#129 Pitkästä aikaa satulaan

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011Emmi ja Lilli
Moi! Ei ole hirveesti tapahtunu mitään, niin en nyt sitten ole päivitellykkään. Eilen oltiin sorsiksessa kenttäkansallisten esteosuudella talkoissa ja hepoilla oli vapaapäivä. Tänään oltiin sitten samoissa kisoissa mutta maasto-osuudella talkoissa, tai eipä siellä meille ollu hommaa joten kuvailin vain (: Lähettiin sitten vähän aikasemmin sieltä pois, jotta ehitään ratsastaa hyvin. Oon nyt pistäny Voittoa yhteensä viisi kertaa ja aina se on vaan jotenkin kauheeta :D Onneksi Voitto käyttäytyy hyvin ja pistäminen on helppoa, vaikka ite oonkin aika paniikissa.

No, tänään siis kipusin Voiton selkään pitkästä aikaa. Voitto olikin jo ravissa puhdas ja menin sitten melko kunnolla. Tein aluksi paljon siirtymisiä ja voltteja. Voitto ei tuntunu selkään mitenkään superille, mutta kun katon kuvia niin sehän kulki ihan kivasti (: Lopuksi sitten päätin suunitelmistani poiketen laukata vähän, tein vain muutamia pääty-ympyröitä kevyessä istunnassa. En oikeastaan mitään siinä laukassa Voitolta vaatinut kunhan vaan laukkasi eteen päin.

Emmi ratsasti Lillillä aluksi ja Pinja sitten Emmin jälkeen. Emmi edistyy ihan huimaa vauhtia, tänäänkin jo laukkasi täyttäpäätä kenttää ympäri ja voltteja. Emmihän on siis ratsastanut vain n-5-7 kertaa Lillillä, eikä oikeastaan kenelläkään muilla hepoilla (:

Toistaiseksi näyttää sille, että pääsen hyppäämään tiistain Martan tunnille. En varmaan mitään huikeita esteitä, mutta varmastikkin jotain pikkusia (:

Onko teillä muuten toiveita seuravaan erikoispostaukseen, jonka teen kun 100 lukijaa on täynnä.

8 kommenttia

 1. Ne koeratsastukset olisivat minusta mielenkiintoiset erikoispostaukseen!

  VastaaPoista
 2. hmm.. Voisin tuota harkita. Lillin koeratsastusta en oikein muista, eikä siitä ole edes kuvia enään tallella. Mutta Voitostapa on kuvia ja selkeitä muistoja(:

  VastaaPoista
 3. Videopostaus jossa selostat, esim 7 päivää Voiton ja Lillin kanssa -tyylinen tms ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, voisi harkita totakin (:

  VastaaPoista
 5. missä päin te asutte ? astteko te jossain kuopios tms ?

  VastaaPoista
 6. Titta - juu kuopiossa (: Miten niin?

  VastaaPoista
 7. okei, ite asun nimittäin tässä siilinjärvellä (:

  VastaaPoista
 8. Heh nyt taitaakin olla 100 lukijaa täynnä :) Sellanen video olis hauska erikoispostaukseen jossa olis vaikka kuvattuna esim. yhden päivän tapahtumat, ei nyt sentään päivän pituinen video mutta jotain pätkiä tyyliin miten eka hoidatte hepat, teette kaikki aamu- ja iltatallit yms sitte ratsastatte jne.. (: Se nopeutettu video oli kans kiva niin ehkä jotain sen tyylistä?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.