#169 Pikku ostoksia

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Moi! Sori kun ei ole tullu kauheesti päivityksiä. Viime Ellun valmennuksesta piti kertoilla, mutta kun ei ollu kuvia. Eilen oli sitten hevosilla vapaapäivä, mutta lähdettiin Korholaan katsomaan Tuomaksen estetuntia :)

Vielä vähän lisää tosta Ellun valmennuksesta; Harjoiteltiin oikeastaan pelkästään sen mun kouluradan asioita, joka oli tosi kiva, vaikka kukaan muu ei ollu koulukisoihin menossakaan(: Voitto kulki taas aika kivasti oikein päin ja välillä tuli mukavia laukkapätkiäkin. Lopuksi sitten menin sen radan Ellulle ja ohjeeksi tulikin muistaa ratsastaa myös siellä radalla, eikä vain ajella noita teitä :D Hyvä ja paikkaansa pitävä ohje! Sain Ellulta lainaan kannukset, jotka ovat huiman pitkän tuntuiset! Kun ne omat ei kai jostain syystä käy koulukisoihin, ei ihan saatu varmuutta niin parempi mennä varmasti luvallisilla. Tänään sitten kokeilen niitä ja treenailen muutenkin koulurataa, jos vaan Voitto siihen kykenee kulman pelkäämiseltään:D Niin, ja huomenna vielä viime hetken treenit Sorsista ajatellen, nimittäin hyppäri Pikkupihalla. 

Kohta muuten alkaa syysloma(!!), sitten viikonloppuna ne seuramestaruudet Sorsasalossa ja syysloman lopuksi (pe) vielä elämäni ensimmäistä kertaa HIHSiin. Paljon mukavaa tiedossa siis :))

Ollaan syötetty aina hevosille jotakin nivelvalmistetta ja nyt tuli aika taas ostaa uusi purkki (: Tää on sen verran kallista, että järkevämpää ostaa tommosessa tosi isossa sangossa mitä niissä pikku purkeissa. Hintaa en muista ja Suitsisopista tää.

Sitten näitä mustia letityskuminauhoja kisoihin. 2,50e Satulavyöstä.

Sitte tämmönen toppaliivi mulle, tää nyt ei oo mikään KL, mutta tosi kiva kummiski(:
Euro-star: Damen alba ja hintaa 125e

2 kommenttia

  1. Tosi kivan näkönen toi toppaliivi! Itellä kans ostolistalla uus, nii jos en olis silmiäni jo yhteen toiseen iskeny nii toi olis varteen otettava vaihtoehto (: Ja eihän kaiken tartte olla KL, taitaa toi Euro-Star olla vähän laadukkaampi, ainaki mun kokemuksen mukaan :D

    VastaaPoista
  2. Kivan näkönen toi toppaliivi :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.