Kisamuotia

tiistai 12. elokuuta 2014

Tämä onkin viimeinen postau Lappeenrannasta. Yksi kuvausidea yhteistyökumppani Team Eurohorsesislta oli varusteet ja expon must have -tuotteet. Mähän tietty innostuin tästä, sillä kisoissa on aina kiva katsella toinen toistaan hienompia  varusteita!

 Tummansinistä...

 ..tummansinistä..

..ja tummansinistä. Tummansinistä näkyi vähän jokaisella ja onhan se kaunis väri, joka sopii oikeastaan kaiken värisille hevosille.

 Tätä kisapaitaa näkyi paljon vähän erikoisemmissa väreissa. Kiva piristys, muuten niin tummansinisiin ratsukoihin.

 Free Jump jalustimia näkyi paljon. Turvalliset, kuulemani mukaan erittäin hyvät ja vielä nätitkin!

Punaisia yksityiskohtia!

Oranssit yksityiskohdat! Valitettavasti kuvassa ei näy ratsastajan oranssi rannekello.

 Sopivasti pinkkiä!

Ihania vöitä!

Tosi paljon näkyi blingeillä reunustettuja huopia, mutta tässä joukosta poikkeava vähän erikoisemman mallinen huopa.

Minkä värisiin varusteisiin te pukeudutte kisoihin?
 Luotatteko perinteiseen tummansiniseen vai uskaltaudutteko käyttämään erikoisempiakin värejä? Millainen on teistä tyylikkäästi pukeutunut/varustautunut ratsukko kisoissa?

80 kommenttia

  1. Kivan värisiä ovat :)
    Tuo tummansininen on kyllä todella yleinen väri kisoissa ;)

    VastaaPoista
  2. Itse tykkään laittaa ruskeaa, sinistä tai mustaa. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nättejä kuvia! :)

    Pakko myös sanoa, että tää uusi banneri/ulkoasu miellyttää mua todella suuresti. Olen itse sinisen ystävä ja bannerikuva on ihanan yksinkertainen ja sopivan tunnelmallinen. ♥

    VastaaPoista
  4. Voi harmi! Olin itse kisaamassa koulua hippaloissa ja tarkoitus oli tulla moikkaamaan jossain sopivassa vaiheessa, mutta en löytänyt teitä/sinua mistään. En tietenkään etsimällä etsinyt enkä paljoa ehtinyt kisoja katsella/etsiä sinua kun aina kisojen jälkeen auttelin siskoa ja serkkua hevosineen. No, ehkä vielä joskus saan kaipaamani yhteispotretin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kivua oot kyllä saanu! Tykkään sun kuvautyylistä tosi palkon (8

    VastaaPoista
  6. tää oli kiva, vähä erikoisempi postaus! kuvat oli taas kerran hienoja! tummansininen on kyllä kisoissa aika yleinen väri :>

    VastaaPoista
  7. kiva postaus! :) yleensä kisoihin pistän kisapaidan ja valkoset housut :)

    VastaaPoista
  8. kiva postaus! menit hyvin siel kisoissa 100cm alku meni hyvin mut harmi noi kiellot. no treenaamalla oppii ;). ihania kuvia ja varusteita. upee banneri. tsemppii jatkoon teille upee pari!!! <3 hyviä treeni jatkoja teille:)

