Kiitos ja näkemiin Hippola!

torstai 16. lokakuuta 2014

kuva Susanna Niemi
Moikka! Halusin nyt jo toistamiseen tulla moikkaamaan teitä, sillä minulla on pientä infottavaa blogiin liittyen. Joku onkin ehkä huomannut ettei blogin ylälaidasta enää löydy Hippola-palkkia. Lähdin Hippolasta. Nyt tuli hetki, jolloin halusin jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja, mutta niistä seikkailusta kuulette myöhemmin lisää. Hippolalle iso kiitos kuitenkin kaikesta! Hienoista klinikoista, Lappeenrannan kisareissun mahdollistamisesta ja uusista ystävistä ja tuttavuuksista. Kirjoitinkin muille tiimin bloggaajille juuri viestin, jonka lopetin sanoin "Toivottavasti vielä tavataan!" On ollut erittäin hauskaa tutustua ja nähdä kasvoja blogitekstien takaa!

Aloitin muuten blogin kirjoittamisen lokakuussa 2010, joten blogi täyttää tässä kuussa neljä vuotta. Neljä vuotta, ei kuulosta kovin pitkälle ajalle loppuunsa, mutta tuntuu ikuisuudelle. Minusta tuntuukin oikeasti sille, että olen kirjoittanut blogia aina. Katsotaan keksisinkö jotain speciaali synttäreiden kunniaksi!


Pikaisesti hevostenkin kuulumisia tähän postaukseen. Lilli oli kuumessa viime viikolla, onneksi kuume laski heti eikä noussut vaikka lääkekuuri lopetettiinkin. Ei siis ollut kyse mistään vakavasta, kuten eläinlääkärikin jo epäili käynnillään. Ei kuitenkaan uskallettu lähteä muille talleille, ettei vain tartuteta muita. Valmennus jäi siis välistä. Pari päivää Lillin sairastumisen jälkeen vähensi Voitto tosi paljon heinän syömistään ja oli muutenkin vähän vaisu, ei kuitenkaan noussut kuume, vaikka kuinka mittailin koko ajan. Pidin kaksi kevyempää päivää ja heppakin alkoi taas syödä, tiedä mitä sitten oli.

Kenttä meni tänään jäähän, joten nyt se sitten alkoi... Masentaa jo valmiiksi, toivottavasti tulee lumet pian, että pääsisi taas ratsastamaan kotona muutakin kuin käyntiä. Onko teidän talleilla kentät jo jäässä? Sain peruutuspaikan muuten Sanna Backlundin valmennuksesta, jonne en alun alkaen ollut mahtunut mukaan. Jee! Käydään huomenna vielä hyppäämässä Terhin kanssa ennen maanantain Sannaa, sillä hypyt jäi tosiaan Lillin kuumeilun takia välistä. Menin kyllä puomeja ja kavaletteja, joten ihan kiva kevyempi jakso tuli Voitolle tähän väliin.

Palaillaan varmaan taas huomenna!

65 kommenttia

 1. Joo olis kivaa jos keksisit jotain spessuu :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Voisitko tehdä esim My Week videon joka on tosi heppatyylinen? Tai Voiton oma My Week olis parhautta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan.. Isotöinen tehdä ja kaikkina päivinä pitäisi sitten olla aikaa kuvata, mutta koitan sen ehdottomasti toteuttaa ehkä vaikka joululomalla?

   Poista
  2. Aivan. Mut ois kyllä tosi kiva jos voisit joskus tehdä :))

   Poista
  3. Ihanaa jos pystyisit 😃

   Poista
 3. miksi et ole enää hippolassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa kerron kaikki syyt, jotka julkisuuteen haluan kertoa eli: Nyt tuli hetki, jolloin halusin jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja, mutta niistä seikkailusta kuulette myöhemmin lisää

   Poista
 4. Joo, sama homma. Kenttä on alkanut kohmettua eli jäässä se kohta on. Motivaatio laskee, kun ei pääse maneesiin. :(

  VastaaPoista
 5. Miksi lähdit hippolasta? ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa kerron kaikki syyt, jotka julkisuuteen haluan kertoa eli: Nyt tuli hetki, jolloin halusin jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja, mutta niistä seikkailusta kuulette myöhemmin lisää

