Voita liput Horse Showhun!

maanantai 6. lokakuuta 2014



Yhteistyökumppanini Helsinki International UB Horse Shown kanssa järjestetään blogissani paljon toivottu arvonta, jossa palkintona on kahden lipun paketti perjantai-illan Avajaisnäytökseen. Paketin arvo on yli 140 euroa, joten kannattaa kyllä osallistua!  Avajaisnäytös on perjantaina 24.10.2014  klo 19.00 - n. 23.00 ja silloin ohjelmassa on mm. Amateur Tour Top 10 Finaali, Sonera International 150cm ja Jukka Poika. 

Arvontaan voi osallistua nyt heti ja voittaja arvotaan arvontakoneella arvonnan päätyttyä sunnuntaina 12.10 klo. 19.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten tarkkailkaa silloin sähköpostianne sunnuntain jälkeen!

Osallistu näin:
1. Arvonta on avoin blogin lukijoille, joten olethan blogin rekistöitynyt lukija tai seuraat meitä youtubessa, instagramissa, twitterissä tai facebookissa
2. Kerro millaisia postauksia haluaisit minun ja Pinjan tekevän Horse Showsta blogeihimme, kivoimmat ideat toteutetaan!
3. Muista kertoa myös sähköpostiosoitteesi, sillä sen avulla saan voittajan kiinni! 
Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu!

470 kommenttia

  1. Postaus Jäähallista kisapaikkana olisi kiva, vaikka videona! mira.flinkkila@gmail.com =)

    VastaaPoista
  2. pitääks kirjoittaa idea kommentteihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi upeaa kuulla teidän suosikki ratsukot ja miten teidän suosikit pärjäsi? Tai haluaisitko sinä joskus päästä UB HORSE SHOWun ratsastamaan/kisaamaan? Mitä odotat päivältä (päivää ennen esim) ja vastasiko se odotuksiasi (tapahtuman jälkeen) :3 kht.speedlimit02@gmail.com

      Poista
    2. Olis kivaa jos kertoisitte mitä parannettavaa olis ja mitä te yleensä teette siellä ja mitä ostitte ja oliko siellä jotain suosikkia ja kuinka sillä meni:) ootte muuten ihanii pinjan lillin ja voiton kanssa💎💗 helmi.nyblom@hmail.com :)

      Poista
  3. Joka päivästä olisi kiva saada tiivistelmä (+mahd.ostokset) tai sitten koko reissusta videopostaus vaikka osissa. Kuitenkin on niin kiva seurata teidän menoa! :) s.posti: salpakivivilma@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kuvapostaus ja mietteitä eri ratsastajien tyyleistä niin varusteiden kuin ratsastuksenkin kannalta.
    Mielipidettä yleensäkin tapahtuman onnistuneisuudesta yms.

    minnamarialaitinen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Postaus jäähallin toimivuudesta suuren ratsastustapahtuman pitopaikkana.

    moona.alila@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Video jossa kuulisi ihmisten ja myös kilpailijoiden (jotka suostuvat videoitavaksi) fiiliksiä tapahtumasta ja paikasta. Olisi myös hienoa jos joku huippuratsastaja suostuisi kertomaan fiilikset (:
    miksuii96@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Paljon kuvia ratsukoista ja tiloista. Ehkä jotain analysointia kisaradoista jne. Olet kyllä jo varmaan toteuttamassakin, mutta oma mielipiteesi uudesta järjestyspaikasta ja tykkäsitkö siitä enemmän kuin hartwallista :) johanna.lipponen@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  8. Haluaisin videopostausta teidän päivästä jne... Kivoja kuvia ja omoia mielipiteitä. ja sitten vielä voisitte laittaa kaikki kuvat yhteen postaukseen ja kertoa niistä. Voisitte myös kertoa niistä "kojuista".

    luttinenvenla@gmail.com

    VastaaPoista
  9. ratsastajien/ratsukoiden varustevertailuja ! :)
    sanni.markkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Seuraan monessakin sosiaalisessa mediassa teitä. Kivoin ehkä olisi, että kertoisitte oman.näkökulman miten järjestelyt olivat onnistuneet, mitä jäi puuttumaan ja oliko hyviä tarjouksia ym :)
    abc12382@windowslive.com