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus ja kivoja kuvia, mut oisin oottanut ehkä vähän enemmän sun mielipiteitä tai näkemyksiä näistä uusista heppamuotijutuista niinkun esimerkiks freejumpit, mutta jäi lähinnä aika lyhyiksi kommenteiksi kuvateksteihin, mutta menihän tämä näinkin :). Ja pakko kyllä antaa vähän positiivista palautetta, sillä viimeaikoina oot tehnyt mielenkiintoisia ja kivoja postauksia jotka mäkin oon jaksanut oikeesti katella ajatuksella läpi.. jossain vaiheessa tuntui että kaikki oli samallaisia videopostauksia kotoa tai muutenvaan eivät jotenkin herättäneet mielenkiintoa ollenkaan, enkä jaksanut edes lukea useimmiten koko blogia. Mut esimerkiksi toi edellinen kisavideopostaus oli mun mielestä hyvä ja joitain valmennus postauksista on ollu kiva bongata ihan oikeesti semmosta hyvääkin analysointia omasta tekemisestäsi :)! Tietysti kaikkia ei voi miellyttää, kun sullakin tosi kirjava joukko lukioita. Mutta itseäni kiinnostaa lähinnä valmennusjutut + tietysti kisapostauksia on aina kiva lukea, ja niitten toteutukessa olet kyllä viimeaikoina onnistunut.
    Ja vielä itse tämän postauksen aiheesta, meillä kisavärinä yleensä punainen tai harmaa (joskus ihan mustavalkea ja joskus vaaleanpunaista) mitkä sinäänsä myös aika yleisesti käytettyjä värejä jo. Mutta kiva kun jotkut käyttää esimerkiksi violettiä, vihreää ja oranssia tms, vähän joukosta erottuvampia värejä :)! Tummansininen tosiaan on tosi massaväri varusteissa.

    ja tulipahan kirjotettua romaani :D, mut kiva kun oot jaksanu ja jaksat edelleen panostaa tähän blogiin niin paljon :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Nyt kesällä ollut aikaa ja innostusta panostaa, hyvä että panostus mennyt siihen suuntaan mistä sä pidät.

      Poista
  10. Silloin harvoin kun kisakentille eksyy, olen vielä "tuttua ja turvallista tummansinistä" tylsempi: Mustaa ja valkoista :D
    Toi useammassa kirkkaassa värissä oleva kisapaita oli kyllä kivan näköinen, turkoosi erityisesti!

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä toi tummansininen on just varma ja hyvä valinta, koska sopii oikeastaan kaiken värisille hevosille, (tietenkin voi olla hiukan tylsän näköistä esim. just kisoissa, jossa kaikki on saman näköistä) toisin kun joku pinkki tai muu vaalea väri. Mun mielipide on, et eläimelle ainoastaan tummia värejä (tumman vihreä, punainen yms. muut perus värit) niin tulee siisti ja arvokas vaikutelma, eikä sellasta ns. "krääsämäistä", mikä mun silmiin ainakin tulee vaaleista väreistä:) ja hei, miks nykyään sun blogissa näkyy näin yksinkertaisia bannereita?:o oli jotenkin kiva sillon, kun ennen niissä bannereissa oli jotain katsottavaakin, eikä vain yhtä tai kahta kuvaa:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tykästynyt nyt vähän simppelimpään tyyliin :)

      Poista
  12. Hyvät värit ja ittenkkin oon käyttäny tummansinistä ja turkoosia ;)

    VastaaPoista
  13. Oi ihanaa, ridamuotipostaus ja vielä hyvä sellainen! Näin varusteratsastajana (täytyy myöntää :D), että rakastan tällaisia <3
    Ja tsemppiä Tiia, kielloista ja hylyistä huolimatta olette Voiton kanssa näppärä pari :) Itsellänikin tämä kausi mennyt noh, ei niin putkeen tai suunnitelmien mukaan ja prosentit jääneet tavoitteita alemmas, mutta vielä tästä noustaan kovalla treenillä.

    VastaaPoista
  14. Hieno ulkoasu!:) ja itse tykkään kisoissa tummansinisestä punaisesta ja pinkistä.

