#164 Kaikkea sälää: uusi ulkoasu, kysymyspostaukseen vastaukset part.2, hierontaa, kengitystä..

perjantai 7. lokakuuta 2011

HIERONTA+KENGITYS
Tänään oli sitten kengitys molemmilla hepoilla ja eilen oli hieronta Voitolla. Hieronnasta sen verran, että Voitto taas nautti hirveesti siitä ja ei läytynyt mitään isoja jumeja, mutta muutamia pieniä vähän ympäri hevosta. Varsinkin rintalihakset olivat taas jumissa..

UUSI ULKOASUA
Päätin vaihtaa tuota banneria vähän syksyisämmäksi, tuli ihan jees. Mutta mitäs te pidätte uudesta ulkoasusta? Tai tuo on kyllä aika samanlainenhan, banneri ja värit vain uudet. Kerrankin muuten ihan minun itsetekemä bannu;)

KYSYMYSPOSTAUS PART. 2

Missä hintaluokassa nuo hattelhorsen hevoset liikkuu, osaisitko sanoa ?=)
muakin kiinnostaisi tietää että missä hintaluokassa nuo sanna b:n myyntihevoset liiikkuu ?
- Varmasti hyvinkin erihintaisia ja tasoisia hevosia Sannalla, mutta hinnan ja hintaluokan saatte selville ottamalla itse yhteyttä Sannaan. Täältä löytyy yhteytiedot.

pakko kysyä kun itsellänikin tuo canon eos 550D, että mitä putkea käytätte? :)
- Ennen meillä oli Canonin  EFS 18-135mm putki, mutta Lillin kanssa onnistuin sen rikkomaan. Tällä hetkellä käytösä kameran mukana tullut miniputki, mutta uusi putki on hankintalistalla.

eiks sua valmentanu joskus joku tuomas??
- Valmensi juu.

Valmentaaks viel? jos ei nii miks?
- Ei valmenna, vaikka todella hyvä ja mukava valmentaja olikin. Valmentajan vaihdos oli vain ajankohtainen. Suurin syy on varmasti se, että Martta on Sannan pitkäaikainen oppilas ja opettaa sammalla tyylillä ja pyrkii samoihin asioihin. Martta pääsee myös jelppaamaan meitä kisoihin, jos omilta kisoiltaan ehtii. Ja muutenkaan ei ole niin kiireinen(:

 ja mistä oot löytäny valmentajas??
- Kouluvalmentaja Ellu on äitimme tuttu ja sitä myöten sitten päädyttiin Elluun, muutamia muita valmentajia myös kokeilimme, mutta ne eivät tuntuneet "omille". Martta "löydettiin" Sanna Backlundin kautta ja hänen suosittelemana aluevalmennuksista.

Meneeks teijän hepat ongelmitta koppiin? :)
- Molemmat vain kävelet koppiin ja usein kotiin päin mennessä molemmat ihan juoksevat koppiin:D Mutta Voitto pitää aina lastata ekana, koska muuten se ei suostu menemään koppiin.

Onko teillä tarkoitus rakentaa jossain vaiheessa maneesi?
- Anteeksi kun nauran tälle kysymykselle :_D Mutta siis ei taida olla, ei varmaan olisi ihan järkevää kun meillä on noita hevosia vaan kaksi ja maneesi kumminkin makssa ihan kivasti. Olisihan se aika luxus;D

teillä on siis omalla pihalla talli? 
-onjuu

 onko teillä oma estekalustokin?
- pieni sellainen löytyy(:

 ketä teijän tallilla sulle käy pitämässä valmennuksia?
- Meillä kotona käy ainoastaan estevalmentajamme Martta.

Onko Voitto klipattu ? Jos on niin koko klippaus vai jokin muu malli ?- ei ole meidän aikana ikinä klipattu, kun ei hirveän "järkevää" ole kun ei ole maneesia kotona.

Kerro Voiton loimituksesta ?
- No, tällä hetkellä sillä on aina ulkona 100-200g kaulakappaleellinen loimi. Sisällä ei mitään. Talvella varmaan ihan kovimmilla pakkasilla vaan sisällä loimi, mutta ulkona sitten n. 300-500g kaulakappaleloimi (:

Mitä loimia teillä on kuljetuksessa Lillillä ja Voitolla näin syksyisin ?
- Meidän hepat aika vähällä loimituksella. Vielä ei olla käytetty mitään menomatkalla, mutta nyt varmasti saa jo rueata käyttämään kun on näin viileää, mutta tulomatkalla ihan fleece. Talvella sitten fleece ja joskus toppaloimi, pois tullessa jos hikisiä niin sitten kaksi fleeceä tai toppaloimi+fleece.

6 kommenttia

 1. haha repes tolle: "Onko teillä tarkoitus rakentaa jossain vaiheessa maneesi?" :'D

  VastaaPoista
 2. Minkä kokonen toi voiton harmaa ulkoloimi on?:D en nyt jaksa selittää miks kysyn mutta nii:) ?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Se on muistaakseni 155 tai 165 + se olisi nyt myynnissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostaisin ton loimen heti jos ois 135 koska poni :( mutta toi loimi on liiiiia iso :D

   Poista
 4. no se on meille liian iso:) osaatko sanoa onko toi koko sellasta reilumpaa vai vähän pienempää? Eli jos normaalistu meillä loimikokona 145 ni kannattaako ottaa se 145 vai 135 vai suurempi? :D

  VastaaPoista
 5. toi on ehkä vähän väljä.. ottaisin sen isomman, en ainakaan pienenpää (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.