#178 blogi 1v

lauantai 22. lokakuuta 2011
Blogi on ollut nyt pystyssä kokonaisen vuoden. En olisi ikinä uskonut, yleensä en jaksa pitää mitään tämmöisiä projekteja kovin pitkään pystyssä!
Joskus on tehnyt mieli poistaa kaikki vanhat postaukset, mutta onpahan jotain mihin verrata näitä nykyisiä:)
Vuosi tilastoina
Eniten sivun katseluja 50 lukijan kunniaksi tehdystä  Varustepostauksessa.

Suurin liikenteen lähde on hevostalli.net, jossa olenkin mainostanut blogia ahkerasti. Mutta pakko kiittää muutamaa blogia, koska sieltä oli myös tullut paljon liikennettä blogiini (: Kiitos siis Laepille, Riinalle, Ericalle ja Essille blogini mainostamisesta jollakin tavalla!

Haun avainsanoja olivat mm. Lilli ja Voitto, Lillivoitto, Estehevonen Voitto, Estehevoset voitto ja lilli, Voitto kotiin, Tiia ja Voitto, Voitto kotiin blogi. Mutta hieman erikoisempia hakusanoja joilla on blogiini löydetty olivat, erikoisesteet, estekalusto, jackson satulahuopa, finnderby, vehmasmäen talli, ratsastuspanssari, pinja ja lilli, bocaj saappaat, hups.

Eniten katsojia on ollut tietysti suomessa, mutta muutamia satoja katsojia on myös Latviasta, Espaniasta ja Britanniasta.

Blogissa on tällä hetkellä 236 rekisteröitynyttä lukijaa, enkä koskaan olisi uskonut saavuttavani tuollaista määrää lukijoita!

Vuoden bannerit
Esittelen tässä nyt teille kaikki tallessa olevat vuoden aikana blogissa olleet bannerit (: Olen itsekkin bannerin teon myötä oppinut tekemään yhä parempia ja monimutkaisempi bannereita.
ei itse tekemäni, en muista kenen tekemä, sori :D
c Riina 
c Riia


13 kommenttia

 1. eiks toi yks oo elisan tekemä, ja riiahan on elisan hevonen :D:D

  VastaaPoista
 2. eipä kiittelemistä ;) mieluusti "mainostelen" teidän blogia kun tää on niin kiva !! :)

  VastaaPoista
 3. Juuri olin tulossa sanomaan mitä anonyymi jo kertoikin :D Pidän hirveästi noista sun tekemistä bannereista. Ite olen ruvennut suunnittelemaan jouluista ulkoasua joulukuun ajaksi. Saa nähä tuleeko siitä ees mittään.

  VastaaPoista
 4. heii vähä huippu postaus! (: Sulla on kyllä hienoja bannereita :00 millä muokkaat nuo? (: Ja hei muute, kuin pitkiä kisamatkoja teette max? :DD siis että kuin kauas meinaatte mennä?

  VastaaPoista
 5. Moona - Nuo vanhat tehty PhotoFlitrellä ja uusin Gimpillä (: tehdään max. 1h kisamatkoja, mutta mahdollisesti ensi vuonna käydään ypäjällä ja lahdessa.

  VastaaPoista
 6. voi ku mä tykkään lukee tätä sun blogia, tää on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
 7. Oon pitkään lukenut tätä anonyyminä, nyt viimein sitten aloin lukemaan ihan virallisesti :) Onnea 240. lukijasta !
  Tää blogi vaan paranee koko ajan, ihanan paljon kuvia ja Voitto on aivan superhieno! :)

  http://kouluponi.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. en oo ihan varma mutt taisin nähä sut tvstä ku olit ollu siel hihs:sä :)

  VastaaPoista
 9. vähä kivoja ollu nää kaikki edellisetki!:) osaat tehä niit hyvin!:) koko aja vaa parani noi!;)

  VastaaPoista
 10. Moikka !
  Sori kun kommaan tämmöseen ihan ikivanhaan postaukseen, mutta kysyisin, että onko hevostalli.netissä jotain omaa blogisivustoa minne voi blogiaan linkittää? Ja jos siellä ei sellaista ole, niin missä paikassa hevostalli.netissä olet mainostanut tätä blogia? :)
  Kiitos jo etukäteen !

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva blogi olen lukenut tätä jo tosi paljon! Jatka:)

  VastaaPoista
 12. Voiko yli 155cm pitkä tyttö ratsastaa shetyiksellä

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.