2 Videopostausta

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Videoiden ystäviä hemmotellaan nyt. Luvassa on mun kuvaama my day ja Pinjan kuvaama tallivideopostaus. Tallivideopostauksen ootte saattanu jo Pinjan blogissa nähdä, mutta laitoin sen nyt varmuuden vuoksi silti tähän. Olitte munkin blogissa nimittäin toivoneet niin paljon Nerean ja Einarin ratsastuksista videota. My day oli niin kiva pitkästä aikaa kuvata, että ehkä innostun kuvaamaan toisenkin kun mun päivät vaihtelee jonkun verran, jolloin siitä tulisi hyvinkin erilainen!




51 kommenttia

  1. Jee!! Todellakin videoitanne pidän, joten ei haittaa vaikka niitä tulisi jatkossakin runsaasti :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! Ratsastaako Nerea ja Einar koskaan Voitolla? Ja tuletteko Horse Show:hun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne joskus ratsastaa silläkin, Lilli vaan on vähän varmempi ratsu :) Ja ei tulla.

      Poista
  3. Jes videoita! Rakastan teidän videoita, etenkin mydaytä. Katsoin niitä eilenkin mooonta putkeen (menee ihan Netflixin katsomisesta ;D) Katsoin, että sulla on aika vahvan oloiset kynnet, onko se sulla ihan luonnostaan vai käytätkö jotain taikoja?
    Onko sun lakanat nämä https://www.finlayson.fi/tuote/taimi-pussilakanasetti/60650-3966-25-06/ kun aikaisemminkin oon katsonut videoilta noita sun lakanoita ja miettinyt onko ne noi kun haluaisin ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on melko vahvat kynnet luonnostaan, toki käytän melko paljon maitotuotteita senhän ainakin joidenkin mielestä pitäisi vahvistaa kynsiä :) Ja nuo lakanat näyttää kuosiltaan just noille, mutta mulla on kyllä paljon vaaleamman punaiset.

      Poista
  4. Ei ollut hyvä toi sun myday, koska siinä oli enimmäkseen meikki ja salijuttuja.🙈😳🙊Hevosista ei ollut paljon mitään pätkää ja ei Bellaa näkynyt edes videolla ollenkaan.😆😆😶

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle ei sitten ikinä kelpaa videot ;) Heppajuttuja tulee muilla videoilla, joten siksi en kuvaa niin paljoo my dayhyn niitä.

      Poista
  5. Video olisi voinut olla vähän tämän tyylinen https://www.youtube.com/watch?v=DOR24JIqmCs Vähän petyin tähän sinun mydayhin😳😁🙊🙈

    VastaaPoista
  6. Mitä hittoo sie Tiia valitat meikeistä, kun tulit salilta ja sanoit että "tuntuu niin inhottavalle"😂😂😂😂😂

    VastaaPoista
  7. Miksi varasitte Pinjan kanssa hotellin Hesasta?😶😳🙊🙈

    VastaaPoista
  8. Kuinka paljon lilli ja vote ja bella saa heiniä päivässä (:?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista tarkkoja määriä, mutta yleensä paria kiloa per ruoka ja syövät neljästi päivässä :)

      Poista
    2. Mä en kyllä voi käsittää, että ihminen = omistaja ei tiedä, kuinka paljon hänen hevosensa syö päivässä heinää omalla tallillaan 😂

      Poista
    3. Eikö olekin aivan käsittämätöntä :D

      Poista
  9. Mikä biisi soi kohdalla 10:38-10:52??😊😇

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat videot, tykkäsin molemmista kovasti! :)

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Ihanaa kun teitte mydayn siitä kun Nerea ja Einar tuli teille! c: Tulee aina hymy huulille kun kattoo näitä<3

    VastaaPoista
  12. Ihanat on molemmat videot.mistä oot ostanu ton addun punasen laukun aivan mahtava.💚💛☺

    VastaaPoista
  13. Olen erittäin pahoillani, mutta pakko kysyä, että onko nämä teidän serkut nyt ihan vakituisesti teidän videoiden kohteena? En itse siedä lapsia ja minulta onkin jäänyt useampi videopostaus tästä syystä nyt katsomatta.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nerea ja Einar ovat olleet videolla viimeksi 6kk sitten. Heistä toivotaan joka päivä lisää videoita, joten siksi tehtiin heidän kanssaan nyt video.

      Ja videot on aina selkeästi kyllä otsikoitu niin, että ne voi helposti halutessaan skipata jossei kestä katsoa. Mitkä videot sinulla on heidän takiaan siis jäänyt katsomatta kerran niitä useampikin ollut?

      Poista
  14. Oletko siis kuntosalilla töissä?

    VastaaPoista
  15. Moi. Toivottavasti joku pystyisi auttamaan. Oon tehnyt blogin mutta en tiedä miksi mutta kun yritän mennä blogiin muuta kautta kun bloggerista niin en löydä blogia enää mistään. Olen hakenut kaikilla haku sanoilla ja blogin koko osotteella mutta en löydä. Yritin myös mennä toisella laitteella missä on eri kätttäjät mutta en löysä. Blogi on siis ihan julkinen ja siihen pitäisi päästä kaikkien. Onko olemassa joku asetus joka voi olla pois päältä tai päällä? Vai johtuuko se vaan siitä että blogilla ei ole lukioita kun se on niin uusi? Kiitos jos joku osaa auttaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo ole mahdollista. Mitä se sanoo kun menet blogin osoitteeseen? Eli mikä teksti siihen tulee :)? Mikä blogisi osoite on niin voin käydä katsomassa tilanteen.

