Voita liput Horse Showhun!

maanantai 6. lokakuuta 2014Yhteistyökumppanini Helsinki International UB Horse Shown kanssa järjestetään blogissani paljon toivottu arvonta, jossa palkintona on kahden lipun paketti perjantai-illan Avajaisnäytökseen. Paketin arvo on yli 140 euroa, joten kannattaa kyllä osallistua!  Avajaisnäytös on perjantaina 24.10.2014  klo 19.00 - n. 23.00 ja silloin ohjelmassa on mm. Amateur Tour Top 10 Finaali, Sonera International 150cm ja Jukka Poika. 

Arvontaan voi osallistua nyt heti ja voittaja arvotaan arvontakoneella arvonnan päätyttyä sunnuntaina 12.10 klo. 19.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten tarkkailkaa silloin sähköpostianne sunnuntain jälkeen!

Osallistu näin:
1. Arvonta on avoin blogin lukijoille, joten olethan blogin rekistöitynyt lukija tai seuraat meitä youtubessa, instagramissa, twitterissä tai facebookissa
2. Kerro millaisia postauksia haluaisit minun ja Pinjan tekevän Horse Showsta blogeihimme, kivoimmat ideat toteutetaan!
3. Muista kertoa myös sähköpostiosoitteesi, sillä sen avulla saan voittajan kiinni! 
Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu!

469 kommenttia

 1. Postaus Jäähallista kisapaikkana olisi kiva, vaikka videona! mira.flinkkila@gmail.com =)

  VastaaPoista
 2. pitääks kirjoittaa idea kommentteihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi upeaa kuulla teidän suosikki ratsukot ja miten teidän suosikit pärjäsi? Tai haluaisitko sinä joskus päästä UB HORSE SHOWun ratsastamaan/kisaamaan? Mitä odotat päivältä (päivää ennen esim) ja vastasiko se odotuksiasi (tapahtuman jälkeen) :3 kht.speedlimit02@gmail.com

   Poista
  2. Olis kivaa jos kertoisitte mitä parannettavaa olis ja mitä te yleensä teette siellä ja mitä ostitte ja oliko siellä jotain suosikkia ja kuinka sillä meni:) ootte muuten ihanii pinjan lillin ja voiton kanssa💎💗 helmi.nyblom@hmail.com :)

   Poista
 3. Joka päivästä olisi kiva saada tiivistelmä (+mahd.ostokset) tai sitten koko reissusta videopostaus vaikka osissa. Kuitenkin on niin kiva seurata teidän menoa! :) s.posti: salpakivivilma@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kuvapostaus ja mietteitä eri ratsastajien tyyleistä niin varusteiden kuin ratsastuksenkin kannalta.
  Mielipidettä yleensäkin tapahtuman onnistuneisuudesta yms.

  minnamarialaitinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Postaus jäähallin toimivuudesta suuren ratsastustapahtuman pitopaikkana.

  moona.alila@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Video jossa kuulisi ihmisten ja myös kilpailijoiden (jotka suostuvat videoitavaksi) fiiliksiä tapahtumasta ja paikasta. Olisi myös hienoa jos joku huippuratsastaja suostuisi kertomaan fiilikset (:
  miksuii96@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Paljon kuvia ratsukoista ja tiloista. Ehkä jotain analysointia kisaradoista jne. Olet kyllä jo varmaan toteuttamassakin, mutta oma mielipiteesi uudesta järjestyspaikasta ja tykkäsitkö siitä enemmän kuin hartwallista :) johanna.lipponen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Haluaisin videopostausta teidän päivästä jne... Kivoja kuvia ja omoia mielipiteitä. ja sitten vielä voisitte laittaa kaikki kuvat yhteen postaukseen ja kertoa niistä. Voisitte myös kertoa niistä "kojuista".

  luttinenvenla@gmail.com

  VastaaPoista
 9. ratsastajien/ratsukoiden varustevertailuja ! :)
  sanni.markkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Seuraan monessakin sosiaalisessa mediassa teitä. Kivoin ehkä olisi, että kertoisitte oman.näkökulman miten järjestelyt olivat onnistuneet, mitä jäi puuttumaan ja oliko hyviä tarjouksia ym :)
  abc12382@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Joku perus ostosten esittely ainakin ja videopostaus olisi kiva sekä kivoja tunnelma kuvia. Myös ois kiva jos tekisit jonkun vinkki postauksen etukäteen esim. Ostospaikoista ja syömäpaikoista ja muista kohokohdista tuolla! :) heidi.kalliokoski@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hups, pitikin olla Horse Show postaus!😝 No vaikkapa kuvia kivoimmista asuista ja mikä tekee niistö mielestäsi kivoja. Tai joku muun lainen varustepostaus!☺️

  VastaaPoista
 13. Paljon hyviä ja havainnollistavia kuvia jäähallilta ja vertailua paikan toimivuuteen Hartwall-areenan sijasta, mikä oli onnistunutta, mikä ei, yleisestä käytännöllisyydestä yms.
  milla.heino@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. En tiedä onko mahdollista toteuttaa, mutta olisi siistiä kuulla esim. videolla teistä ja yhteistyökumppaneista!
  m.fani@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Täysin toinen asia kuin mitä postaus itsessään sisältää, mutta ajattelin kysäistä että mitä kuvamuokkausohjelmaa käytät instagramissa kuviisi vai onko ollenkaan? Ne on aina jotenkin ihanan kirkkaita jne, että onko sulla joku ohjelma vai muokkaatko mukaan vain reilummin esim. kontrastia?

  VastaaPoista
 16. seuraan ainakin teitä ig ja youtube! toivoisin teidän tekevän koko reissun kestävän videopostauksen lisäksi erillisien jutun expo alueesta :)

  heikkinenanu@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Luen blogia ja seuraan facessa ja youtubessa sekä bloglovinissa.

  Mun mielestä olisi kiva jos kuvaisitte avointa verryttelyä ja vertailisitte huippujen eri tyylejä verrytellä hevosiaan. Muunmuassa monta verryttelyhyppyä ammattilaiset keskimäärin ottavat ja minkälaisille esteille :)

  ida.kuisma@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ostosten esittelypostaus, jonkunlaista vinkkiä tuleville vuosille tuolta, kuinka välttää jonot ja ruuhkat tms. veera.takula@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Varsinaiset Horse Showta koskevat mielenkiintoiset aiheet ovat jo ylempänä kysytty, mutta hieman asian vierestä mua kiinnostais kuulla teidän mietteitä Amateur Tourista. Samantasoisia ratsukoita kumminkin pääsee näkemään alue-kisoissa ilmaiseksi, miksi siis maksaa 60€ lipuista? Okei, onhan fiilis ihan eri, mutta olisi kiinnostavaa kuulla teidän mielipiteitänne, miksi juuri tästä kyseisestä luokasta kannattaisi maksaa noinkin muhkea summa.
  aggiiga@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vastailla nyt ihan kommentilla, koska tuosta en postausta saa aikaan. Eli siis eihän nuo amateur tourit ole ainot ohjelma, vaan yksi ohjelmanumeroista. Pelkästään niiden katsomisesta en maksaisi 60euroa, mutta kun se on vain yksi ohjelmanumero muiden joukossa. Mun mielestä on kuitenkin hirmu hauska katsoa juuri näitä, jotka ekaa kertaa areenalla ja usein mukana vieläpä kavereita tai edes tuttuja :)