    VastaaPoista
  11. Joku perus ostosten esittely ainakin ja videopostaus olisi kiva sekä kivoja tunnelma kuvia. Myös ois kiva jos tekisit jonkun vinkki postauksen etukäteen esim. Ostospaikoista ja syömäpaikoista ja muista kohokohdista tuolla! :) heidi.kalliokoski@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Hups, pitikin olla Horse Show postaus!😝 No vaikkapa kuvia kivoimmista asuista ja mikä tekee niistö mielestäsi kivoja. Tai joku muun lainen varustepostaus!☺️

    VastaaPoista
  13. Paljon hyviä ja havainnollistavia kuvia jäähallilta ja vertailua paikan toimivuuteen Hartwall-areenan sijasta, mikä oli onnistunutta, mikä ei, yleisestä käytännöllisyydestä yms.
    milla.heino@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. En tiedä onko mahdollista toteuttaa, mutta olisi siistiä kuulla esim. videolla teistä ja yhteistyökumppaneista!
    m.fani@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Täysin toinen asia kuin mitä postaus itsessään sisältää, mutta ajattelin kysäistä että mitä kuvamuokkausohjelmaa käytät instagramissa kuviisi vai onko ollenkaan? Ne on aina jotenkin ihanan kirkkaita jne, että onko sulla joku ohjelma vai muokkaatko mukaan vain reilummin esim. kontrastia?

    VastaaPoista
  16. seuraan ainakin teitä ig ja youtube! toivoisin teidän tekevän koko reissun kestävän videopostauksen lisäksi erillisien jutun expo alueesta :)

    heikkinenanu@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Luen blogia ja seuraan facessa ja youtubessa sekä bloglovinissa.

    Mun mielestä olisi kiva jos kuvaisitte avointa verryttelyä ja vertailisitte huippujen eri tyylejä verrytellä hevosiaan. Muunmuassa monta verryttelyhyppyä ammattilaiset keskimäärin ottavat ja minkälaisille esteille :)

    ida.kuisma@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ostosten esittelypostaus, jonkunlaista vinkkiä tuleville vuosille tuolta, kuinka välttää jonot ja ruuhkat tms. veera.takula@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Varsinaiset Horse Showta koskevat mielenkiintoiset aiheet ovat jo ylempänä kysytty, mutta hieman asian vierestä mua kiinnostais kuulla teidän mietteitä Amateur Tourista. Samantasoisia ratsukoita kumminkin pääsee näkemään alue-kisoissa ilmaiseksi, miksi siis maksaa 60€ lipuista? Okei, onhan fiilis ihan eri, mutta olisi kiinnostavaa kuulla teidän mielipiteitänne, miksi juuri tästä kyseisestä luokasta kannattaisi maksaa noinkin muhkea summa.
    aggiiga@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vastailla nyt ihan kommentilla, koska tuosta en postausta saa aikaan. Eli siis eihän nuo amateur tourit ole ainot ohjelma, vaan yksi ohjelmanumeroista. Pelkästään niiden katsomisesta en maksaisi 60euroa, mutta kun se on vain yksi ohjelmanumero muiden joukossa. Mun mielestä on kuitenkin hirmu hauska katsoa juuri näitä, jotka ekaa kertaa areenalla ja usein mukana vieläpä kavereita tai edes tuttuja :)

      Poista
  20. Haluaisin, että tekisitte ison videopostauksen alkaen Horse Showta edeltävästä päivästä. :)

    ttohinaa@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Kuvapostaus missä teidän mielestä hienoimmat varusteet ratsastajalla/hevosella. Ja sit tietty perus videopostaus on myös kiva :)

