Horse Show infoa + uusi tarjous!

perjantai 29. elokuuta 2014

Moikka! Yhteistyökumppanini Helsinki International UB Horse Show haluaisi infota taas parista asiasta. Kannattaa tsekata myös aikaisemmat postaukset tästä ja tästä. Tapahtuma lähestyy hurjaa vauhtia ja odotan tämän vuoden showta aikaisempaa enemmän. Tapahtuma on siirrettu uusiin tiloihin Helsingin jäähalliin, tätä ei voi olla hehkuttamatta liikaa sillä monille on varmaan muodostunut mielikuva siitä, että Horse Show on aina Hartwall Areenalla. Itsekkin kuulun siihen sukupolveen, joka ei ole koskaan kyseistä tapahtumaa muissa halleissa nähnyt.

Siisteintä uudessa paikassa on se, että pääsee seuraamaan huippujen verryttelyä ihan kentän laidalta, aikaisemminhan verryttelyn katsominen verkkakentän laidalta ei ole ollut mahdollista. Itse tykkään katsoa ihan pikkukisoissakin muiden verkkaamista, saatikka sitten nyt kun varsinkin sunnuntaina verkkakenttä kuhisee maailman huippuja!
Aikaisemmin infosin teille, että pidetään Pinjan kanssa varmaan jonkinlainen "meet and greet" PS of Swedenin ständillä. Infoan päivistä ja ajankohdista lisää lähempänä, olisi kuitenkin hirmu kiva taas tavata teitä lukijoita :) Jos haluat vaikuttaa päiviin tai aikoihin niin käyhän täältä ruksittamassa ajat, jolloin sinä haluisit meitä tulla moikkaamaan.

Loppuun vielä uutta lipputarjousta: Näe MM-tähdet parhailta paikoilta Helsingissä - nyt MM-kisojen kunniaksi huipputarjous sunnuntain World Cup -näytökseen : Longines FEI World Cup -näytöksen lipun hinnalla kokopäivälippu sunnuntaille. Osta tarjousliput tästä. Tarjouskampanja voimassa 28.8.-3.9.2014
Nyt lähden ratsastamaan, valitettavasti en saa taaskaan ketään kuvaamaan. Suunitelmissa olisi nimittäin kuvata lähipäivinä sileen treenauksesta videota, kun sitä on paljon toivottu. Nyt viikonloppuna koitetaan Pinjan kanssa kuvata toisiamme ja saan ehkä mun kaverin tänne meille kuvaamaan. Arkena on aina niin kiirus tekemään jotain muuta, että kuvaamiselle ei oikein ole jäänyt aikaa.

Mitä te odotatte eniten tämän vuoden Showssa? 
Missä muissa isoissa hevostapahtumissa olette käyneet Suomessa tai ulkomailla?

ps. Tulevana viikkona useita lähetyksiä ratsastuksen MM-kisoista, kantsii tsekata! Täällä tv-ohjelma ratsastuksen osalta, ensi viikolla ohjelmassa mm. kenttäratsastusta ja esteratsastusta.

kaikki muut kuvat paisti yhteiskuvat ottanut Satu Pirinen

22 kommenttia

 1. Niinkun Aadan blogiinkin jo laitoin niin enten odotan verryttelyn avaamista yleisölle :) kiva nähdä ja ottaa mahdollisesti oppia. Tietysti myös kaikki kojut on varmasti huippuja :) !

  www.iddejacoda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Itse ootan myös tulevaa horse showta enemmän kun aikasemmin joten toivottavasti paikalle päästään :)

  VastaaPoista
 3. Harmi etten pääse tuonne :(

  VastaaPoista
 4. Minun muistoissani HIHS oli Messukeskuksessa :)

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö tuleeko oululainen Ville peltokoski sinne? I'm biggest fan! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tulee, mutta ei taideta ratsastajia vielä varmaksi tietää :)

   Poista
 6. En oo HIHSiin menossa vaan TIHS eli Tallinnan vastaavaan, ehkä vähän pienenpään, showhun lokakuun alussa toista kertaa. Olis kiva HIHSiinkin tulla mutta vähän hintava omaan budjettiin, valitettavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi joskus hienoa käydä itsekkin Tallinnan vastaavissa kisoissa, moni suositellut!

   Poista
  2. En tajua nuista horseshown hinnoista mitään nii tiia voitko tehä postauksen jossa kerrot minkäki päivän ja lippuje hinnat :) ? Kiitos paljon jos voit kun ois suunnitelmissa tulla sinne mutts riippuu hkä vähän hinnoista.

   Poista
 7. On pitäny varmaan neljä vuotta lähteä tonne, mut tänä vuonna tuun ihan varmasti! Tosi kiva nähä teitäkin siellä:)

  VastaaPoista
 8. Olisi tosi kiva päästä tuonne, mutta se ei varmaan mun osalta tule toteutumaan, kun ne liput on aikas kalliita... :D Mutta olen kuitenkin jo käynyt yhdessä hevostapahtumassa tänä vuonna, nimittäin Horse Fair messuilla. :)

  VastaaPoista
 9. Oon käyny tuol HIHS sis varmaa ... 4 vuotta haluaisin päästä mut ei oo viel varmaa ku oon kuitenki 12 v :(

  VastaaPoista
 10. Vitsi ku mennää ulkomaille nii pitää säästää ja muutenkin helsinki on kaukana kun me asutaa Kiuruveen lähistöllä :(

  VastaaPoista
 11. Hei, oon menossa kattomaan HIHS lauantain näytöstä. Tiedätkö, onko A katsomo rivi 4 hyvä vai huono paikka? Näkeekö siitä hyvin?
  Sun blogi on muutes ihana:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy ohjelma ja sen alta aina näytöskohtainen hinta: http://helsinkihorseshow.fi/ohjelma.php Sano jos et jotain ymmärtänyt!

   Poista
 12. Olisi joskus aivan ihanaa päästä Horse Show:hun, en ole koskaan ollut, mutta ehkäpä vielä joskus pääsen ♥

  VastaaPoista
 13. Oon tulossa yhellä ponilla lauantaina siihen grand national näytökseen :)

  VastaaPoista
 14. Oho, tuli kommentti väärään postaukseen! :D

  VastaaPoista
 15. SULLA ON TULLU NIIKU VAA 20 KOMMAA TÄHÄ POSTAUKSEEN!! :P FAIL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä failia siinä on? Katsojakerroista näen että tätä on katsottu ihan yhtä paljon kun muitakin postauksia, ihmisillä ei vain ole ollut sanottavaa. Lisäksi julkaisin poikkeuksellisesti kaksi postausta tälle päivälle.

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.