    VastaaPoista
  15. Tummansininen on kyllä sellanen tuttu ja turvallinen väri, mutta kyllä iteltä löytyy kaapista punaistakin jonkin verran ja vaaleanpunaistakin hieman. Ite en oo oikein innostunut käyttämään mitään räikeitä / erilaisia värejä, mutta miettinyt olen mm. korallin väriä, vaikka sitä löytyy usein heppakaupoista huobosti (yleensä ei ollenkaan...) :)

    VastaaPoista
  16. Tämmöset varusteisiin liittyvät postaukset on niin kivoja! ja vielä kun kirjoitat niin selkeästi ja todella hyvä laatuiset kuvat! :) lisäksi näistä saa itse niin paljon vinkkiä.
    Minulla vähän riippuu, että lähdenkö ponilla vai hevosellani kisoihin ja kummallekkin on tietenkin omat värit ! ;) Ponilla tykkään pitää esim. harmaata, turkoosia, tummansinistä yms. lisäksi meillä on suojissa hienot ja hillityt glitteri yksityiskohdat. :) hevosella taas pidän tummansinistä aika paljon.
    Itseni pukeutuminen riippuu sitten taas heppojen varusteista, koska tykkään olla sävy-sävyyn kamppeissa :D
    Nuo Free Jumpit on kyllä niin kivan näköset ja semmoiset olenkin hankkimassa, mutta kuhan vain ensin osaisi päättää, että minkä väriset! :D

    VastaaPoista
  17. Noi freejumpit on kyllä tosi hyvät!:) Meiltä löytyy tuollaiset vihreät ja pinkit,josta on nuo vihreät useammin käytössä,mutta pinkit ovat käytössä ns.julkisilla paikoilla kun ovat paremmassa kunnossa:D Ei en kadu tuollaisten ostoa hiukkaakaan:3 Ja sen verran mitä nyt kisoissa käydään tai ollaan käyty niin itse suosin kisapaitana valkoista tai pinkkiä ja sitten huovista eniten käytetty on pinkki,mutta tietty valkostakin näkyy:) Yritän aina vähän kattoa minkä väristä laitan jotta ne sopisi keskenään,mutta kun suojat ja suitset on ruskeat ja taas satula musta,niin näyttää se hieman sekavalta:D

    VastaaPoista
  18. Onko tuollaisissa kisoissa kuinka erityisiä sääntöjä vaatetuksen suhteen? :) Toinen tyhmä kysymys on, että miksi tuolla esteradalla yleensä on toinen ratsukko samalla, kun itse on siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkeet housut ja valkeakauluksinen paita, muuten ei isoja sääntöjä pukeutumisen suhteen ole. Tietty kypärä+saappaat :) Toinen on odottamassa vuoroa niin sujuu nopeammin.

      Poista
  19. Olipas kiva postaus! Mä tykkään itse punaisesta, riippuen toki hevosen väristä mutta tummansininenkin on ihan luottoväri!

    VastaaPoista
  20. Ite käytän minun kilpaponini kanssa joka on tummanruunikko niin aika paljon vaaleansinistä :3 En tiiä mutta se jotenkin sopii sen värisille! Haluaisin vielä joku päivä Freejumpit vaaleensinisellä reunalla, mutta aika kalliithan nua on. Tallin omissa kisoissa tulee myös käytettyä oranssia joka on meijän "perusväri"
    Mulla on niinkun ittelläni valkoset vaatteet ja sininen raippa, ponilla sininen timantti otsapanta, sininen rusetti otsaharjassa ja sinireunuksinen kisa huopa . Kaikki meijän varusteet on joko hööksistä tai börjesistä kun ollaan kotimäellä :DD

    VastaaPoista
  21. Kiva postaus ! :) Mä pukeudun kisoissa aina tuttuun tummansiniseen ja muutenkin se tuntuu olevan onnenväri mulle :D

    VastaaPoista
  22. Ja epäsopivia satuloitakin ilmeisesti! :D
    Pukeudun kisoihin fiilisten mukaan, yleensä hillitysti mutta niin että oon sävy sävyyn. Tyylikästä on yhteen tyylillisesti- ja värillisesti sopivat varusteet niin, että koko ratsukko on "samaa sarjaa." Huolliteltu pitää olla.