    tuire.nyqvist@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kuvina teidän mieleiset asiat ja miten tapahtuma toimi uudessa paikassa. Vertailua teidän suosikki ratsukoiden välillä, niin varusteissa kuin kisasuorituksessa. Kiiatakala@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Seuraan blogin facebook-sivua ja luen blogia.
    Toivoisin videopostausta tai vertailupostausta nykyisestä ja entisestä horse showsta/paikasta :-)
    salminensini3@gmail.com/sini1998@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Mielestäni olisi kiva, että kertoisitte oliko päivä sellainen kuin odotitte ja kertoisitte yleisesti tapahtumasta (eli millainen se oli, oliko paikka sopiva tapahtuman pitoon ym..). Kysyisitte muutamilta paikalla olevilta heidän mielipidettään ja jos arvonnan voittaja suostuu niin häneltä fiilikset ja mp päivästä :) viippa2000@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Olisi kiva jos kiertelisitte expo aluetta ja näyttäisitte suosikkeja että teette vaikka kymmenen minuutin videopostauksen expo alueesta jasitten teette taas kymmenen minuutin pätkän vaikka syömisestä ja sen sellaista.

    VastaaPoista
  26. Eli teette videopätkiä jostain aiheista vaikka 10 minuutin kestoisia.
    Esim yksi expo alueesta ja sitten syömisestä matkasta ja yöpymisestä ja katsomista.
    onnikivelae@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa että mä en ainakaan jaksa kattoa 10 min kun Tiia tai Pinja syö : DDD

      Poista
    2. Voisite tehdä kuvapostauksen jossa on todella paljon kuvia ja kuvat olisi selitetty tai sitten pitkä videopostaus vaikka useammassa erässä :)
      jaloalli@gmail.com

      Poista
  27. Olisi hienoa saada videopostaus teidän horse show matkasta. Siinä kertoilisitte hieman, mitä siellä tapahtuu, mitä siellä myynnissä tms. Tai sitten ihan kuvapostaus, johon selitetty kuvien alle mitä niissä tapahtuu.
    problems@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Videopostaus Horse showusta, ostosvideo, kertokaa lempiratsukoistanne, kysykää ihmisiltä mitä ne tykkää Horse showsta yms. tai kuvapostaus :) Seuraan teitä ig, fb, blogin kautta :)
    essi.repo@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Videopostaus olisi kiva ainakin osasta aikaa. Myös tarkempi ostosten esittely ja paljon kuvia olisi kivoja. alisa.kalliokoski@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Joka päivältä oma videoo?
    Olen lukija ja seuraan igssä.
    sanelmaainikki@gmail.com

    VastaaPoista
  31. en osallistu kilpailuun mutta olisi kiva jos tekisit postauksen ratsastajien eri tyyleistä ja millaisia varusteita siellä näkyi, niin kuin teit postauksen vähän aikaa sitten.

    VastaaPoista
  32. Edellinen lähti vähän turhan nopeasti ja aiemmin laitoin kommentin josta en tiedä tuliko perille, mutta siis expo-postaus olisi kiva, esimerkiksi suosikit kuvina (ja ostokset). Jonkinlainen videokooste myös :) idamannila@gmail.com

    VastaaPoista
  33. semmonen video tai normi postaus missä kysysitte vapaaehtosilta kävijöiltä mielipiteitä horse show'sta ja sit voisitte myös jututtaa esim. jotain expon myyjää tai vaikka jotain kilpailijaa jos ois mahdollisuus :)

    roosa_i@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Sieltä videopostaus, joka päivältä oma video ,myday,my morning siinä pari. ja olen instassa seuraajana ja helmi.hentila@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. videopostaus ja +/ - .nukset uudesta paikasta

    ninahakkarainen00@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tiivistelmä päivittäin mahdollisista ostoksista ja muutenkin aika yksityiskohtaista kuvausta, millaista siellä oli, jotta ei-paikanpäällä olevatkin ihmiset pääsevät hiukan näkemään, mitä oli tänä vuonna tarjolla :)

    susumix99@gmail.com

    VastaaPoista
  37. No mun mielestä olisi kiva ihan normi videopostaus ja sitten semmoinen missä kerrotaan että mitkä oli kaikista kivoimmat jutut ja ei niin kivat jutut joihin voisi vielä panostaa siellä kisapaikalla. Pinja.laakso02@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä siis seuraan sua Facebookissa,YouTubesta,instagramissa ja twitterissa

