#136 Huoleton olisi hevoseton

torstai 28. heinäkuuta 2011Moi. Nyt jos ei huvita lukea angstausta niin jätä tää alku väliin.
Lilli siis ontu eilen juoksuttaessa vasenta etusta, ei livenä huomattu mutta videossa huomasin ja niin muutama lukijakin. Tänään sitten oli se Martan tunti ja poni ei alkuraveissa ontunu, mutta ei se todellakaan puhdas ollut. Sitten kuitenkin hypättiin ne verkka tehtävät ja poni näytti jo paremmalta, lieko raukka vaan innostunut niin ettei enään ontunu </3 Teki sitten yhden pikkuradan ja lopetti siihen, varmaan taas klinikka aika tiedossa..

Miksi meillä on tää kausi menny näin huonosti... Pinjalla murtu se jalka ja käsiki oli hetken huonona, hevosilla koko ajan jotain pientä. Ja miksi Lilli ontuu vaikka klinikalla ei mitään löydetty  Ell neuvoja noudatettu aina liikutuksen jälkeen Arnica-linimenttiä ja on kylmätty ja laitettu patjat hyppäämisen jälkeen... Lilli ontu sillon pahasti kengityksen jälkeen, liekö siinä sitten mennyt jtn pieleen vaikka olikin tossa välillä hyvä..

Onneksi eka vuosi/kisakausi meni Lillin kanssa niin täydellisesti, se on tähän verrattuna kun ruusuilla tanssimista. Käytiin kisoissa voitettiin tai sijotuttiin 80 ja 90cm luokissa. Koska tuskin olisi toista heppaa hankittu, jos olisi sillon mennyt näin huonosti toi ekakin kausi. Liekö sit vaan rasitusvammaa niissä jaloissa, kun kuitenkin jo niin paljon kilometrejä ja hyppyjä tolla ponilla alla. Vaikka meillä ollaankin otettu iisimmin ja pidetty lepotaukoja ja hypätty pieniä..

Toivoin nyt niiiiiin sikana, että molempien jalat saataisiin lopullisesti hyvään kuntoon eikä tulisi enään nän epäonnistuneita kisakausia.

Valmennus meni minun ja Voiton osalta tosi kivasti (: Mentiin radanpätkiä ja vika rata meni tosi hyvin(: Muutama ohi meno tuli sille kapeelle mustalle portille, jossa ei ollu tolppia eikä puomia päällä, mutta se ihan ymmärrettävää. Voiton laukka täytyy vaan saada aktiiviseksi, niin suurin osa meidän ongelmista katoaa.

Elämäni hunoinpostaus, mutta eipä se mitään haittaa:>

6 kommenttia

 1. mistä sen juoksutus videon näkee? (:

  ja toivottavasti kaikki on okei!!

  VastaaPoista
 2. mun on ihan pakko kysyy ku huomasin et sul o ruotsinkielisii blogeja tossa sivussa, nii ootko suomenruotalainen vai?

  Ja postaukseen liittyen en voi muuta sanoakkun teidän ton tunteen, meiiänki polle oli 3 kk saikulla ja oli kyllä elämäni pitkimmät 3 kk..
  Toivon todellakin teidän puolesta että kaikki palautuu ennalleen !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - poistin sen. En halunnut, että joutu mihinkään ht.nettiin tmv.

  Frida - En ole suomenruotsalainen :DD Yritän tajuta mitä ne siellä kirjottelee huonolla ruotsillani ja kääntäjällä, enimmäkseen ihailen hienoja kuvia (:

  Ja se on kamalinta kun ei tiedä mikä niissä on ja onko ne kauhean kipeät vai liiotteleeko tuo pikku hienohelma..

  VastaaPoista
 4. Voi että, tsemmpiä! Mikään ei oo niin inhottavaa ku jos hevosen jalat reistailee. Muut kivut on yleensä helpommin hoidettavissa, mutta ku hevonen ontuu on se samantien klinikkareissu :(

  Onko sun vanhemmat hevosihmisiä, teillä on niin mukavan näköinen paikka kotona? Itelläki olis mahdollisuus saada omaan pihaan hevoset, mutta ku vanhemmat ei oo hevosihmisiä, ei sitä uskalla ottaa omaan pihaan hevosia jos jotain sattuu ku ite ei oo paikalla ja vanhemmat ei osaa tehdä mitään :(

  VastaaPoista
 5. voi lilli parane pian!
  - camilla :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Kiitos tsempeistä(: Eine varsinaisesti oo, äiti oloitti uudestaan ratsastuksen samaan aikaan kun me, että joskus pikkutyttönä on ratsastaneet. Mutta osaa äiti sekä iskä tehdä esim. aamutallit ja hakee laitumelta ja hätätapauksessa liikuttaakkin hepat.

  Camilla - Toivotaan todellakin, että paranee..

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.