    VastaaPoista
  23. Myytkö vielä sitä sun racesafe turvaliiviä? :)

    VastaaPoista
  24. Itselläni kisoissa yleensä yritän samaa sävyä hevosen huovan yms 'tarvikkeiden' kanssa. Yleensä tummansinistä siis, mutta joskus ratsastuskoulun ponilla kisatessani väri oli ehdottomasti vaaleanpunainen! (koska ponilla sen värinen huopa) ;)
    kivaa vaihtelua tällainen postaus! :)

    VastaaPoista
  25. Tosi kiva postaus!:) oliko kisoissa muuten minkä verran noita ps of swedenin suitsia mitä sinä käytät?:)

    VastaaPoista
  26. pinjahan se siel sekä noora ja sessi XD

    VastaaPoista
  27. Aaaw! Ihana tuo ekan kuvan heppa! Ei siinä mitään on Votekin söpö kun on niin lepsun näköinen silmä kait tottunut tuommoiseen mustaan heppaan. Itselläkin on musta issikka. Tiedätkö minkä rotuinen hepo kyseessä on, tai olisikos hänellä jopa blogi?(:

    it-is-my-life-only-my.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos tarkotat ekaa ponia niin kyllä löytyy blogi ja se on rodultaan new forest:)

      noorajarossu.blogspot.fi

      Poista
  28. Itellä oli ennen kaikki sitä tummansinistä, mutta nyt mukaan tuli sitten kirkkaanpuanen sen rinnalle, et hevosella on punaset huput ja huopa ja itelläni sit tummansinine kisapaita, kannukset ja hanskat :D Punanen kisapaita ois kyllä semmonen must have, samoin punanen timanttiotsapanta, mutta aina saa haaveilla.. c: ja ekstrapaljon blingiä, muuten ei oo asiaa yhtää mihinkää!

    Omaan silmään tyylikäs ratsukko on kisoissa sellanen hillitty, että ei hevosella eikä ratsatajalla oo mitään älyttömiä hörhelöitä ja rusetteja jokasessa kolossa, eli siis sellanen nätin värinen, simppeli flättäri tai ihan estehuopa (en kyllä tiiä onko sama asia.. :D) ja samaan sävyyn sit huput jos käyttää. Joku timanttiotsapanta tms. kuuluu vielä siihen ehottomasti! Ratsastajalla joku nätti paita, joka sopii kuitenki sitten niihin hevosen huopiin, ei silleen että ratsatajalla on tummanvihree kisapaita ja hevosella armeijanvihreet huput ja huopa, eli siis sävysävyyn kaikki!

    VastaaPoista
  29. Tummansininen musta tai valkoinen.

    VastaaPoista
  30. Meillä on kisakamppeet lähinnä mustahopeat (/valkoiset) :) vereduksen musta huopa hopealla logolla ja musta korvahuppu hopealla reunalla, oma kisatakkikin musta hopealla reunalla, mutta näillä keleillä ja yleensäkin kesällä kun on tullut pelkällä kisapaidalla mentyä niin siinä on edes vähän väriä.. Kl:län kisapaita missä on vaalean- ja tummansinistä eli melko simppeli, blingiä kuitenkin saa aina olla (kohtuudella toki, mutta esim rintaremmimartsassa ja otsapannassa meillä). Haluisin pinkkimustan tai vaaleanpunamustan kisavärityksen kun ite tykkään mutta ruunan kanssa ei ihan onnistu :p mutta kiva postaus ja ulkoasu, sori tuli taas ihan romaani ;) www.iddejacoda.blogspot.fi

