#168

maanantai 10. lokakuuta 2011
kannukseni eivät sitten ole tarkoituksella noin! Ne ovat vähän liian löysät ja tahtovat nousta tuonne ylös.

Moi! Eilen menin kentällä ihan normisti ja oli tarkoitus treenailla taas sitä kouluohjelmaa, olin jopa rakentanut 20x40 kentän puomeista siihen kentälle, mutta ei :D Voitto veti semmoset laagit sieltä kulmasta ja oli koko ajan kuin viulunkieli..  Pinja sitten keräili ne puomit pois ja otti meidän menosta vähän kuvia, tulikin aika kivoja kun Voitto oli niin terävänä :D

Ainiin, tein muuten Voitolle nutturat, kun pitää harjoitella niiden tekoa sinne koulukisoihin. Jos jollakin on jotain vinkkejä siihen, miten saan siistit nutturat tuonne harjan loppupäähän, jossa on todella ohutta ja vähän jouhia.

Menin sitten sielä päädyssä tosi paljon, tein väistöjä, siirtymisiä peruutuksia yms. Tein tänään myös sitä pujottelua ja Voitto rentoutui (, jos sitä nyt voi rentoutumiseksi vielä sanoa..) taas kivasti sen jälkeen. Kuitenkin se oli tosi pinkeä ja jännittynyt, olipahan ainakin liidokasta ravia:D

Laukassa se oli kaikista rennoin ja sain sen suhteellisen rentona sinne kulmaankin. Sitten taas ravissa se kyttäili.. Päätin luovutta hetkeksi ja yritin saada Voiton rennoksi ihan vastakkaisessa päädyssä, se onnistui yllättävän hyvin, vaikkei V ollutkaan mikään huippurento.

Tänään sitten Ellun valmennus. Toivottavasti on rennonpi heppa!

7 kommenttia

 1. Enpä osaa tuohon loppupään sykeröihin antaa muuta neuvoa, ehkä muutama pienempi sykerö? Ihan ne viimisethän voi jäähä auki kun satula tulee melkein niitten päälle jo sitten.

  Mutta semmonen vinkki, että kanttii laittaa tummajouhiselle hepalle tummat kuminauhat, näyttää paljon siistimmältä! :D Tosin ehkä nää oliki vaan kokeilukummarit?

  VastaaPoista
 2. Te ootte aina niin hieno ratsukko ja voitto näyttää oikein uljaalta noissa sykeröissä :D <3<3

  VastaaPoista
 3. eka Anonyymi - juu, ollaan tällä viikolla menossa ostamaan mustia kuminauhoja, nuo vaan kokeilut kuten epäilitkin (:

  kiitos kaikille kehuista ja palautteesta :)

  olen koulun koneella ja en jaksa kirjautua:D

  VastaaPoista
 4. mitkä ratsastushousut sul o?:))

  VastaaPoista
 5. http://www.tihutyo.kuvat.fi/kuvat/Vuosi+2011/Alue+13.3./80cm/pv-r+Voice+of+Fortuna+01.jpg
  kattelin nopeesti näitä kuvia,silmä pysähty tähän ja lagi hetken.. HEI tehän ootte te :D sori random ja tymä juttu :D blogi on ihan mahtava! luen heti kaikki uudet bloggaukset ku ehin :)voitto on hieno :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.