      Poista
  38. aino.varjos@gmail.com

    Toi yhden anonyymin ehdotus eri ratsastajien tyyleistä ja varusteista oli aika hauska. Kaikki erikoisnäytökset, messutarjonta ja mitä ostitte kiinnostaa. Myös semmonen horse shown kohokohdat olisi mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  39. Joku pitkä videopostaus ainakin joltain päivältä ja jonkinnäköinen kattava kuvamyday HIHS-päivästä olisi tosi kiva! :)

    laura99.jaakkola@gmail.com

    VastaaPoista
  40. imppu1992@gmail.com

    Eri ratsastajien mielipide ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Jos he eivät halua videoon niin otat kuvan jostain ja kirjotat alle heidän mielipiteensä :)

    VastaaPoista
  41. sonzuuu@gmail.com

    Mua kiinnostais pitkä videopostaus, ja myös postaus, jossa kerrotte kumpi oli kivempi paikkana,harwall vai jäähalli:)

    VastaaPoista
  42. Seuraan blogia reksteröityneenä.

    VastaaPoista
  43. mona.ilmanen@gmail.com

    Oon blogin rekisteröitynyt lukija ja seuraan teitä molempia inatagramissa ja oon tilannu teijän kanavan youtubessa. Olisi kiva jos tekisitte Horse Showsta vaikkapa videopostausta ja jos ostatte sieltä jotain nii ostosten esittelyä videolla tai sitten kuvina :)

    VastaaPoista
  44. ja sähköposti miisaanttila@gmail.com

    VastaaPoista
  45. iiru.ruoko@hotmail.com

    Ja toiveena postausta missä kertoisitte show:n ohjelmasta ja mikä oli mielestänne parasta ja missä olisi voinut parantaa. (ei hääppöinen idea, tiedetään). :D

    VastaaPoista
  46. Kuvia sun mielestä kisojen hienoimmista kisa-asuista ratsastajalla ja hevosella, ja tietenki perustelut miks se ratsukko näyttää hyvältä/edustavalta sun mielestä.

    Seuraan teitä youtubessa ja ihan täällä blogissakin:)
    Lilleekillee@gmail.com

    VastaaPoista
  47. ellejuliajohanna@gmail.com


    Olis kiva jos voisitte tehä MyDayn horse show päivästä. Muuten ostosten esittelyä jos ostatte sieltä jotain, videopostauksia tallipäivistä/ratsastuskesta/tallihommien tekemisestä. Tai sitten sellainen olis kiva et vaikka Lillin laittaisitte kisakuntoon eli laittaisitte parhaan huovan, suojat/pintelit Lillin päälle ja jos vaikka Pinja olis "kisaajana" niin Pinjaki laittais iha parhaat ratsastuskamat päälle ja sit menisit ratsastaa ja ottaisitte sen videolle/kuvia. Tai sit silleen että laittaisitte tavallaan Voitolle Lillin kamoja ja Lillille Voiton kamoja (ei toki tarttis laittaa suitsii/satulaa mut siis pinteleitä/suojija)ja sit kans Pinja pukeituis Tiian vaatteisiin ja Tiia Pinjan. Ja sit vielä menisitte ratsastaa/maastakäsittelee Voittoo ja Lillii silleen et mitä nyt teettekään nii Tiia olis Lillin kaa ja Pinja Voiton. 😃 tai jotain ton tyylistä.

    VastaaPoista
  48. Semmonen toinen vähän hömpämpi video missä päällisin puolin kaikki tarpeelliset vaikka sitten my daynä ymsyms ja sitten toinen postaus erikseen missä olisi tarkemmin selitettynä kaikki tilasta, ratsukoista, ohjemanumeroiden toimivuudesta ja jäähallin kisapaikkana toimuvuudesta, kera selventävien kuvien ja omien mielipiteidesi kanssa! :)

    aadahelmimatilda.nurmela@gmail.com

    VastaaPoista
  49. 👉Luen blogia ja seuraan youtubessa
    👉Kuvia sun mielestä hienoista ratsukoista (esim. jos ratsukoilla on hienot varusteet yms)
    👉eeva.koskinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. suvi-99@hotmail.fi
    Mun mielestä ihan perus videopostaus ois kiva sieltä! :)

    VastaaPoista
  51. Jokaiselta aakkoselta oma sana tai lause jostain asiasta, esineestä tms. mikä jäi mieleen HIHSistä.
    Nappula2000@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Myday sieltä jäähallillta :)
    tiiamakela2008@hotmail.co.