   Poista
 20. Haluaisin, että tekisitte ison videopostauksen alkaen Horse Showta edeltävästä päivästä. :)

  ttohinaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kuvapostaus missä teidän mielestä hienoimmat varusteet ratsastajalla/hevosella. Ja sit tietty perus videopostaus on myös kiva :)

  tuire.nyqvist@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuvina teidän mieleiset asiat ja miten tapahtuma toimi uudessa paikassa. Vertailua teidän suosikki ratsukoiden välillä, niin varusteissa kuin kisasuorituksessa. Kiiatakala@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Seuraan blogin facebook-sivua ja luen blogia.
  Toivoisin videopostausta tai vertailupostausta nykyisestä ja entisestä horse showsta/paikasta :-)
  salminensini3@gmail.com/sini1998@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Mielestäni olisi kiva, että kertoisitte oliko päivä sellainen kuin odotitte ja kertoisitte yleisesti tapahtumasta (eli millainen se oli, oliko paikka sopiva tapahtuman pitoon ym..). Kysyisitte muutamilta paikalla olevilta heidän mielipidettään ja jos arvonnan voittaja suostuu niin häneltä fiilikset ja mp päivästä :) viippa2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Olisi kiva jos kiertelisitte expo aluetta ja näyttäisitte suosikkeja että teette vaikka kymmenen minuutin videopostauksen expo alueesta jasitten teette taas kymmenen minuutin pätkän vaikka syömisestä ja sen sellaista.

  VastaaPoista
 26. Eli teette videopätkiä jostain aiheista vaikka 10 minuutin kestoisia.
  Esim yksi expo alueesta ja sitten syömisestä matkasta ja yöpymisestä ja katsomista.
  onnikivelae@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa että mä en ainakaan jaksa kattoa 10 min kun Tiia tai Pinja syö : DDD

   Poista
  2. Voisite tehdä kuvapostauksen jossa on todella paljon kuvia ja kuvat olisi selitetty tai sitten pitkä videopostaus vaikka useammassa erässä :)
   jaloalli@gmail.com

   Poista
 27. Olisi hienoa saada videopostaus teidän horse show matkasta. Siinä kertoilisitte hieman, mitä siellä tapahtuu, mitä siellä myynnissä tms. Tai sitten ihan kuvapostaus, johon selitetty kuvien alle mitä niissä tapahtuu.
  problems@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Videopostaus Horse showusta, ostosvideo, kertokaa lempiratsukoistanne, kysykää ihmisiltä mitä ne tykkää Horse showsta yms. tai kuvapostaus :) Seuraan teitä ig, fb, blogin kautta :)
  essi.repo@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Videopostaus olisi kiva ainakin osasta aikaa. Myös tarkempi ostosten esittely ja paljon kuvia olisi kivoja. alisa.kalliokoski@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Joka päivältä oma videoo?
  Olen lukija ja seuraan igssä.
  sanelmaainikki@gmail.com

  VastaaPoista
 31. en osallistu kilpailuun mutta olisi kiva jos tekisit postauksen ratsastajien eri tyyleistä ja millaisia varusteita siellä näkyi, niin kuin teit postauksen vähän aikaa sitten.

  VastaaPoista
 32. Edellinen lähti vähän turhan nopeasti ja aiemmin laitoin kommentin josta en tiedä tuliko perille, mutta siis expo-postaus olisi kiva, esimerkiksi suosikit kuvina (ja ostokset). Jonkinlainen videokooste myös :) idamannila@gmail.com

  VastaaPoista
 33. semmonen video tai normi postaus missä kysysitte vapaaehtosilta kävijöiltä mielipiteitä horse show'sta ja sit voisitte myös jututtaa esim. jotain expon myyjää tai vaikka jotain kilpailijaa jos ois mahdollisuus :)

  roosa_i@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Sieltä videopostaus, joka päivältä oma video ,myday,my morning siinä pari. ja olen instassa seuraajana ja helmi.hentila@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. videopostaus ja +/ - .nukset uudesta paikasta

  ninahakkarainen00@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tiivistelmä päivittäin mahdollisista ostoksista ja muutenkin aika yksityiskohtaista kuvausta, millaista siellä oli, jotta ei-paikanpäällä olevatkin ihmiset pääsevät hiukan näkemään, mitä oli tänä vuonna tarjolla :)

  susumix99@gmail.com

  VastaaPoista
 37. No mun mielestä olisi kiva ihan normi videopostaus ja sitten semmoinen missä kerrotaan että mitkä oli kaikista kivoimmat jutut ja ei niin kivat jutut joihin voisi vielä panostaa siellä kisapaikalla. Pinja.laakso02@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä siis seuraan sua Facebookissa,YouTubesta,instagramissa ja twitterissa

   Poista
 38. aino.varjos@gmail.com

  Toi yhden anonyymin ehdotus eri ratsastajien tyyleistä ja varusteista oli aika hauska. Kaikki erikoisnäytökset, messutarjonta ja mitä ostitte kiinnostaa. Myös semmonen horse shown kohokohdat olisi mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 39. Joku pitkä videopostaus ainakin joltain päivältä ja jonkinnäköinen kattava kuvamyday HIHS-päivästä olisi tosi kiva! :)

  laura99.jaakkola@gmail.com

  VastaaPoista
 40. imppu1992@gmail.com

  Eri ratsastajien mielipide ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Jos he eivät halua videoon niin otat kuvan jostain ja kirjotat alle heidän mielipiteensä :)

  VastaaPoista
 41. sonzuuu@gmail.com

  Mua kiinnostais pitkä videopostaus, ja myös postaus, jossa kerrotte kumpi oli kivempi paikkana,harwall vai jäähalli:)

  VastaaPoista
 42. Seuraan blogia reksteröityneenä.

  VastaaPoista
 43. mona.ilmanen@gmail.com

  Oon blogin rekisteröitynyt lukija ja seuraan teitä molempia inatagramissa ja oon tilannu teijän kanavan youtubessa. Olisi kiva jos tekisitte Horse Showsta vaikkapa videopostausta ja jos ostatte sieltä jotain nii ostosten esittelyä videolla tai sitten kuvina :)

  VastaaPoista
 44. ja sähköposti miisaanttila@gmail.com

  VastaaPoista
 45. iiru.ruoko@hotmail.com

  Ja toiveena postausta missä kertoisitte show:n ohjelmasta ja mikä oli mielestänne parasta ja missä olisi voinut parantaa. (ei hääppöinen idea, tiedetään). :D

  VastaaPoista
 46. Kuvia sun mielestä kisojen hienoimmista kisa-asuista ratsastajalla ja hevosella, ja tietenki perustelut miks se ratsukko näyttää hyvältä/edustavalta sun mielestä.

