Onneksi se ei ole ratsastaessa noin laiska, ärsyttävää jotenkin koko ajan patistaa eteen päin.

Äiti sitten kokeili minun tahdostani juoksuttaa Lilliä. Äiskä ei ole koskaan juoksuttanut ja siihen nähden se onnistui mallikkaasti. Lillikin totteli melko hyvin käskyjä, mitä nyt laukasta oli hieman vaikeaa siirtyä käyntiin. Lillin juostessa päätti Voitto piehtaroida :D Lilli oli taas juuri sopivan virkeä ja regoi hyvin apuihin, vai voiko niitä nyt avuiksi kutsua, jos juoksuttaa? Laukassa poni meinasi vähän kiihtyä ja ottikin muutaman spurtin :D

Muuten, en voi kommentoida blogger tunnuksilla blogeihin, koska blogspot vamee jtn.. Olisi tehnyt mieli kommata monen blogiin, mutta kun en voi kirjautua sisään ja monella ei ole vaihtoehtoa, että voisi kommentoida anonyymina tai nimiellä/URL-osotteella.

Ja viimeisenä asiana se, varsinkin uusille lukijoille. Nykyiset kuvat ovat suoraan sanottuina surkeita, koska järkkärimme on huollossa. Kamerasta ei ole kuulunut mitään, joten voi mennä vielä jokunen viikko, jossei jopa kuukausi ennen kun se saadaan takaisin..

3 kommenttia

 1. jos mä oon kipeenä, niin silti ite liikutan. ei nyt tietenkään mitään hikimenoo, mut ees joku 20minuutin läpiratsastus. oon mä 38 asteen kuumeessa ollu estevalkussakin, tosin se ei ollu ihan kannattavaa :D (illalla 40 astetta kuumetta...)

  VastaaPoista
 2. Aika reiluu toi "kuvat on surkeita" :D

  VastaaPoista
 3. masilaura - Niinhän se on oikeastaan pakko, varsinkin jos on pitkään kipeenä, eikä oo ketään kaverii liikuttamassa niin käydä ite ratsii. Itse kyllä en ihan heti kuumeisena kykenisi Voiton selkään sen verran heikossa kunnossa olen, että hattua nostan sinulle :D mutta kyllä mäkin perus nuhassa ja jos on pikkusen lämpöö niin oon ratsinutkin ja ollu myös jossain tärkeissä valkuissa ja kisoissa. Mutta illalla kyllä tietää, ettei ehkä ollut ihan järkevää :D


  Vekki- on se, jos vertaa järkkäri kuviin :DD

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.