    VastaaPoista
  53. tän sun uuden blogiulkoasun jälkeen mulle ei oo tullu ilmotusta bloggeriin uusista postauksista... tän postauksen löysin youtubevideos kuvauksesta olin sillee MITÄ ET ONKO MUKA TULLU POSTAUS?!:D johtuuko se mun koneesta vai jotenki jostai muusta?

    VastaaPoista
  54. Paljon kuvia! Yksityiskohtia vähän kaikkialta, samantapainen kun joskus oli se "kisamuotia(tms)"-postaus. Plussat & miinukset, upeimmat hevoset & parhaat ratsastajat listattuna(oma mielipiteenne) ja muita fiilistelyitä. Liian pitkiä "menimme syömään, kävimme kaupoissa, menimme bussilla" tyyppisiä postauksia ei hirveästi jaksa lukea. Videona olisi kiva saada joku lyhyt tiivistelmä, ei mitään isoa videopostausta :)
    elinasofia2000@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Esittelyä tapahtumasta yleensä; mitä kaikkea siellä on, minkätakia sinne pitäisi teidän mielestä tulla, parhaat ohjelmanumerot, esittelyä lempiratsastajistanne :)
    jansquh@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. varustevertailua ratsukoista

    maiteliini@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Postaus jonkun muun näkökulmasta. Se olisi mielenkiintoinen.

    Olen blogin lukija ja joissain sosiaalisissa medioissa seurailen.

    susanna.lignell@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Videopostaus olisi kiva ja mahdollisista ostoksista kertoisitte ja laittasitte niistä kuvaa :) seuraan teitä instagramissa, YouTubesta ja täällä blogissa.
    roosasalminen123@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Myday tai videopostaus hissistä,ostosten esittely :)
    blogijututtanne@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Olisi kiva, jos tekisitte piiitkän videopostauksen, jossa kertoisitte, mitä siellä tapahtuu, kiertelisitte expoalueella, esittelisitte suosikkituotteitanne ja muuta sellaista. Ostosten esittely videollakin olisi kiva. Verratkaa vaikka entistä tapahtumapaikkaa uuteen, tai muuta sellaista.
    Vielä yksi juttu: Voisittehan te myös tehdä tiivistetyn postauksen koko Horse Showsta! :)

    Seuraan teitä Bloggerissa ja Youtubessa ainakin! :)
    jutta.kiero@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Haluasin mydayta ostosten esittelyä ja höpöttelyä tapahtumasta.
    saana.sutinen2004@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Ois kiva jos tekisitte my dayn ja ostosten esittelyvideota :)

    helmi.hayry@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Hyvät ja huonot puolet tämän vuoden Horse Showsta:)
    ellip.eveh@gmaicom

    VastaaPoista
  64. Ois kiva jos tekisitte my dayn ja ostosten esittelyvideon :)

    helmi.hayry@gmil.com

    VastaaPoista
  65. Mitä siihen pakettiin siis kuuluu en tiiä sanotiinko tekstissä ku kone lagaa

    VastaaPoista
  66. Kierrelkää expossa, "keräätte" parhaat tavarat jotka ostaisitte ja pistäkää järjestykseen minkä niistä valitsisitte ekana. Pinja ja sä teette molemmat omat.