  Seuraan teitä youtubessa ja ihan täällä blogissakin:)
  Lilleekillee@gmail.com

  VastaaPoista
 47. ellejuliajohanna@gmail.com


  Olis kiva jos voisitte tehä MyDayn horse show päivästä. Muuten ostosten esittelyä jos ostatte sieltä jotain, videopostauksia tallipäivistä/ratsastuskesta/tallihommien tekemisestä. Tai sitten sellainen olis kiva et vaikka Lillin laittaisitte kisakuntoon eli laittaisitte parhaan huovan, suojat/pintelit Lillin päälle ja jos vaikka Pinja olis "kisaajana" niin Pinjaki laittais iha parhaat ratsastuskamat päälle ja sit menisit ratsastaa ja ottaisitte sen videolle/kuvia. Tai sit silleen että laittaisitte tavallaan Voitolle Lillin kamoja ja Lillille Voiton kamoja (ei toki tarttis laittaa suitsii/satulaa mut siis pinteleitä/suojija)ja sit kans Pinja pukeituis Tiian vaatteisiin ja Tiia Pinjan. Ja sit vielä menisitte ratsastaa/maastakäsittelee Voittoo ja Lillii silleen et mitä nyt teettekään nii Tiia olis Lillin kaa ja Pinja Voiton. 😃 tai jotain ton tyylistä.

  VastaaPoista
 48. Semmonen toinen vähän hömpämpi video missä päällisin puolin kaikki tarpeelliset vaikka sitten my daynä ymsyms ja sitten toinen postaus erikseen missä olisi tarkemmin selitettynä kaikki tilasta, ratsukoista, ohjemanumeroiden toimivuudesta ja jäähallin kisapaikkana toimuvuudesta, kera selventävien kuvien ja omien mielipiteidesi kanssa! :)

  aadahelmimatilda.nurmela@gmail.com

  VastaaPoista
 49. 👉Luen blogia ja seuraan youtubessa
  👉Kuvia sun mielestä hienoista ratsukoista (esim. jos ratsukoilla on hienot varusteet yms)
  👉eeva.koskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. suvi-99@hotmail.fi
  Mun mielestä ihan perus videopostaus ois kiva sieltä! :)

  VastaaPoista
 51. Jokaiselta aakkoselta oma sana tai lause jostain asiasta, esineestä tms. mikä jäi mieleen HIHSistä.
  Nappula2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Myday sieltä jäähallillta :)
  tiiamakela2008@hotmail.co.

  VastaaPoista
 53. tän sun uuden blogiulkoasun jälkeen mulle ei oo tullu ilmotusta bloggeriin uusista postauksista... tän postauksen löysin youtubevideos kuvauksesta olin sillee MITÄ ET ONKO MUKA TULLU POSTAUS?!:D johtuuko se mun koneesta vai jotenki jostai muusta?

  VastaaPoista
 54. Paljon kuvia! Yksityiskohtia vähän kaikkialta, samantapainen kun joskus oli se "kisamuotia(tms)"-postaus. Plussat & miinukset, upeimmat hevoset & parhaat ratsastajat listattuna(oma mielipiteenne) ja muita fiilistelyitä. Liian pitkiä "menimme syömään, kävimme kaupoissa, menimme bussilla" tyyppisiä postauksia ei hirveästi jaksa lukea. Videona olisi kiva saada joku lyhyt tiivistelmä, ei mitään isoa videopostausta :)
  elinasofia2000@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Esittelyä tapahtumasta yleensä; mitä kaikkea siellä on, minkätakia sinne pitäisi teidän mielestä tulla, parhaat ohjelmanumerot, esittelyä lempiratsastajistanne :)
  jansquh@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. varustevertailua ratsukoista

  maiteliini@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Postaus jonkun muun näkökulmasta. Se olisi mielenkiintoinen.

  Olen blogin lukija ja joissain sosiaalisissa medioissa seurailen.

  susanna.lignell@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Videopostaus olisi kiva ja mahdollisista ostoksista kertoisitte ja laittasitte niistä kuvaa :) seuraan teitä instagramissa, YouTubesta ja täällä blogissa.
  roosasalminen123@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Myday tai videopostaus hissistä,ostosten esittely :)
  blogijututtanne@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Olisi kiva, jos tekisitte piiitkän videopostauksen, jossa kertoisitte, mitä siellä tapahtuu, kiertelisitte expoalueella, esittelisitte suosikkituotteitanne ja muuta sellaista. Ostosten esittely videollakin olisi kiva. Verratkaa vaikka entistä tapahtumapaikkaa uuteen, tai muuta sellaista.
  Vielä yksi juttu: Voisittehan te myös tehdä tiivistetyn postauksen koko Horse Showsta! :)

  Seuraan teitä Bloggerissa ja Youtubessa ainakin! :)
  jutta.kiero@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Haluasin mydayta ostosten esittelyä ja höpöttelyä tapahtumasta.
  saana.sutinen2004@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Ois kiva jos tekisitte my dayn ja ostosten esittelyvideota :)

  helmi.hayry@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Hyvät ja huonot puolet tämän vuoden Horse Showsta:)
  ellip.eveh@gmaicom

  VastaaPoista
 64. Ois kiva jos tekisitte my dayn ja ostosten esittelyvideon :)

  helmi.hayry@gmil.com

  VastaaPoista
 65. Mitä siihen pakettiin siis kuuluu en tiiä sanotiinko tekstissä ku kone lagaa

  VastaaPoista
 66. Kierrelkää expossa, "keräätte" parhaat tavarat jotka ostaisitte ja pistäkää järjestykseen minkä niistä valitsisitte ekana. Pinja ja sä teette molemmat omat.

  Seuraan bloggerissa, tubessa ja facessa.
  kaisa.hiltunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 67. Videopostauksia ja ostosten esittelyä (: ihan perus settii (: nea.ponit@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Te voisitte tehä videopostauksen sieltä ja tiilaan youtubessa ja instagramissa ja mun säpö on tara.airaksinen@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Ostosten esittely video. emmahakkarainen98@gmail.com

  VastaaPoista
 70. postaus, jossa olisi paljon kuvia olisi kivempi kuin videopostaus. aina on mielenkiintoista lukea analyysejä kisanneista ratsukoista (yleinen ratsastuksen taso, ratsastajien siisteys, hevoset yms.) sekä kuulla omista lemppariratsukoistanne ! :-) seuraan bloggerissa, facebookissa ja bloglovinissa.
  emma.vuoristo@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Olisi kiva, jos tekisitte pitkän videopostauksen jossa olisi myös ajo matkasta videota että mitä teette matkallakin. Ja sitten että mitä siellä muutenkin tapahtuu ja jos olette jossain hotellissa yötä niin vähän näyttäisitte sitä hotellia:D. Seuraan teitä YouTubessa ja Instagramissa :)! nordbladanu@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. myday ! olen lukija ja seuraan youtubessa sekä Facebookissa
  meri.ristila@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Ostosten esittely, perus videopostaus kuten aiempinakin vuosina ja joku tän vuoden horse shown plussat ja miinukset verrattunaaikaisempiin tai yleisellä tasolla:)