   Poista
 6. Hyvä että tajusitte olla menemättä muille talleille! Jotenki täälläpäin ei sitä tajuta ja vaatteitakaan ei vaihdeta... Mut meillä kans kenttä jäässä ja maaston tieki oli... Koitappa siinä mennä :( tulis äkkiä lunta eikä vielä pakkasta :)

  VastaaPoista
 7. Meil ei oo vielä kohmeessa/jäässä. Tänään pääsin kahteen kertaan ottamaan kontaktia kentän pohjan kanssa :D

  VastaaPoista
 8. Miten niinku jatkat matkaa bloggailussa? Ei oikein valaistunu tää juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollutkaan tarkoitus valaistua vielä, halusin vain kertoa ennen kun alatte ihmettelemään, että olen lähtenyt Hippolasta :)

   Poista
 9. Harmi, että lähdit Hippolasta :(

  Missä sun grafiikkapaja on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin sen pois käytöstä, koska ei ole nyt aikaa tehdä bannereita :/

   Poista
 10. Harmi kun lähdit hippolasta :( oletko ollut koskaan Piia Pantsun valkassa?

  VastaaPoista
 11. Meilläpäin ei ole vielä kenttä jäässä :) Mutta kiva että Lilli on parantunut ja kaikki on kunnossa :) Ja on jäänyt vähän epäselväksi että mikä tuo hippola oikein on?

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva postaus! En aina jaksa lukee koko postausta koska joskus vähän on tylsä mutta tää oli hyvä! :) Lyhyt ja ytimekäs ;D Mistä muuten huomasitte että Lillillä oli nuha? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinjan blogista voi lukea Lillin sairastumisesta lisää http://bonbonponi.blogspot.fi/2014/10/lilli-sairaana.html

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Vastahan pari postausta sitten tuli my day??? Eikö teille riitä mikään... :D Mun mielestä menee vähän idea koko jutusta jos joka viikko tulee my day... Ei ne päivät voi kuitenkaan aina niin paljoa erota.

   Poista
 14. Tosi kiva blogi sulla!:) hyvä laatuiset kuvat & postaukset sekä muutenkin todella monipuolisia postauksia! :) videotkin ovat myös hyv laatua sekä kiinnostavat ja selvät:)
  Tosi mahtavaa!!!
  Ja voittokin on hieno hevonen ja sovitte todella hyvin yhteen!:)

  VastaaPoista
 15. Odotan innolla noita erikoipostauksia ja kaikkia muitakin näitä :)

  VastaaPoista
 16. Meillä on myös kenttä ollut jäässä 👎

  VastaaPoista
 17. Heii mulla ois ihan perus postaustoive eli haluaisin kuulla tusta spooksin takista joka esiintyy sun päälläs, vai onko tälläinen jo tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tulossa, mutta katsotaan jos tekisin jonkun tallivaate esittelyn. Toi kun on oikeesti äitin :)

   Poista
  2. Joo hei sun varuste postau sois ihan huippu!!!

   Poista
 18. Täällä ei ole vielä jäätynyt, pian kyllä varmaan..

  VastaaPoista
 19. Kentän saa jäällä hyväksi kun möyhii sen sellaisella joka rikkoo pintaa ja hiemam ehkä jopa kääntää, tulee siis traktorin taa. Kuopiossa taitaakin hyvin olla lunta talvisin, mutta etelässä korvaamaton peli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, mutta kaise sit oikeesti toimis, ois kyllä hyvä :D Tuntuu et kentän pinta on ihan kivikova et miten sen sais muka rouhittua pehmeemmäks..?

   Poista
  2. Ideahan on juuri siinä, että pinta on kova ja alta pehmeä. Kun pintaa rikkoo niin alta tulee sekaan pehmeää jolloin pohja ratsastuskelpoinen :)

   Poista
 20. Tehkää se mitä ehotin wapissa xD
  T. Jenni

  VastaaPoista
 21. Mun heppa eilen kaatu kun hypättiin. Onko sun heppa koskaan kaatunu koskaan?Siis voitto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole onneksi kaatunut kunnolla, pari kertaa vaan kompastunut. Toivottavasti ei käynyt mitään?