    VastaaPoista
  31. Olin vähän pettynyt postaukseesi.. jos otsikossa lukee "kisamuotia", niin odotan monelta eri kantilta. Nyt kerroit vain väreistä oikeastaan, vähän maistui omasta mielestäni pakkopullalta tehdyksi kirjoitukseksi.
    Itselläni keskityn hillityyn kokonaisuuteen, joka on harmooninen ja tasapainoinen. Varusteiden pitää istua itselleni ja hevoselleni, sekä olla mahdollisimman turvallisia - sen jälkeen vasta yksityiskohdat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otsikon olisi ehkä pitänyt olla kisamuotia kuvina, niin ei olisi ollut pettymys..:)

      Poista
  32. Tää "yksinkertasempi" tyyli blogissa on ihana! Tuo kypärä noissa kuvissa oli tosi kaunis(haluun sen:3)

    VastaaPoista
  33. Minusta hyvä (ja muodikas) kisa-asu on klassinen, mutta siinä voi olla myös jotain erikoista, kuten vaikka pinkkiä tai neonvihreää. Tummansininen ja musta ovat noita hillittyjä luottovärejä, valkoista unohtamatta.

    VastaaPoista
  34. Ihania noi vyöt! Sä ja pinja otte tosi hyviä bloggaajia!
    Ellanheppablogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  35. Toi kellä oli pinkkiä se on mun kaveri ja sen poni

    VastaaPoista
  36. Itsekin käytän sitä tuttua ja turvallista tummansinistä... :D

    VastaaPoista
  37. Toi kypärä ♥o♥ Mistä tollasen saa toi on niin hieno
    - Aino K. (vivadeaino.blogspot.fi)

    VastaaPoista
  38. Kiva postaus!

    Omasta mielestäni kisoissa näyttää kivalta siisti, sävy sävyyn valittu varustus. Nahkavarusteet ois siis kaikki samaa sävyä ja sitten huovissa, kisapaidassa, hupuissa ja muissa ois yhtä tai korkeitaan kahta väriä että vaikutelma pysyy siistinä. Värit voivat olla mielestäni aika kirkkaitakin, kunhan niitä ei ole yhdistelty huonosti. ;)

    VastaaPoista
  39. Hepalla mustat nahkakamat, tummansininen huopa ja korvahuppu, sekä kisaloimi ja kisariimu. Itellä mustat saappaat, kypärä, liivi, vyö ja hanskat. Kultaisia yksityiskohtia kuten jalustimet, bling-otsapanta ja huovan + hupun kantit sekä kisapaidan yksityiskohdat.

    VastaaPoista
  40. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4498174&t=4487204

    VastaaPoista
  41. Ponillani on kirkkaan punainen huopa ja mustat nahkavarusteet. Mulla taas kirkkaan punainen kisapaita ja perus valkoiset housut. Normi ratsastaessa punaset housut ja musta paita. Ponillani taas vaaleen punainen huopa.
    Meillä on "pävärinä" ne punaisen eri sävyt :)

    VastaaPoista
  42. e pukeudun joko normi ratsastusvaatteisiin, tai mustaan takkiin, mustiin ratsastussaappaisiin, valkoiseen kauluspaitaan, valkoiseen plastrongiin, valkoisiin ratsastushanskoihin , hiukset kiinni ja hiusverkossa, musta ratsastuskypärä ja ehkä kannukset. Ja hevoella perinteiset mustat satula ja suitsettai/japintelit. Sekä valkoinen satulahuopa. Ja minusta tuo valkomusta asu on sopiva kisa asu.

