#175 Icefeel kylmäpakkauksen testausta

torstai 20. lokakuuta 2011

Moi! Eilen oli kouluvalmennus ja tänään Ellu tulee ratsastamaan Voiton meille. Katsotaan teenkö niistä ollenkaan postausta, sillä sen jälkeen lähdetään Helsinkiin ja huomenna HIHSsiin :))

Muistatte varmaan, kun kyselin teiltä muutama päivä sitten tästä ja kukaan ei oikein tienyt sopiiko päivittäiseen kylmäykseen, joten päätettiin sitten testata ja verratta jääpussi kylmäyksen tuloksiin. Tässä siis tarvikkeet mitä tarvitaan ensimmäiseen käyttökertaa, sitten jatkossa tarvitaan semmosta ainettakin, joita on muutama pussillinen tuossa pakkauksessa.

Tämä on se varsinainen pinteli, jossa ekallakerralla on se aine jo valmiina ja jatkossa sekoitetaan tuossa pussissa sitten se neste jatkokäytökertoja varten.

Pinteli oli valmiiksi kääritty, mutta se kiinnitys juttu oli tuossa päällä. Joten käärittiin uudestaan toistepäin, tajuttiin sitten jälkeinpäin, että se kiinnitys juttu oli irrotettava, eli olisin vain otanut sen siitä irti ja laittanut sivuun. Sitten käärinyt pintelin jalkaan ja kiinnittänyt sen sitten siihen :D

Oli tosi inhottava kääriä tuota, kun se oli semmoinen kostea:D Piti aina kääri puoli pinteliä edellisen kerroksen päälle. 

Sitten tämä "lämpömittari" siihen pintelin päälle. Oli muuten tosi hankala saada se tuosta paketista ulos:D Sen piti muuttua vaaleanliilasta turkoosiksi n. 20min ja silloin jalka olisi tarpeeksi kylmä.


Tuossa siis jalka valmiina.

Ja tässä lämpömittari 35min kuluttua. Vaihdettiin paikkaakin kun väri ei muuttunut yhtään, mutta ei auttanut. Jalka ei muutenkaan ollut kääreen alta yhtään kylmä, eikä nesteet olleet lähteneet jalasta. Yleensä jäiden jälkeen jalat ovat ihan kuivat, mutta tämä ei kyllä poistanut nesteitä vaikka niin luvattiin. En tiedä kuinka hyvää ensiapua tää antaisi, mutta ei ainakaan kylmäykseen sovi. Hajukin oli ihan kauhea, noissa aineissa!


3 kommenttia

  1. tiia, mä yksinkertasesti rakastan sun blogia ♥

    VastaaPoista
  2. tiiätkö mitä tiia meillä oli joskus tollaset!! noi oli aika sairaan vaikeet laittaa ja säätää noita...ei ehkä mitkään toimivimmat!:/

    VastaaPoista
  3. Ostin juuri tuollaisia pakkauksia kaksi ja rupesin miettimään, että mitä ne lisätökötit siellä on ja mitä niille pitää tehdä?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.