   Poista
 22. Odotan innolla erikoispostauksia! :)

  VastaaPoista
 23. Neljä vuotta ei ehkä tunnu pitkältä ajalta, mutta kyllä se on pieni ikuisuus 17-vuotiaalle :) Onnea pitkästä blogitaipaleesta ja innolla jään odottelemaan uutisia uusista kuvioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, 1/3 mun elämästä :)

   Poista
  2. Öö... Paljonko sulla oli matikka? :)

   Poista
  3. Kaheksan on pitkä matikka, mutta kuten koulussakin aina nauretaan ei pitkän matikan lukijat osaa laskee perusjuttuja päässä... hups :DD

   Poista
 24. Tää on outo idea mut voisitko tehä my dayn Voiton näkökulmasta?Se ois varmaa uus juttu sullekki ja erittäin hauska sit katttoo sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla vähän vaikea kuvata, mutta kiva idea kyllä!

   Poista
 25. Ois kiva jos ois jotain erilaista blogin synttäreille ;)

  VastaaPoista
 26. Meillä on maneesi niin ei huolia;) mut täällä kenttä käy jäässä mut sulaa sit päivällä. Ja jos sulla ei oo spessua mielessä nii tee vaikka my day tai haaste video:)

  VastaaPoista
 27. Meillä on kenttä ihan jäässä

  VastaaPoista
 28. Voisitteko joskus tehdä pinjan kanssa pitkän videopostauksen? :)

  VastaaPoista
 29. Voitteko tehdä pitkän videopostauksen tai mydayn Pinjan kanssa? Ja olette Pinjan kansa tosi päteviä hevosen omistajia! Parempia saa hakea!!!

  VastaaPoista
 30. Minusta olisi kiva, että tekisit välillä arvosteluja sellaisista varusteista joita et saa sponsorointina vaan ostat itse. Arvostelet usein (tai aina?) vain sellaisia tavaroita jotka saat, mutta olisi kiva kuulla niistäkin asioista arvosteluja mitkä ostat itse, koska silloin sinulla on jo valmiiksiollut joku syy miksi olet kyseisen tuotteen valinnut yms.

  VastaaPoista
 31. http://www.youtube.com/watch?v=ugq9M-XHIMA

  (katso se ratsastusousuus)
  Voisitko tehdä tuon tyylisen videon kun ratsastat koulua tai esteitä?
  Olisi todella mielenkiintoinen ja kivaa vaihtelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoinkin Rosannen blogiin et toi on hyväi idea, katsotaan kehtaanko matkia vaikka onhan tollasta aikaisemminkin toivottu :)

   Poista
 32. Meillä ainekin oli tallilla kisoissa kenttä aivan kivikoba

  VastaaPoista
 33. Mullakin on kotona pieni kahden hevosen talli, eikä maneesia eli täälläkin kovasti ootetaan että lumet tulis pian! Niin turhauttavaa kun ei pysty kunnolla treenaamaan, eikä maneesillekaan millään viitsi/ehdi kovin montaa kertaa viikossa.. Meillä on onneksi semmoisia peltoja joissa voi vähän paremmin mennä, kuin epätasaisella ja kivikovalla kentällä.

  VastaaPoista
 34. Hei huomasin heti, että sun takki näyttää tosi kivalta. Mistä oot ostanu sen ja miten paljon maksoi ( ei tarv tarkkaa hintaa antaa jos et muista, suuntaa vain) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tai äiti oikeastaan osti itselleen, mutta oon ominut ton nyt, niin Tampereen hevosmessuilta 80eurolla :)

   Poista
 35. Voisitko tehdä postauksen parhaista hakusanoista joilla blogiasi on tässä neljän vuoden aikana haettu :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kunhan saan kerättyä niitä, koska en oo niitä koko ajalta kirjottanut muistiin :)

   Poista
  2. Mitä toi tarkottaa? Mitkä halusanat???

   Poista
 36. Kuinka monta kertaa olette olleet jo Helsinki International UB horse show:ssa? Mitkä päivät olette siellä ja milloin voisin tulla moikkaamaan teitä? :)
  Odotan jo kovasti näkemistänne! :D
  Sano Votelle ja Lillille paljon terkkuja! Voitto on niin suloinen♡
  Vastaustasi odottaen: Heppatyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan taidettu olla kolme tai neljä kertaa. Tänä vuonna ollaan pe, la ja su ja meitä saa tulla lauantaina klo 18.30-19.30 moikkaamaan PS of Swedenin ständille :)

   Poista
 37. oot Tiia best! samoinku Pinja! Ootte parhaat! paras blogi! paras kanava! parhaat ratsastajat! OOTTE PARHAATTTT

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.