  Olen blogin lukija, ja seuraan myös YouTubessa, instassa ja Facebookissa!

  viivi.liikkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 74. 1. Oon lukija
  2. Olis kiva saada vaikka videopätkää sieltä mistä teitä saa tulla moikkaamaan. Livelähetys siitä moikkaamis paikasta olis kans tosi kiva, jos sitä vaan pystyy toteuttamaan! :)
  3. Janeli@hotmail.fi

  VastaaPoista
 75. Toivoisin postausta teidän lempiratsukoista, keillä ratsastajilla on teidän silmään miellyttävimmät tyylit ratsastaa ja mahdollisista ostoksista esittelypostaus. :)
  ratilainenjohanna at gmail. com

  VastaaPoista
 76. Seuraan blogia YouTube tiliä fbtä ja instagramia
  Ja jos tekisitte postauksen jossa kerrotte siitä miltä ensimmäinen horse show jossa kävitte on muuttunut tämän hetkisestä ja mikä on hyvää ja mikä huonoa nyt ja ennen.
  taralyydia@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Bloglovinilla luen teidän molempien blogeja (sun molempia ja pinjan blogia) , ja seuraan instagramissa ja facebookissa sua, ja instassa vielä pinjaa :)

  Olisi kiva saada vertailua mitä mieltä ootte tästä uudesta HIHS järkestyspaikasta. Siitä nyt ei postausta saa aikaiseksi, niin lisäksi olisi hienoa saada mahdollisimman monesta ohjelmasta tiivistelmä teksti ja kuvia että millanen oli :)

  mansikkamakisaara@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Horse Showsta ois kiva näyttää semmosta mitä me ei vielä tiedetä mitä kaikkee siellä niiku suurin piirtein tapahtuu. Esimerkiksi (jos pääsette) voisitte kuvata lämmittely alueelta jotain, kun ratsukot lämmittelee siin hevosiaan. Ja sitte millasta telkkarissa ei näytetä että mitä siellä areenan ulkopuolella tapahtuu. c-:
  Ja sitten myös olis kiva jos kuvaisitte oman lemppari ratsukon radan ja laittaisitte youtubeen!

  Seuraan blogissa, youtubessa ja facebookissa!
  siirukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Mun mieestä olisi kiva uulla mielipteitäratukoiden varusteista, vidopostaus, madollisten ostoksien esittely ja myös kokonaisuudessaan millaista siellä on,sillä ite en siä ole vielä päässyt kokemaan. Esim. mitkä asiat hyviä ja mitkä huonoja :)

  - olen lukija ja seuraan kakkialla, paitsi twitterisä :)

  liinu.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Ois kiva jos tekisitte jonkun suht pitkän videopostauksen ja ostosten esittely video vois olla kiva :)

  reetta02@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Huippujen varustetrendeistä postausta? Tai omien lemppariratsukoiden ratojen analysointia ja miettisitte, mitä kys. ratsastajan tyylissä on jotain mihin itse pyrit, missä ratsukko on ehkä heikompi ja missä vahvempi ym.

  Pitäisi olla rekisteröity lukija :)
  suwrar@yahoo.com

  VastaaPoista
 82. Voisitte tehdä estekalustosta jonkilaista postausta... Mielipiteet niistä/mihin eniten kieltäydyttiin(jos niin kävi)
  lauriina.matilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Horse Showsta olisi kiva jos tekisitte jonkun oikein kunnon videopostauksen sekä jotain asiapostauksia tai mielipidepostauksia Jäähallista kisapaikkana, ostosten esittely erikseen ja joku tiivistelmä koko jutusta. Tässsäpä nyt pari ideaa. :)

  Seuraan ainakin Bloggerissa, Youtubessa ja Fb:ssä.
  betttie00@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Musta ois kiva jos tekisitte ensinnäkin postauksen horse showsta ja sit kertoisitte mikä on teiän mielestä parasta siellä.

  Seuraan teitä youtubessa ja täällä

  katri.e.simula@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Seuraan täällä, ig, fb ja yt. :)
  Ois kiva taas saada videota, exposta jotain esittelyä? ja tietenkin kuvia :)

  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 86. pitkä videopostaus mieluiten koko tapahtumasta yksi pitkä video ja ostosten esittely ja mitä piditte
  seuraan instagramissa ja (bloggerissa ehkä en muista oon seurannut niin kauan tätä blogia)
  sähköposti: helmi.henriksson@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. Videopostaus tai kuvapostaus olisi kiva. Myös ostosten esittelypostaus olisi tosi kiva.

  sähköposti: llauraqq@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Videopastaus olis tosi kiva tai joku semmonen :) Kuvapostauski ois kiva!
  Seuraan teitä täällä blogissa, youtubessa ja facebookissa ainaki :)

  S-posti: emilia.turunen@telemail.fi

  VastaaPoista
 89. Seuraan noissa kaikissa!
  Just sellanen extra pitkä videopostaus olis mukava!! Ja sitten oliko ratsukot tyylikkäitä yms. Erityis pitkä kuvapostaus horse showsta.

  tikufani1@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Kiva olisi katsoa videopostaus kaikilta päiviltä mitä olette siellä ja ostosten esittely. Ja mielipide tapahtumasta

  VastaaPoista
 91. Videopostausta kaikilta päiviltä erikseen, luen blogissa, tilaan youtubessa ja seuraan instagramissa.
  eerika.bonken@outlook.com

  VastaaPoista
 92. Kuka on teidän lemppari ja ei niin lemppari ratsukot?
  Millainen show oli plussat ja miinukset
  Ostosten esittely video.
  HAASTATELKAA jotain huippu ratsastajaa! :)
  aisku00@windowslive.com

  VastaaPoista
 93. - Postaus videona koko paikasta
  - video teidän matkastanne sinne
  - tapahtuman jälkeen vertailkaa uuden ja vanhan tapahtumapaikan eroja
  - jos tänä vuona on toto niin tototkaa vaikka viidellä eurolla esim. world cuppiin ja se kumpi on lähimpänä voittajaratsukkoa saa keksiä jonkun haasteen mitä toisen pitää tehdä. Esim jos Pinjan veikkaus on lähempänä, niin saa hän silloin keksiä jonkun haasteen sulle, joku kiva tai sitten tosi ällöttävä tai jotain vastaavaa :)
  - ratsukoiden varustevertailuja
  - postaus tai video tavaroista joita ostit/ostitte
  - postaus/video jos te itse olisitte menossa paikanpäälle kisaamaan. Sitten vertailkaa toistenne kisa asuja + hevosien
  - päivä, kun esitätte toisianne.
  - Perustelut miksi juuri se ratsukko oli paras koko tapahtuman aikana

  siinä nyt on jotain, toivottavasti sai laittaa vähän enemmän, kun näitä ideoita nyt tuli :D
  seurailen vaikka missä!
  s-posti: pia-.-sundell@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Myday videopostaus jäähallilta :) Olen blogin lukija ja seuraan ig'ssä. jennan@tuulilakki.org

  VastaaPoista
 95. Expon erikoisimmat tavarat esim kuvina. oonakinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Sieltä tulevista ostoksista olisi kiva saada videota ja joku lempiratsukoista ja niiden pärjäämisestä olisi kiva kuulla!
  mette.moberg@hotmail.fi
  Olen molempien blogien lukija, seuraan molempia instassa , facebookissa ja youtubessa :)

  VastaaPoista
 97. SEuraan blogissa yms muissa
  Vilma.ahtiainen@hotmail.com

  Joku videopostaus olis hauska ja just noista joatain ratsukoista jotain.