    Seuraan bloggerissa, tubessa ja facessa.
    kaisa.hiltunen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  67. Videopostauksia ja ostosten esittelyä (: ihan perus settii (: nea.ponit@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Te voisitte tehä videopostauksen sieltä ja tiilaan youtubessa ja instagramissa ja mun säpö on tara.airaksinen@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Ostosten esittely video. emmahakkarainen98@gmail.com

    VastaaPoista
  70. postaus, jossa olisi paljon kuvia olisi kivempi kuin videopostaus. aina on mielenkiintoista lukea analyysejä kisanneista ratsukoista (yleinen ratsastuksen taso, ratsastajien siisteys, hevoset yms.) sekä kuulla omista lemppariratsukoistanne ! :-) seuraan bloggerissa, facebookissa ja bloglovinissa.
    emma.vuoristo@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Olisi kiva, jos tekisitte pitkän videopostauksen jossa olisi myös ajo matkasta videota että mitä teette matkallakin. Ja sitten että mitä siellä muutenkin tapahtuu ja jos olette jossain hotellissa yötä niin vähän näyttäisitte sitä hotellia:D. Seuraan teitä YouTubessa ja Instagramissa :)! nordbladanu@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. myday ! olen lukija ja seuraan youtubessa sekä Facebookissa
    meri.ristila@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Ostosten esittely, perus videopostaus kuten aiempinakin vuosina ja joku tän vuoden horse shown plussat ja miinukset verrattunaaikaisempiin tai yleisellä tasolla:)

    Olen blogin lukija, ja seuraan myös YouTubessa, instassa ja Facebookissa!

    viivi.liikkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  74. 1. Oon lukija
    2. Olis kiva saada vaikka videopätkää sieltä mistä teitä saa tulla moikkaamaan. Livelähetys siitä moikkaamis paikasta olis kans tosi kiva, jos sitä vaan pystyy toteuttamaan! :)
    3. Janeli@hotmail.fi

    VastaaPoista
  75. Toivoisin postausta teidän lempiratsukoista, keillä ratsastajilla on teidän silmään miellyttävimmät tyylit ratsastaa ja mahdollisista ostoksista esittelypostaus. :)
    ratilainenjohanna at gmail. com

    VastaaPoista
  76. Seuraan blogia YouTube tiliä fbtä ja instagramia
    Ja jos tekisitte postauksen jossa kerrotte siitä miltä ensimmäinen horse show jossa kävitte on muuttunut tämän hetkisestä ja mikä on hyvää ja mikä huonoa nyt ja ennen.
    taralyydia@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Bloglovinilla luen teidän molempien blogeja (sun molempia ja pinjan blogia) , ja seuraan instagramissa ja facebookissa sua, ja instassa vielä pinjaa :)

    Olisi kiva saada vertailua mitä mieltä ootte tästä uudesta HIHS järkestyspaikasta. Siitä nyt ei postausta saa aikaiseksi, niin lisäksi olisi hienoa saada mahdollisimman monesta ohjelmasta tiivistelmä teksti ja kuvia että millanen oli :)

    mansikkamakisaara@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Horse Showsta ois kiva näyttää semmosta mitä me ei vielä tiedetä mitä kaikkee siellä niiku suurin piirtein tapahtuu. Esimerkiksi (jos pääsette) voisitte kuvata lämmittely alueelta jotain, kun ratsukot lämmittelee siin hevosiaan. Ja sitte millasta telkkarissa ei näytetä että mitä siellä areenan ulkopuolella tapahtuu. c-:
    Ja sitten myös olis kiva jos kuvaisitte oman lemppari ratsukon radan ja laittaisitte youtubeen!

    Seuraan blogissa, youtubessa ja facebookissa!
    siirukka@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Mun mieestä olisi kiva uulla mielipteitäratukoiden varusteista, vidopostaus, madollisten ostoksien esittely ja myös kokonaisuudessaan millaista siellä on,sillä ite en siä ole vielä päässyt kokemaan. Esim. mitkä asiat hyviä ja mitkä huonoja :)

    - olen lukija ja seuraan kakkialla, paitsi twitterisä :)

    liinu.blogi@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Ois kiva jos tekisitte jonkun suht pitkän videopostauksen ja ostosten esittely video vois olla kiva :)

    reetta02@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Huippujen varustetrendeistä postausta? Tai omien lemppariratsukoiden ratojen analysointia ja miettisitte, mitä kys. ratsastajan tyylissä on jotain mihin itse pyrit, missä ratsukko on ehkä heikompi ja missä vahvempi ym.