      Poista
  16. Hei kertaappa parkkikiekon säännöt! ;)

    "Saapumisajaksi on merkittävä pysäköinnin alkamista seuraava tasa- tai puolitunti, siitä riippuen kumpi ajankohta on aikaisempi."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oikeasti olisi pitänyt laittaa se tasan, mutta kun mennään tasan yli voin laittaa seuraavan puolen, koska merkittävä pysäköinnin alkamista SEURAAVA (eli en voi merkata jo mennyttä aikaa) tasa- tai puolitunti, siitä riippuen kumpi on AIKAISEMPI (ja luonnollisesti puoli tulee ennen seuraavaa tasaa joka olisi vasta tunnin päästä).

      Mun piti inssissäkin laittaa parkkikiekko ja silloin ainakin meni ilman sanomista läpi. Itse siis tulkitsen noita ohjeita noin, ootko sä ajatellut väärin vai onko sekä mun inssin vastaanottaja että mä sitten sekoiltu?:D

      Poista
    2. Ei mulla mielestäni tyhmä kysymys ollut. Mutta siis selitit kyllä oikein, mutta videolla sain sellaisen käsityksen että tulit esim 12.20 parkkiin ja odotit siellä autossa sen 10min jotta sait laitettua kiekon puoleen :D

      Poista
    3. Ihan oikein olet tehnyt, aina seuraavaan puoleen- tai tasatuntiin :D Käytän tuota samaa temppua itse joskus, jos ei ole kauhea kiire ja on aikaa odotella se jokunen minuutti, että saa laitettua extra puolituntisen.

      T. toinen ano :)

      Poista
    4. Aa ei, tulin muistaaksenk 9.50 ja odotin 10min että voin laittaa kiekon 10.30 :D

      Poista
  17. Ihailen kärsivällisyyttäsi ja kykyä pysyä viileänä näiden blogikommenttien suhteen. Välillä tuntuu, että saat niin rasittavia kommentteja, että omakin pääkoppa ylikuumenee :D

    Kiva videopläjäys! Oletko siis jollain salilla töissä ja käsitinkö väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, olen vuosien saatossa jo tottunut mitä tyhmempiin kommentteihin..:D Ja joo salilla olen, vaikkein siis konkreettisesti siellä salilla ikinä ookkaan.

      Poista
  18. Tosi kivat videot! Kiva että tuli Nerean ja Einarin lanssa videopostaus, tosi kivaa katseltavaa:)!

    VastaaPoista
  19. Nerea ratsastaa jo tosi hyvin ja on oppinut kuvaamaankin hyvin, niinkuin tietysti Einarikin! Tosi kivat videot:)

    VastaaPoista
  20. Aivan ihanaa!! Oon odottannut näitä niin paljon<33 koska kakkahaaste jatkuu? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Video on jo tubessa odottamassa eträ julkaisen sen, joten pian :)

      Poista
  21. Moikka! Tää ei nyt varsinaisesti liity aiheeseen mutta oon sun blogia selaillessa huomannu että sulla on tuo Samshieldin Shadow matt kypärä (ainakin saman kaltainen :) ) Itsellä on harkinnassa ostaminen minkä laisia kokemuksia? Mua arveluttaa ehkä eniten se että jos pudottaa maahan niin jääkö kovaan pintaa naarmuja kumminkin niin kallis hankinta että ei yhden kädestä tipahtamisen takia haluaisin alkaa korjaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jää! Toi hyvö ollut, suosittelen ehdottomasti :)

      Poista
  22. Voitko tehdä nerean ja einarin Kanssa Pidempiä ratsastusvideoita? Ja monta vuotta nerea ja einar on Ratsastanu?
    Ps. nää 2 videoo oli Kivoja!!

    VastaaPoista
  23. Kannattaa puuron seassa kokeilla kans maapähkinävoita, ihan superhyvää :) Oma suosikkikombo aamusin on puuro + maapähkinävoi + vadelmat + hera/raejuusto ja päälle vähän lakritsijuurijauhetta.

    VastaaPoista
  24. Hyvä myday-video! Yhtä juttua jäin ihmettelemään. Yhdessä päivässä käyt salilla, lenkillä ja vielä ratsastamassa? Pelkkä salitreeni on riittävä liikunan määrä/pv. En halua sanoa tätä pahalla. Ihmettelen vain miten jaksat :o vaikka urheilee ja haluaa hyvän kunnon tai kropan niin ei kannata liioitella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laske ratsastustani enää liikunnaksi kun Voitolla voi vaan kävellä. Ja mielestöni tuo ei ole yhtään liioitelua, millä perustelet että salitreeni pelkästään riittää, eihän se ole aerobista liikuntaa? Mulla ei tule tallihommien lisäksi juuri yhtään hyötyliikuntaa joten tekee pelkkää hyvää käydä vähän lenkilläkin :) Joinakin päivinä saatan tehdä kaksikin aerobista salitreenin lisäksi ja jaksan aivan hyvin, muuten kun arki on koulussa ja koneella istumista lähinnä.

      Poista
    2. Joo okei, siis ihmettelin vain juuri sitä jaksamista. mutta siis salitreeni riittää siis yhdelle päivälle, ei esim koko viikolle, sitä tarkoitin. tottakai saat liikkua niin paljon kuin haluat, en mä sitä!

      Poista
  25. Hyvä tuo: "köyhä aamupala" Minusta tuo oli aika iso :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis ihan normaalikokoinen toi oli, mutta yleensä teen smoothieta, avokadoleipää, munakasta tms. vähän "hienompaa" kun pelkkä maitorahka, mustikat ja puuro :D

      Poista
  26. Miksi nykyään nämä videot loppuvat ns."kesken" tai siis ette sano mitään heippoja tai tms.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.