  VastaaPoista
 98. SEuraan blogissa yms muissa
  Vilma.ahtiainen@hotmail.com

  Joku videopostaus olis hauska ja just noista joatain ratsukoista jotain.

  VastaaPoista
 99. ja en tiedä olinko niin selvä kommentissani mutta se olisi myös kiva jos saisi jonkinlaisen postauksen kisaajan silmistä. Et minkälainen kisapaikka se on, koska jos tekisi postauksen katsojan silmin niin se ei olisi yhtä jännittävää :)

  VastaaPoista
 100. Toivoisin, että tekisitte postauksen, jossa kerrotte suosikkinne Horse Show-tapahtumasta. Esimerkiksi suosikki näytökset ja - expoalueen kojut.

  Seuraan instagramissa ja bloggerissa.
  hyytiainen.mila@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Päivä kuvina postaus ois kiva! Tai sitten jotain ratsukoiden varustukseen liittyvää :)

  lyytilappi@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Pitkä videopostaus ja ostosten esittelyä ja sitten expo alueen kivoista kamppeista/varusteista, jotka haluaisitte itsellenne muttette ostaneet ja sitten semmoisia ei niin kivoja kamppeita. +paljon kuvia :)

  Seuraan teitä facebookissa, bloggerissa ja YouTubessa ! :)
  nannip@wippies.fi

  VastaaPoista
 103. Oikein pitkä videopostaus :) riia@luukku.com

  VastaaPoista
 104. missä sun grafiikkapaja on :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa tehdä muille enää bannereita niin otin sen pois :)

   Poista
 105. Ois kiva jos kertoisitte videon jossa kerrotte myös omia mielipiteitä horse Showsta ja sitten kuvapostaus ois kans kiva

  ertsa01@hotmail.fi

  VastaaPoista
 106. Viime vuosina olen tykännyt videopostauksista, mutta myös kuvapostaus olisi kiva.

  Seuraan teitä blogissa ja facebookissa :)
  v.v.konrad@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Omia mielipiteitä horse Showsta ois kiva kuulla ja sitten kuvapostaus ois tosi kiva


  ertsa01@hotmail.fi

  VastaaPoista
 108. 1. Taidan seurata teitä noissa kaikissa sosiaalisissa medioissa ja blogia luen ihan rekisteröityneenä lukijana :D
  2. Toivoisin ihan perinteistä videopostausta. Ne vaan ovat kivoimpia.
  3. Sähköposti: sarraa94@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Kattava ja pitkä videopostaus olisi kiva :) Jos ostatte sieltä jotain, niin ostostenesittelyvideokin olisi tosi kiva.
  Seuraan bloggerissa, instassa, facbookissa, twitterissä ja youtubessa.
  piiasd@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. ihan vaan iso kuvapostaus olisi kiva :)
  hanna.lemmetty@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Videopostaus :) ja mahdollisesti ostosten esittelyä :)!

  roosa.vahanka@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Kun tänä vuonna pääsee katsomaan myös verryttelyä niin siitä olisi oiva postaus kuinka isojen luokkien kisaajaat verryttelee hevosen ja millaisia vinkkejä/huomioita sieltä saat omiin verryttelyihisi. :)

  Jjensy@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Haluisin että kuvaisitte mitä mieltä olette paikasta ja showsta,mitä ostatte,mikä on teidän suosikki kauppa ja merkkituote,tekisitte vähän niinku mydayn, kuvaisitte kun kiertelette omissa lempi kaupoissa ja kertoisitte mikä on teidän erityinen lempppari jota kannustaisitte! :) Lisäystä vielä. Kertoisitte haluisitteko itse osallistua joskus tähän hienoon taoahtumaan! :)

  VastaaPoista
 114. Hevosia olisi kiva päästä näkemään enemmänkin, varsinkin verryttelyssä ja muutenkin kisa-areenalla. Kauniita hevosia on aina kiva katsella. Muutenkin mielipiteitä uudistetusta showsta ja vaikka pieni kierros videon muodossa, jotta ihmiset jotka eivät pääse paikalle saisivat edes hiukan tunnelmaa.

  innku-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Joku mielipide postaus tästä ja edellisestä kisapaikasta, molemmista hyviä ja huonoja puolia ja lopuksi oma mielipide kumpi paikka oli parempi tai Horse shown (kokonaisuudessaan koko tapahtuman) mahdollinen kehittyminen muista vuosista tähän vuoteen-miten erosi muista vuosista? Mitä hyvää ja huonoa tässä oli verrattuna edellisiin? Kuvituksena katsoo mielellään ratsukoista kisasuorituksen aikana näpsittyjä kuvia (ja jos kuvia tulee paljon niistäkin voisi mielellään lukea ihan oman postauksen ja antaa kuvien vain puhua! :) musta ainakin hyvää vaihtelua sitten "raskaalle" mielipidepostaukselle!) seuraan facebookissa ;)
  nelli.korelin@hotmail.fi

  VastaaPoista
 116. Jonkinlaista analyysiä radoista, ratsukoista ja ennakkosuosikeista olisi kiva lukea.
  Nyt kun järjestys paikka on vaihtunut niin siitäkin jotain arviota, kumpi toimii paremmin?
  Ja tuo shoppailu kun on iso osa tapahtumaa niin olisi hauska esim. nähdä kuvia kaupoista ja tarjonnasta tietenkään teidän omia ostoksia unohtamatta!
  bloglovinin kautta seurailen teitä
  sofia.dano@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Video jossa kerrot vaikka 20 faktaa Voitosta.
  heiska1221@outlook.com

