Kisaelämää kuvina

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Yhteistyössä Team Eurohorsesin kanssa

 Paikalla oli kivan monta myyjää! Yksi ostos tehtiin Voitollekkin, mutta siitä lisää myöhemmin.


 Voitto oli ensimmäisen yön ilman kaveria viereisessä karsinassa. Toiseksi yöksi se sai ihanan ponin kaveriksi. Tämä poni muistaakseni sitten sijoittui toiseksi Pikkuponicupin kokonaistuloksissa. Viime yönä Voiton naapuriin muutti kiltin oloinen ori. Voitto tuli hyvin toimee kaikkien kanssa.

 Satun Zidanella oli tosi tukevan oloinen karsinavahti. Tuollaiseen uskaltaisi Voitonkin jättää!

Meillä karsinavahdin sijaan oli riimunanru ja siinä pyyhe. Pyyhe siksi, ettei Voitto laittaisi päätä narun alta. Se kuitenkin onnistui aina nostamaan pään siten, että naru ja pyyhe jäi sen korvien taakse. Olisi ollut kiva antaa Voiton katsella tapahtumia, kun se siitä kovasti nautti, mutta tuolla meidän virityksellä se ei ollut kovin turvallista.


 Varsinkin luokkien loputtua kisapaikalla kävi kuhina, kun hevosia lähdettiin taluttelemaan tai ratsastamaan. Voittokin pääsi monta kertaa päivässä kävelylle.


Paikalla oli vaikka kuinka paljon hienoja hevosautoja!

 Vautsi miten hieno suitsiteline!


 Kokoontaitettavat tuolit olivat ehkä maailman järkevin idea! Onneksi keksittiin se juuri ennen lähtöä, sillä oli tosi helppo kantaa kärryltä tuoli kentän laitaan ja katsoa haluamassaan paikassa kisoja. Myöskin jaboilla oli kiva hengata, kun pääsi istumaan.

 Otettiin perjantai iltana Heidin ja Deen kanssa yhteiskuvia. Me kuitenkin vahingossa alustettiin muistikortti ennen kuvien koneelle siirtoa,  joten kopsasin tämän Heidin blogista.

Iltaruokien tekoa. Ruokien teko oli helppoa, kun mössö oli valmiiksi pussitettu annoksiin, sitten vain vähän ennen ruokintaa turpoamaan. Heinätkin oli mitattu heinäsäkkeihin, joissa jokaisessa oli sitten eri ruuille eri määrä heinää.

Kisoja pääsi katsomaan ihanan lähelle myös hevosen kanssa! Takana näkyy vähän B-areenan tuomarintorninan toimivaa rekkaa.



Kuvia radaltakin on tullut otettuja satoja ellei jopa tuhat. Katsotaan milloin ehdin kaikki käsitellä, mutta perjantain warm upeista kuvat löytyvät täältä.

Luulin kuvanneeni kaikkea mahdollista, mutta tätä postaussa kootessa tajusin, että vaikka mitä olisi voinut tuolta jaba-aluuelta vielä kuvata. Tulevassa videopostauksessa näkyy kuitenkin sitten vielä vähän lisää ja ehkä ehdin tänään kuvata jotain!

33 kommenttia

  1. Ihanaa!
    Noi kisat oli kyl ihan viimesenpäälle mun mielestä ja muuten harmi kun voitto taas kielsi!
    Mut tosi hienon näköstä!

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus :) ! tuleeko sieltä mitää videopostausta vai ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postauksessa juuri lukee, että tulee.

      Poista
  3. Voi harmi, toivottavasti huomenna menee paremmin! Onnea metriin!

    VastaaPoista
  4. Millon teet videopostauksen? Voitto j Lilli on niin söpöjä!

    VastaaPoista
  5. Olet saanut todella hienoja kuvia! Noista voi ihan aistia sen kisatunnelman!:)

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus! Tää asia ei liity mitenkään,mutta millon teillä alkaa kuopiossa koulut? :)

    VastaaPoista
  7. tää oli ihan superkiva!! tosi hienoja kuvia ja kiva päästä itsekkin näiden kuvienkin kautta vähän kisatunnelmiin! :>

    VastaaPoista
  8. Hei minulla olisi muutama kysymys photoshoppiin littyen ; Tiedätkö voiko lightroomilla tehdä bannereita? Ja onko ligthroomilla ja esim photoshop cs6 hirveän suuri ero? Olen todella kokematon niinkuin huomaakin ja siksi "vähän" outoja kysymyksä :P Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lightroom on vain kuvankäsittelyyn eli sillä ei voi tehdä bannereita. Photoshopilla voi sitten tehdä bannereita ja käsitellä kuvia :)

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Oliko muuten hevosilla jaboissa kuuma vai pysyikö ne viileinä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli melko kuuma, mutta ei nyt mikään niin kuuma, etteikö siellä olisi voinut olla.

      Poista
  11. moikka! olin taas tänää (eli sunnuntaina) kattoo kisoja. olin se tyyppi kuka istu siinä penkillä ja sä tulit siihe silittää mein koiraa :D mut en uskaltanu sanoo sulle mitää:(.

    VastaaPoista
  12. saako sulle tulla juttelemaan facebookissa jos on aika tärkeää asiaa?:) tai siis ei voitto kotiin sivulle vaan oman henkilösi sivulle?

    VastaaPoista
  13. Miten meni tänään rata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulokset näkyvät equipe onlinesta.

      Poista
  14. Hieno postaus!!! lisää tämmösiä ! :)

    VastaaPoista
  15. Kiva postaus! :) Metri sitten puhtaasti maaliin! :)
    Oletko ostanut noita swarovskeja itse jostain, netistä tai kaupasta? Mietin vaan kun itse haluaisin ostaa että mikä olisi sopiva koko..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.lillivoitto.fi/2013/02/saappaiden-tuunaus-swarovskeilla.html

      Poista
  16. tuol on yhes kuvas miun kaverin poni taustalla :D noissa oranseissa varusteissa. jos nyt tästä äkkiseltään oikein tunnistan :D

    VastaaPoista
  17. Ihania kuvia!! :).
    Näim teiät tänää :)

    VastaaPoista
  18. Upee postaus! Mikä kamera sulla ja Pinjalla on kun tulee noin hienoja kuvia

    VastaaPoista
  19. On kyllä kurjaa osa noista muiden kirjoittelusta. Olen aina asunut maalla ja kotona on ollut muutama harrasteratsu. Kävimme aikoinaan paljon kisoissa ja treeneissä harrastusmielellä :) monet ihmettelivät, miksen kisaa enemmän. Hevoseni on todella säikky, joten kisatulokset olivat mitä olivat. Käytiin kuitenkin välillä koklaamassa ja hevosen kanssa yhteen kasvaminen on parasta, ei ne kilpailut!

    VastaaPoista
  20. Jotenkin ihana postaus! Otsikko osui nappiin, ja tekstiäkin oli sopivasti! Jaka samaan malliin.!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.