#179 Elämäni ensimmäinen HIHS

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Olen tietokone kiellossa ja postauksia tulee nyt vähän harvemmin, koska en pääse koneelle vaan kuin kerran viikossa atk-tunnilla. Kysytte kumminkin, niin koneella en saa olla koska vietän siellä kuulemma liikaa aikaa ja muut hommat jää tekemättä. Laitoin nyt kumminkin muutaman postauksen teille tulemaan ajastuksella, toivottavastti toimii, koska viimeksi ei ollut niitä julkaissut..

HEI! Elämäni ensimmäinen HIHS on nyt takana. Oli kyllä kaikin puolin tosi hieno tapahtuma, vaikka rupesi jo vähän väsyttämään kun oltiin siellä semmonen 14½h :D Meillä oli hyvät paikat, eivätkä luokkien välitkään olleet liian pitkiä. Oli hauska seurata ratsastajien rataantutustumista, sekä esteiden rakennusta. Tullaan kyllä ihan varmasti vielä uudestaankin! Esittelen tässä nyt vähän ostoksia:


Oltiin jo täällää kuopiossa katottu tätä ja sitten yhtä hansbon loimea, että jos löytyy halvalla hihsisstä niin ostetaan ja sitten löydettiin tää (: Bucasin freedom ulkotoppaloimi, joka pitää sadetta ja n.300g täyte. Kuvasta poiketen siinä meidän versiossa on kiinteä kaulakappale, muuten ihan samanlainen. Kaulakappaleessa ei ole ollenkaan täytettä niin laitetaan sinne sisälle varmaan itse sitten jotenkin jotakin:D Näitä oli siis enään kaksi kappaletta ja sattui juuri Voiton koko. Hintaa oli 99e ja normaalihintahan oli 149e.
Sitten ostin tämän Eskadronin viime malliston huovan. Siellä oli jollain myyjällä paljon Eskadronin ja Pikeurin tuotteita alessa, tääkin oli 25e ja normaalisti 35e. Se ei oikeesti oo ehkä ihan ton ruskea.. 

Sitten lahden horzen outlet osastolta nämä pikeurin ihanat sukat. Nää oli semmoset kivan paksun oloset (: Normaalisti 17e ja nyt 10e.  

Sitten oli pakko ostaa tää Horzelta kun oli tosi kiva ja makso vaan 3e, koko oli kyllä järkkyiso, mutta äiti lupasi sitä kaventaa vähän (:

Sitten tämmöset roecklin kisahanksat, en kyllä tarvis mihinkään, mutta oli niin ihanat ja hyvässä alessa:D Nääkin sieltä Lahden horzelta. Normaalisti 60e ja nyt 30e.

Sitten oon jo pitkään ettiny Voitolle kivaa otsapantaa ja löysin tän Veljekset Whalstenilta. Tämä oli ainot ei-aletuote jonka ostin ja hintaa oli 39e. Toivottavasti Voitto ei heti irrottaisi noita "timantteja".6 kommenttia

 1. tuttu tunne nuo tietokonekiellot ja ihan samasta syystä! Ja noin roecklin valkoset hanskat on muute ihan himo-ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. heeei meki ollaan ostamassa toi bucaksen loimi kunhan on rahaa, just sellanen ku etittiin ja hinta ei oo kyllä paha! :---)

  VastaaPoista
 4. mä ostin kans samanlaisen huovan, mut makso vaa 15 e sillonku ostin sen (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.