  VastaaPoista
 118. Kertoisitte että haluisitteko itse osallistua joskus tähän huikeeseen tapahtumaan,kertoisitte omat lempi tuotteet ja kaupat,tekisitte vähän niinku mydayn,kuvaisitte mitä kauppaa suosittelisitte katsojille,ketä kannustatte ja kiertelisitte teijän lempikaupoissa! :)
  Sp. neepu.rantala@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Video postaus Horse Showsta olis tosi kiva ja myös mielipide video tapahtumasta. Seyraan kaikissa sosiaalisissassamedioissa :)
  elefantsu99@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Olisi kiva jos tekisitte päivistä pitkän ja kattavan videopostauksen, postauksen jäähallista kisapaikkana ja ostosten esittely! Lisäksi joku missä kertoisitte hihsin huonoista ja hyvistä puolista sekä vertaisitte eroja jäähällin ja hartwallin välillä. Esim. kummassa paikassa teidän mielestä on ollut paremmat kisat ja tunnelma. :)

  neakaroliiina@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Tätä on varmaan kaikissa kommenteissa toivottu, mutta perus videopostaus ois musta ihan parasta! Tai sitten päivä kuvina, lemppari ratsukoista kollaasia ja esim. jotain sen tyyppistä mitä teitkin jo eli et katot niitä asuja kerrot mielipietitä/lemppareita.
  midsommers@gmail.com

  VastaaPoista
 122. minua kiinnostaisi ainakin se, että ketä "esiintyjät" oikeasti ovat. olisi mahtavaa, jos keräisit perus tietoa näistä ratsastajista ja ratsuista (asuinpaikka, talli, työ ja hevonen..)
  itsellä ei ole minkäänlaista hajua, minkälaisia ratsukkoja sieltä löytyy, kaikki uusi tieto on aina jännää :)
  toisaalta, myös tunnelma video ois kiva idea, sais sen fiiliksen kotiakki asti ;)

  annisisko@luukku.com (seurattu on) ;)

  VastaaPoista
 123. Kivoja postauksia voisivat olla ainakin sellainen, missä vertailisitte tämän ja edellisten vuosien horse show'ta ja sellainen, missä pohtisitte hevosten ja ratsastajien varusteita :)

  heidi.fontell@hotmail.fi

  VastaaPoista
 124. Videota ja omia mielipiteitä miten jäähalli toimi
  Mona.vallden@hotmail.fi

  VastaaPoista
 125. Suosikkiratsukko-postaus ! rii.mii_97@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. venla2001@gmail.com
  Plussat ja miinukset horse showsta. Suosikkiratsukot, videopostaus ja paljon kuvia:)
  Seuraan teitä blogissa ja youtubessa!

  VastaaPoista
 127. Yrittäkää saada joltain ratsastajat haastattelu, tietenkin mielellään ulkomaalaiselta mutta jos ei onnistu niin miksei suomalaiselta! Sähköpostini on jennat@windowslive.com, olen blogin lukija.

  VastaaPoista
 128. omia leppareita (ja miksei myös "inhokki" / sellaisia mitä ette itse ostaisi) kamoja ratsastajlla ja hevosilla

  tiahakkarainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Mä mielelläni seuraisin teidän reissua videon muodossa! Huippua olisi myös nähdä teidät siellä! :)

  tottiloveyou@gmail.com

  VastaaPoista
 130. semmonen ajateltu videopostaus (:D) tai siis että ei semmonen 'no me nyt aateltiin että voitais kuvata...' ja sitten kaikki videot tärisee ja ei saa selvää.. ? tai sitten kuvapostaus yms. :)
  julianna_martikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Olisi kiva saada postausta esimerkiksi expo alueesta ja mitä kaikia ihanuuksua siellä on. lisäksi olis kiva ihan tunnelmia paikan päältä ja paljon kuvia :)

  Seuraan teitä instagramissa ja youtubessa.

  rosleinruusa@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Hei Tiia ja Pinja!
  Seuraan teitä YouTubessa ja instagramissa!
  Olisi mukava jos tekisitte sellaisen my dayn Lillin tai Voiton näkökulmasta. Se olisi aivan mahtavaa ja uniikkia!
  silvia.jlaurila@hotmail.com

  Ja sähköpostiosoite on oikein, tuo J kuuluu kyllä siihen:)

  VastaaPoista
 133. Toivoisin myös pitkää videopostausta ja kuvavisaa jossa kuvaatte helsingissä joitakin paikkoja, horse show näytöksiä ja vaikkapa hotellia, sen jälkeen kun kuvat olisivat postauksessa niin kommentilla voi arvata mikä paikka tai näytös on kyseessä ;) kuvapostausta myöskin
  Seurailen teitä instassa ja youtubessa
  Sähköposti on isäni XD jaril66@hotmail.com

  VastaaPoista
 134. Toivoisin ainakin pitkää videopostausta/myday:ta. Ja jos valitsette ensin jonkun ratsukon ja sitten katotte mille sijalle se sijoittui:) jantsku.t@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Olen blogin rekisteröitynyt lukia. Postaustoiveena toivon videota jossa on pätkiä tapahtumasta jonkun biisin kera, koska harvemmin teette videoita jossa on musiikkia :) juttelo@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. rauhaleo@gmail.com

  Seuraan teitä täällä blogissa, instagramissa sekä youtubessa!

  Mun mielestä ois kiva semmonen postaus jossa vertailisitte edellisiä hihsejä ja nyt tätä tän vuotista! Vaikka että kummassa oli parempi ohjelma taikka kummasta tuli ostettua enemmän juttuja hepoille! Sitten tuo perus pitkä videopostaus ois kanssa kiva! :)

  VastaaPoista
 137. Olis kiva jos tekisitte pitkän mydayn oka päivästä, ja kaikis päivis olis paljon kuvattu :D Siis sillä tavalla yksityiskohtaisesti, et olis vaiks niitä kohtii kuvattu ku ostatte/sovitatte/etsitte/vertailette eri vaatteita ja tuotteita.

  Seuraan teitä täällä blogissa, instagramissa ja youtubessa (:
  peikkohai@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Olisi kiva jos tekisitte sieltä jotain mielipide postauksen tyylistä.Eli esim. Mikä oli paras juttu siellä ja mikä sittem ei ihan niin kiva.Ja joko lyhyt kooste video tai sitten oiiikein pitkä. :)

  Seuraan teitä ainakin Bloggerissa ja Youtubessa! :)


  pinja.leino@hotmail.fi

  VastaaPoista
 139. 1. Olen rekisteröityny lukija ja seuraan teitä youtubessa, instagramissa ja facebookissa.
  2. Perinteiset my dayt/ my weekend miten nyt haluutte kuvata sen sit ois kiva jos esittelisitte teijän suosikkiratsastajat horse showsta, ostosten esittely ja mielipide postaus koko tapahtumasta :) säpö on sit
  elisa.j@elisanet.fi

  VastaaPoista
 140. Postauksina tietysti perus kuva- ja ehkä videopostauskin (jos haluatte ja jaksatte molemmat tehdä), mutta hieman erikoisena olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä miten Helsingin jäähalli erosi pitopaikkana verrattuna Hartwall-areenaan hyvine ja huonoine puolineen ja kumpi on mielestänne parempi paikka. Kaikkien kojujen tarjonnasta/vaatteiden sun muiden "tyylisunnasta" olisi myös kiva kuulla, niin olisi hieman erilaista mitä ennen :)