    Pitäisi olla rekisteröity lukija :)
    suwrar@yahoo.com

    VastaaPoista
  82. Voisitte tehdä estekalustosta jonkilaista postausta... Mielipiteet niistä/mihin eniten kieltäydyttiin(jos niin kävi)
    lauriina.matilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Horse Showsta olisi kiva jos tekisitte jonkun oikein kunnon videopostauksen sekä jotain asiapostauksia tai mielipidepostauksia Jäähallista kisapaikkana, ostosten esittely erikseen ja joku tiivistelmä koko jutusta. Tässsäpä nyt pari ideaa. :)

    Seuraan ainakin Bloggerissa, Youtubessa ja Fb:ssä.
    betttie00@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Musta ois kiva jos tekisitte ensinnäkin postauksen horse showsta ja sit kertoisitte mikä on teiän mielestä parasta siellä.

    Seuraan teitä youtubessa ja täällä

    katri.e.simula@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Seuraan täällä, ig, fb ja yt. :)
    Ois kiva taas saada videota, exposta jotain esittelyä? ja tietenkin kuvia :)

    oona.loimulahti@gmail.com

    VastaaPoista
  86. pitkä videopostaus mieluiten koko tapahtumasta yksi pitkä video ja ostosten esittely ja mitä piditte
    seuraan instagramissa ja (bloggerissa ehkä en muista oon seurannut niin kauan tätä blogia)
    sähköposti: helmi.henriksson@hotmail.fi

    VastaaPoista
  87. Videopostaus tai kuvapostaus olisi kiva. Myös ostosten esittelypostaus olisi tosi kiva.

    sähköposti: llauraqq@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Videopastaus olis tosi kiva tai joku semmonen :) Kuvapostauski ois kiva!
    Seuraan teitä täällä blogissa, youtubessa ja facebookissa ainaki :)

    S-posti: emilia.turunen@telemail.fi

    VastaaPoista
  89. Seuraan noissa kaikissa!
    Just sellanen extra pitkä videopostaus olis mukava!! Ja sitten oliko ratsukot tyylikkäitä yms. Erityis pitkä kuvapostaus horse showsta.

    tikufani1@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Kiva olisi katsoa videopostaus kaikilta päiviltä mitä olette siellä ja ostosten esittely. Ja mielipide tapahtumasta

    VastaaPoista
  91. Videopostausta kaikilta päiviltä erikseen, luen blogissa, tilaan youtubessa ja seuraan instagramissa.
    eerika.bonken@outlook.com

    VastaaPoista
  92. Kuka on teidän lemppari ja ei niin lemppari ratsukot?
    Millainen show oli plussat ja miinukset
    Ostosten esittely video.
    HAASTATELKAA jotain huippu ratsastajaa! :)
    aisku00@windowslive.com

    VastaaPoista
  93. - Postaus videona koko paikasta
    - video teidän matkastanne sinne
    - tapahtuman jälkeen vertailkaa uuden ja vanhan tapahtumapaikan eroja
    - jos tänä vuona on toto niin tototkaa vaikka viidellä eurolla esim. world cuppiin ja se kumpi on lähimpänä voittajaratsukkoa saa keksiä jonkun haasteen mitä toisen pitää tehdä. Esim jos Pinjan veikkaus on lähempänä, niin saa hän silloin keksiä jonkun haasteen sulle, joku kiva tai sitten tosi ällöttävä tai jotain vastaavaa :)
    - ratsukoiden varustevertailuja
    - postaus tai video tavaroista joita ostit/ostitte
    - postaus/video jos te itse olisitte menossa paikanpäälle kisaamaan. Sitten vertailkaa toistenne kisa asuja + hevosien
    - päivä, kun esitätte toisianne.
    - Perustelut miksi juuri se ratsukko oli paras koko tapahtuman aikana

    siinä nyt on jotain, toivottavasti sai laittaa vähän enemmän, kun näitä ideoita nyt tuli :D
    seurailen vaikka missä!
    s-posti: pia-.-sundell@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Myday videopostaus jäähallilta :) Olen blogin lukija ja seuraan ig'ssä. jennan@tuulilakki.org

    VastaaPoista
  95. Expon erikoisimmat tavarat esim kuvina. oonakinnunen@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Sieltä tulevista ostoksista olisi kiva saada videota ja joku lempiratsukoista ja niiden pärjäämisestä olisi kiva kuulla!
    mette.moberg@hotmail.fi
    Olen molempien blogien lukija, seuraan molempia instassa , facebookissa ja youtubessa :)

    VastaaPoista
  97. SEuraan blogissa yms muissa
    Vilma.ahtiainen@hotmail.com

    Joku videopostaus olis hauska ja just noista joatain ratsukoista jotain.