    VastaaPoista
  43. Ootteko menossa HISH: iin tänävuonna ja minä päivinä? :) itse en oikeen osaa päättää menisinkö la vai su, sunnuntaina on kyllä se world cup joka ois siisti nähä! :) kumpaa sä ehdottaisit? :) ja ihana postaus!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullaan vissiin pe-su :) lukaseppa tämä: http://www.lillivoitto.fi/2014/07/lipputarjouksia-horse-showhun.html

      Poista
  44. Tää ulkoasu on tosi hieno, mutta tää olis voinut tulla jo esim. kesän alussa :S Vähän liian kesäinen alkavaa syksyä vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyksi tulee kyllä uusi, tämä on vain väliaikainen :)

      Poista
  45. Kiva postaus!:) itse pukeidun shetlanninponini ksnssa pinkkiin. Pinkki huopa, suojat,paita,otsapanta. Mustat hosut, nahkavarusteet, raippa, hanskat ja kypärä!:):*
    ookoononparelli.blogspot.com

    VastaaPoista
  46. Tuleeko tällä viikolla blogihaastetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida tulla, kun en ole tavan postauksiakaan kirjoitellut :/

      Poista
  47. Tosi kiva postaus, harvemmin näkee tällaisia. Ite tykkäsin tosta keltaisesta kisapaidasta valkosen hevosen kanssa, sopi hyvin yhteen

    VastaaPoista
  48. Kivoja kuvia oot ottanut!
    Älä sano että muistan ihan väärin, mutta oletko joskus maininnut täällä jostain bloggaamisesta kertovasta blogista? :D Mikä sen osoite on, kun en ainakaan heti googlettamalla löytänyt? Kiinnostuin vain :D

    VastaaPoista
  49. Voitko tehä sinä sanot minä teen haasteen? :)

    VastaaPoista
  50. Kiva postaus :)! Ja mä käytän yleensä sellasta turkoosia paitaa ja sukatkin on mustat joissa sydämmiä tuurkosin värillä! Ja valkoset housut tietty! Ja mä tykkään aina, että satula-huopa olisi saman värinen, kuin paita ;) Ja sunki kisavaatteet on nii hienoja! :)

    VastaaPoista
  51. Minä päivänä meet tonne helsintin horse showhun, ite meen lauantaina , jos ootte sillon sielä niin mistä teijät löytää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä teijät löytää??:)

      Poista
    2. Sieltä jostain, ei olla ainakaan näillä näkymin missään tietyllä ständillä tms :)

      Poista
  52. Laitan yleensä pinkkiä

    VastaaPoista
  53. Itse en ole vielä kisannut, mutta luultavasti viininpunaisella mentäisiin, jos kisaamaan päästään;) Mustalla hevosella (tai ainakin meidän mustalla hevosella) tuo on todella kaunis väri:) Rakastan muuten tuota viininpunaista gold medalin huopaa, joka ostettiin hööksiltä<3 väri on ilmeisesti poistui valikoimasta, joten 30 euron huopa saatiin puoleen hintaan;D

    VastaaPoista
  54. Taidan lopettaa tän blogin lukemisen... rakastan kouluratsastusta ja tässä blogissa ei ole muuta kuin esteratsastus juttuja :( :(
    ja tänne blogiin pitäisi tulla [viimeistään] joka toinen päivä postauksia.... ja muista [vain] Voiton kuulumisia!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...... Oikeasti, oletko tosissasi?

      Poista
    2. Jokaisella mielipiteensä, kaikkia ei voi miellyttää. Jos et pidä, lopeta, turha täällä roikkua vasten omaa tahtoaan :)

      Poista
  55. Toi kypärä ♥ Löytäisinköhän tommosen jostain x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samshieldin sivuilta sillä generaattorilla tee;D

      Poista
  56. Miksi et enää vastaa ees kysymyksiin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan, en vain ole ollut koneella pariin päivään.

      Poista
  57. Minkä merkkinen tuo kisapaita on missä kaulus on valkoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee ikä ja terveys kun oottelen vastausta!

      Poista
    2. Mä en valitettavasti tiedä, katso smart ridersin sivuilta olisiko samanlaisia siellä :) Kommentit uusimpaan postaukseen niin muistan varmasti vastata, sori kun kesti.

      Poista
  58. Toi kypärä oli niin....Siisti! :D
    Mutta riittäähän se vain että on tavallinen musta kypärä :DD

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.