  Seuraan molempia instagramissa, facebookissa, youtubessa sekä molempien blogeja :)
  salli.kotiranta@hotmail.fi

  VastaaPoista
 141. Videoita millasia tavatoita kojuissa on ja kuvaisitte ratsukoita :) laura.tuomisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 142. joku video ja ostosten esittelyä :)
  omppu-punainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Videopostaus! :)
  Jenna.salo95@luukku.com

  VastaaPoista
 144. olis kiva jos saisitte ratsastajilta jotain materiaalia mm. fiiliksiä ym!:) ja kans ketkä on teidän lempparit ratsastajista. laura.niskanen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Seuraan teitä bloggerissa, youtubessa ja instagtamissa :)
  Haluisin ehkä jotain kokkailu videota ja talli videota:) Itse tykkään katsoa Talli videoita ja teidän hienoja kuvia blogin puolella :) sofia.kerstinen@luukku.com

  VastaaPoista
 146. Postaus omista suosikkiratsukoista ja heidän suorituksistaan/kenen ratsastus teki vaikutuksen tms. :)
  anniina.niukkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 147. jonkinlainen vertaileva ja arvioiva esittely Horse Showsta ja/tai myday! :)

  gaisulir@gmail.com
  ja seuraan teitä varmaan kaikkialla O.o

  VastaaPoista
 148. hihsistä toivoisin laajaa videopostausta, jossa näkyisi kaikkea mitä siellä on. seuraan instagramissa, facebookissa, youtubessa jaolen rekisteröitynyt lukija.

  kaisaqq@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. Joku kuvapainotteinen postaus olisi kiva, sellainen jossa olisi joitain kuvakollaasejakin mukana. Myös lyhyt videokooste olisi kiva :)

  Olen blogisi lukija ja seuraan myös facessa, maikker96@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Olen lukija, seuraan myös youtubessa.
  Ois tosi kiva jos tekisitte sellaisen videon, jossa vertaatte ratsukoiden varusteita ja kisavaatteita. Myös videopostas ois bueno!
  laura.veikkola@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Vähän sen paikan/areenan esittelyä ja videopostausta :) Olen lukia ja seuraan instagramissa,facebookissa ja youtubessa. noora.rautiainen98@hotmail.com

  VastaaPoista
 152. Olis kivaa jos tekisitte my dayn samana päivänä. Ja ostosten esittely video! ♡
  Seuraan teitä bloggerissa ja youtubessa!
  juliet1@luukku.com

  VastaaPoista
 153. My day tai päivä aikataulutettuna ja kuvina ;)

  inkukkax@gmail.com

  VastaaPoista
 154. videopostausta tapahtumista ja ostosten esittelyä.
  -kumpi oli parempi tapahtumapaikka jäähalli vai hartwall?
  -kertokaa omia mielipiteitä expoalueesta, eri ohjelmista, lemppariratsukot
  -plussat ja miinukset taphtumasta

  seuraan instassa youtubessa ja bloggerissa

  jessika.k@suomi24.fi

  VastaaPoista
 155. Olisi kiva, jos tekisitte sellaisen videopostauksen, missä kertoisitte hyviä ja huonoja puolia sen tapahtuman pitopaikasta. Voisitte myös kertoa mahdollisesti siellä olevia lempihevosia ja kertoa vaikka kuvien, videoiden ja tekstien muodossa siitä - tekisitte digitaalisen portfolion.
  Seuraan bloggerissa ja You Tubessa. Voiko teille muuten vielä lähettää postia?
  kyynelpisara@outlook.com

  VastaaPoista
 156. Luen kummankin blogia bloglovinin kautta ja seuraan instagramissa ja Tiiaa twitterissä.
  Toivoisin reaaliaikaista päivitystä kahteen jälkimmäiseen.
  Postauksina toivon videopostausta, jotka ovat aina ihan huippuja! :) Myös jäähalli vs hartwall areena katsojan näkökulmasta. Lisäksi olisi kiva kuulla mitä te odotatte eniten Horse Showlta ja ketkä ovat teidän suosikki ratsastajia ja ratsukoita. Odotukset ennen HIHSiä ja tietenkin miten tämä toteutui. Lisäksi olisi mukava jos käytte seuraamassa verkkaa, niin siitä postausta, jos esimerkiksi huomaatte jotain vinkkejä tjsp. :)

  emiliajenni.m@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Oon seuraillut sun blogii ja YouTube kanavaa jo pitkään ja sun postaukset on tosi hyviä. Mulla ja mun kaverilla on myös heppablogi(biccolo ja pelle)
  Anskuliini0076@gmeil.com

  VastaaPoista
 158. Minua kiinnostaisi postaus siitä, mitä hyviä ja huonoja puolia havaitsitte nykyisessä paikassa suhteessa entiseen.
  hen_z_ku@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Ihan vaan videopostaus, lempparituotteita tapahtumapaikalla ja parhaita ratsukoita ja heidän varusteitaan.
  Olen blogin lukija, seuraan myös muissa sosiaalisissa medioissa.

  viivi.pitkanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 160. Kertoisitte huonoja ja hyviä asioita videolla :)
  ella.r@hotmail.fi

  VastaaPoista
 161. Olisi kiva jos tekisitte pitkän videopostauksen, jossa expoalueen esittelyä ja mahdollisesti jonkun ratsastajan lyhyt haastattelu videolle olisi aivan uupeta! :)

  Seuraan teitä kaikissa paikoissa missä vaan mahollista!
  ropefutaaja@windowslive.com

  VastaaPoista
 162. Mun mielestä teillä on ollu kivoja ideoita jo aikasempina vuosina, että en oikein keksi lisättävää :/ Mutta yllä ihan kivoja ehdotuksia

  Espada@luukku.com

  VastaaPoista
 163. Videopostaus olisi kiva, jossa esiteltäisiin melko tarkasti koko alue sekä tapahtuman jälkeen ostosten esittely :) Seuraan bloggerissa, youtubessa ja instagramissa :)

  heikkurinenalina@gmail.com

  VastaaPoista
 164. Videopostaus ois kiva, missä näkis sitä tapahtumaa sit teidän kautta ja ois kiva jos kertoisitte teidän lempiratsukot ja sellasta :)
  Tilaan teitä youtubessa ja videoita on tosi jees kattella :)
  annemari.pasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. En tohon edelliseen postaukseen kerennyt kommentoida, mitä mieltä olen uudesta ulkoasusta, joten kommentoin nyt sitten tähän :D
  Tää on mun mielest tosi kiva, jos simppelistä puhutaan. Tavallaan kaipaan myös sellasia bannereita, missä on enemmän kuvia :-)

  VastaaPoista
 166. Perus myday päivästä/päivistä, ostosten esittelyn kera :)

  Seuraan teitä Bloggerissa, Youtubessa ja Instagramissa :)
  kaisaviher@hotmail.com

