#172 Eka 100cm Sorsasalossa

lauantai 15. lokakuuta 2011Yllä olevat kuvat c Victoria Graham

c Sonja Herranen

kaikki yllä olevat kuvat c Emmiina Pekkarinen


yllä oleva kuva c Iina MikkanenMoi! En nyt jaksa kertoilla kauhean tarkasti, koska näette tuolta videolta sitten radat tarkemmin (: Mutta mun startti oli vasta klo. 13 aikoihin ja oltiin tapamme mukaan perillä jo hyvissä ajoin. Voitto oli kuulemma ollu tosi reipas kun äiti sitä talutteli maastakäsin. Sitten kun verkkailin esteettömällä kentällä ei se ollukkaan niin reipas enään. Mutta kun siirryin esteverkkakentälle se kiihty kyllä ihan kiitettävästi ja muutama vaaratilannekkin oli lähellä, lähestyttiin uhkaavaa vauhtia punarusettista peppua ja hevonen ei ota pidätteitä ollenkaan läpi :d Onneksi se sitten pysähty aitaan viime hetkillä ja punarusettinen lähti vauhdikkaammin eteen päin. Siinä 90cm verkassa Voitto oli siis super, reipas (ehkä vähän liiankin..) ja itekkään en feilannu yhtän etäisyyttä!

Rata meni mielestäni aika hyvin, sarja jäi vähän ahtaaksi ja sitä seuraavalla esteellä myös vähän pohjaan, mutta Voitto ei kytännyt yhtään! Vikalla esteellä sitten mun ote herpaantu ja koko este romahti, kun Voitto hyppäsi siltä sen seasta. Hieno ukkeli kun pelasti<3 Oltiin jotain 16/72 ja 12 sijoittui (: Olen kyllä tyytyväinen, koska alkurata meni niin hyvin!

Ilmottauduin sitten jälkkärinä siihen metriin ja ennen luokkaa hepat kävi vähän syömässä ja opettelin rataa, jossa ei kyllä ollu opettelemista kun oli lähes sama kun 90cm rata. Tämähän oli sitten mun eka metri kisoissa ikinä!! Verkassa Voitto oli vähän laiskempi, joten en ottanu niin paljoo hyppyjä. Muutenkaan hypyt ei onnistunu ihan niin hyvin ja tulin muutaman kerran pohjaan, mutta Voitto silti hyppäsi(: Radalla se oli taas reipas, muttei mikään tykki. Kaksi ekaa estettä meni hyvin, sitten tuolla linjalla itekkin menin sekasin monennessako askeleessa oltiin menossa ja Voitto sitten jostain syystä kielsi ja en ollut y h t ä ä n varautunut ja alashan sieltä tulin.. Kyllä ärsytti kun tipuin, yleensä pysyny kielloissa kyydissä! Voitto sitten hirmu anteeksipyytävästi hiplasi mun kättä koko matkan radalta pois<3

Pakko sanoa, vaikkea tuloksellisesti hyvin mennyt niin fiilkset on hyvät (: Koska molemmilla radoilla yksi fail ja muuten melko siistiä ja sujuvaa ratsastusta, vaikka itse sanonkin. Metrin esteet tuntu aika pienille ja ei tuntu et ongelmana ois se korkeus.

Huomenna sitten koulukisoihin :s

12 kommenttia

 1. Miten musta näyttää että voitto menee tosi reippaasti ja ponnekkaasti tossa, joku aika sanoit että se on laiska?

  VastaaPoista
 2. Putositko jaloilleen? :D

  VastaaPoista
 3. eka Anonyymi - Suosittelisin lukemaan tuon tekstin, ennen kuin kommentoit tuommoisia :)

  kepu - juu putosin ja onneksi, koska huomenna koulukisat ja ei olis ollu kiva mennä likasilla housuilla sinne ;D

  VastaaPoista
 4. Mulla on pakko sanoa että te ootte kyllä paras pari jonka tiiän. Ootte niin ku luodut toisillenne. :) Mahtavan näköstä menoa. Seuraavalla kerralla sitte paremmin metrin luokassaki. :) Ja onnea huomisiin kisoihin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Noora ihanasta kommentistasi(:

  VastaaPoista
 6. Hei muuten onko turpakarvojen siistiminen/leikkaaminen kielletty jossain säännöissä? :0

  VastaaPoista
 7. ei oo kyllä turpakarvojen leikkaus / siistiminen kielletty, niitä kun ei edes kansainvälisen tason hevoset omista.

  VastaaPoista
 8. okkei. ht.netin viisaat taas kertovat että FEI on kieltänyt turpakarvojen leikkaamisen. just

  VastaaPoista
 9. No sää sentään tipuit jaloilles. :D Kun mää tuun aina käsi, kylki tai perse eellä. :D

  VastaaPoista
 10. Onpas tää kiva blogi! Löysin hevostalli.netin kautta tieni tänne :) Täytyykin laittaa kirjanmerkkeihin.

  VastaaPoista
 11. Sikahienoja nuo kuvat!:) Näytätte tosi hyvältä niissä!:D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.