#161 Keskusteluja ja jännittyneisyyttä

lauantai 1. lokakuuta 2011

Moi! Vieläkin saa sitten kysellä toiseen kysymyspostaukseen kysymyksiä, jos ei tule tarpeeksi yhtä postausta varten vastailen niihin sitten kohta ihan normipostauksen jatkona.

Nyt ihan älyttömänsuuret pahoittelut kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta yritän ensi viikolla saada ainakin muutaman päivityksen tehtyä ;) Muuten mitä mieltä olette ihan pelkistä kuvapäivityksistä ihan lyhyellä tekstillä vain? Nyt kuvia kuluneelta viikolta
Voitto kuivattelemaas pienen omatoimisen estetreenin jälkeen. Itse vähän mokailin etäisyyksiä ja lähdin tuuppaamaan, mutta muuten meni ihan jees.

Voiton ruuista puolet menee aina suun kautta lattialle :D


Sini hyppäsi ihan pienieä yksi päivä. Aluksi meni tosi hyvin, mutta tolpattomille esteille oli vähän ongelmia tulla... Voittokin keksi ettei ole ihan pakko hypätä, kun ei pikkukuski osaa tarpeeksi tomerasti käskeä. Voikun olisi joku automaattiponi niin pääsisi tuo Sinikin kunnolla ratsastelemaan ja hyppäämään, mutta onpahan ainakin tottunut pienestä pitäen hevosen isoihin liikkeisiin ja vähän hankalempiin ratsuihin:D


Kouluvalmentajamme Ellu ratsasti lauantaina Voiton Korholassa, sillä välin kun siskoni Pinja meni Reetalla. Voitto oli kuulemma vähän kireä ja jännittynyt, joka johtuu varmasti siitä että pitäisi vaan olla vielä enemmän ulkona loimia niskassa ja sitten kun V on kytännyt koko viikon kentän yhtä päätyä ja sen takia ollut tosi jännittynt ihan koko ratsastuksieni ajan. Muuten Voitto kulki taas hienosti (:

Korholassa käytettiin ratsastuksen jälkeen solariumisa Voittoa ja laittelin siinä sitten kylmät jalkoihin. Tässä tuo solarium on jo sammutettu ja ollaan juuri lähdössä lastaamaan heppoja.
Päästettiin molemmat hepat tänään vähäksi aikaa kentälle tarhailemaan ja tässä Voitto just piehtaroimassa loimi ja lämpöset jalassa:D

11 kommenttia

 1. mun on pakko sanoo että toi voitto on vaan niin ihanan olonen heppa!!:) oon kateellinen kun oot löytäny tollasen otuksen ittelles:) Ihana blogi !

  VastaaPoista
 2. eiks sua valmentanu joskus joku tuomas?? Valmentaaks viel? jos ei nii miks? ja mistä oot löytäny valmentajas??

  VastaaPoista
 3. mitä toi hevosten solarium niinku tekee? =)

  VastaaPoista
 4. oooh, oot laittanu meidän blogin tonne suosittelen listalle!:D
  + on kiva lukee postauksia missä on paljon kuvia ja tekstiä mut ainahan siihen ei oo mahdollisuutta.. :)

  VastaaPoista
 5. Tällaiset postaukst ovat ihan mukavavia aina välissä, kun on vain tarpeeksi kuvia! Mutta aina joskus sitten sellaisia kunnon selostuksiakin!! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille (: Noihin kysymyksiin vastailen sitten tulevassa kysymyspostauksessa, mutta solarium palauttaa, lämittää, rentouttaa yms. lihaksia rasituksen jälkeen ja ennen sitä. En edes oikein tarkkaantiedä:D

  VastaaPoista
 7. muakin kiinnostaisi tietää että missä hintaluokassa nuo sanna b:n myyntihevoset liiikkuu ?

  VastaaPoista
 8. Toi on söpöö kun toi sun pikkusisko hyppää voitolla tota ristikkoo (::

  VastaaPoista
 9. Meneeks teijän hepat ongelmitta koppiin? :)

  VastaaPoista
 10. kysymyksiä:
  Onko Voitto klipattu ? Jos on niin koko klippaus vai jokin muu malli ?
  Kerro Voiton loimituksesta ?
  Mitä loimia teillä on kuljetuksessa Lillillä ja Voitolla näin syksyisin ?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.