  VastaaPoista
 167. Olen molempien blogien rekisteröitynyt lukija, seuraan teitä molempia instagramissa ja tilaan YouTube kanavaanne!
  Voisitte tehdä taas pitkän videopostauksen ja vertailla Hartwall areenan ja Jäähallin tiloja. Voisitte kertoa teidän lempi tuotteet exposta ja ostosten esittelyvideokin olisi todella kiva. Olisi myös mielenkiintoista saada tietää lempi ratsukkonne erikseen varusteiden ja suorituksien perusteella.

  victoria@sysilouhi.com

  VastaaPoista
 168. videopostaus ois kiva :)
  eevi.prittinen@gmail.com

  VastaaPoista
 169. Ainakin pitkä videopostaus olisi kiva ja postaus missä kerrotte mitä aiotte ostaa hihsistä.

  linnea.niemi@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 170. Olisi kiva kuulla sinun mielipiteitä ratsukoista. Tarkkailisit juuri ratsastajan apuja, ja sitä miten hevonen niihin reagoi!:)
  empsu1999@live.com

  VastaaPoista
 171. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 172. Expo-alueen hot or not -tyyppinen postaus eli mielestäsi kivoimmat jutut ja löydöt.

  Jonkinlainen mielipidepostaus expossa nähtävistä ratsukoista, suorituksista ja esteratsastuksesta voisi olla myös vähän erilainen.

  sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  VastaaPoista
 173. elli.hagstrom123@gmail.com
  Seuraan Youtubessa,Instagramissa ja blogissa/blogeissa!
  Joka vuotinen videopostaus on aina ollut tosi kiva,ja varsinkin joku pitkä (15min) ja myös jotain materiaalia muualtakin kuin ite HIHSistä! Ja joku postaus mitä pakkaatte mukaan,mitä ite odotatte eniten koko tapahtumasta!:)

  VastaaPoista
 174. Yleinen katsaus Horse Shown ratsatusmuotiin olisi mielestäni kiva! Voisitte tarkkailla niin ratsastajien varusteita, kuin exponkin tarjontaa! :)

  annika.gronholm@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Perinteiset videopostaukset ovat kivoja, ja juuri varustevertailuja useiden ratsastajien välillä. Eli mikä kenenkin asussa on hyvännäköistä silmäänne ja mikä välttämättä ei sovi mielestänne.

  Olen blogin lukija & seuraan facebookissa, instagramissa.

  seela.poni@gmail.com

  VastaaPoista
 176. Olis kiva jos tekisitte MyDay-tyylisen Videopostaus, ostosten esittely, lyhyt kooste blogiin (parhaimmin toteutetut järjestelyt, parhaat ohjelmat, minkälainen fiilis ennen ja jälkeen Shown)
  Luen blogia, seuraan YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa

  wilma.toivanen@gmail.com

  VastaaPoista
 177. Oonkohan pinnallinen, kun eniten kiinnostaa ihan perus ostospostaus.. :) lisäksi vois olla kiva lukee teiän suosikkiratsukoista, ketkä teki vaikutuksen teihin vkl aikana. Ihan kuva ja pari sanaa riittäis. :)

  makitalo.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Postaus jäähallin ja hartwall areenan plussista ja miinuksista :)

  saana.huuhtanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 179. Oon blogiin rekisteröitynyt lukija, seuraan molempia instagramissa ja sua facebookissa.


  Harkonenpetra@gmail.com


  Tehkää My day/videopostaus, ostosten esittely ja sellane ois kans kiva jossa näyttäisitte millanen paikka se on? Kiertelisitte siellä ja kuvaisitte.
  Kerrotte Pinjan kanssa lempiratsukot, haluiaisitteko itse HIHSIIN ja kuvaisitte jonkun ratsukon radan ja kertoisitte miltä meno näytti teidän mielestä.

  VastaaPoista
 180. Seuraan instagramissa sekä facebookissa sekä luen blogia :) perus ostospostaus olis kiva!
  ariskala@hotmail.com

  VastaaPoista
 181. Sellainen 2-4 osainen myday koko viikonlopusta :) Sekä analysointia sen jälkeen: mikä oli hyvää, missä parannettavaa, mitä jäitte kaipaamaan? Jos vielä jaksaa niin tietty ostospostaus ehdottomasti !! :) Tai sitten expo-alueen kiertelyä ja paikalla puintia, mitä teitte aina esitysten välissä yms.

  armi-00@hotmail.fi

  VastaaPoista
 182. Seuraan fb!
  video-, kuvapostaus ja vertailu että kumpi oli parempi, viime vai tämän vuotinen:)
  nellakka@gmail.com

  VastaaPoista
 183. Analyysiä radasta, helpot ja vaikeat kohdat ja yksittäiset esteet sekä miten itse ratkaisisit tehtävät😊
  idakilp@gmail.com

  VastaaPoista
 184. Mua kiinnostais postatus ratsastajien ja hevosten varusteita, minkälaisia värejä oli yms vertailua. Tämäkin on tosin jo sanottu. :) saimimimmi@gmail.com

  VastaaPoista
 185. Seuraan teitä monessa paikassa! Olisi kiva jos tekisitte postauksen mitä odotatte eniten ja sitten kertoisitte oliko tapahtuma taas odotuksien arvoinen. Myös kiva postaus olisi miten valmistaudutte tälläiseen isoon tapahtumaan missä on paljon teidän faneja.

  anskuritari@gmail.com

  VastaaPoista
 186. Olen rekisteröitynyt lukija ja seuraan myös instassa ja youtubessa :D
  Videopostaus kiinnostaa kaikista eniten, koska teidän videoiihin ei vaan kyllästy koskaan!
  anniveeera@gmail.com (tarkotuksella 3 e-kirjainta!)

  VastaaPoista
 187. Jos katsoisitte hevosten varusteita "varustesilmällä" ja tekisitte jonkun sellaisen postauksen :D fiffolo@hotmail.com

  VastaaPoista
 188. Lempi ratsukkoja ja heidän pärjäämisestä kisoissa. Videopostausta jos ootte menossa. :)
  aada.taalas@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Videopostausta ja ostosten esittelyä ja paljon kuvia :)
  Olen blogin lukija.
  texi98love@hotmail.com

  VastaaPoista
 190. Mä itse opiskelijabudjetilla en millään tuonne pääse, joten samantapaisia postauksia mitä teit Lappeenrannan kisoista olisi huippua saada! Niistä oikeasti välittyi se kisatunnelma mahtavasti. Eli kuvia (etenkin world cup luokasta!), videopostausta ja muuta mukavaa, vaikka upeimmat hevoset jossain luokassa ja jos jotenkin onnistuisi uuden jäähallin pieni esittelyvideo, jossa näkyisi ainakin se kuuluisa uusi verkkakenttä, ois mahtava! Olen joskus ollut HIHSissä Hartwall Areenalla, joten puitteet on varmaan aika erilaiset.

  Sähköpostini: lehtimaki.emilia@gmail.com
  En koskaan voita mitään, mutta ehdotukseni postauksien suhteen ainakin olen nyt antanut (;

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.