    VastaaPoista
  98. SEuraan blogissa yms muissa
    Vilma.ahtiainen@hotmail.com

    Joku videopostaus olis hauska ja just noista joatain ratsukoista jotain.

    VastaaPoista
  99. ja en tiedä olinko niin selvä kommentissani mutta se olisi myös kiva jos saisi jonkinlaisen postauksen kisaajan silmistä. Et minkälainen kisapaikka se on, koska jos tekisi postauksen katsojan silmin niin se ei olisi yhtä jännittävää :)

    VastaaPoista
  100. Toivoisin, että tekisitte postauksen, jossa kerrotte suosikkinne Horse Show-tapahtumasta. Esimerkiksi suosikki näytökset ja - expoalueen kojut.

    Seuraan instagramissa ja bloggerissa.
    hyytiainen.mila@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Päivä kuvina postaus ois kiva! Tai sitten jotain ratsukoiden varustukseen liittyvää :)

    lyytilappi@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Pitkä videopostaus ja ostosten esittelyä ja sitten expo alueen kivoista kamppeista/varusteista, jotka haluaisitte itsellenne muttette ostaneet ja sitten semmoisia ei niin kivoja kamppeita. +paljon kuvia :)

    Seuraan teitä facebookissa, bloggerissa ja YouTubessa ! :)
    nannip@wippies.fi

    VastaaPoista
  103. Oikein pitkä videopostaus :) riia@luukku.com

    VastaaPoista
  104. missä sun grafiikkapaja on :o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksa tehdä muille enää bannereita niin otin sen pois :)

      Poista
  105. Postaus missä vertailisitte viimevuoden ja tämän vuoden Horse Show:ta... :) Siis kun nyt on vaihtunu se paikka missä se järjestetään yms. Esim. oliko tämän vuoden HIHS:issä mitään parannettavaa, oliko viimevuosien HIHS:it parempia kun ne oli Hartwall Areenalla.. Toivottavasti ymmärsit ja seuraan kaikkialla somessa :) miletiinn@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Ois kiva jos kertoisitte videon jossa kerrotte myös omia mielipiteitä horse Showsta ja sitten kuvapostaus ois kans kiva

    ertsa01@hotmail.fi

    VastaaPoista
  107. Viime vuosina olen tykännyt videopostauksista, mutta myös kuvapostaus olisi kiva.

    Seuraan teitä blogissa ja facebookissa :)
    v.v.konrad@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Omia mielipiteitä horse Showsta ois kiva kuulla ja sitten kuvapostaus ois tosi kiva


    ertsa01@hotmail.fi

    VastaaPoista
  109. 1. Taidan seurata teitä noissa kaikissa sosiaalisissa medioissa ja blogia luen ihan rekisteröityneenä lukijana :D
    2. Toivoisin ihan perinteistä videopostausta. Ne vaan ovat kivoimpia.
    3. Sähköposti: sarraa94@gmail.com

    VastaaPoista
  110. Kattava ja pitkä videopostaus olisi kiva :) Jos ostatte sieltä jotain, niin ostostenesittelyvideokin olisi tosi kiva.
    Seuraan bloggerissa, instassa, facbookissa, twitterissä ja youtubessa.
    piiasd@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. ihan vaan iso kuvapostaus olisi kiva :)
    hanna.lemmetty@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Videopostaus :) ja mahdollisesti ostosten esittelyä :)!

    roosa.vahanka@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Kun tänä vuonna pääsee katsomaan myös verryttelyä niin siitä olisi oiva postaus kuinka isojen luokkien kisaajaat verryttelee hevosen ja millaisia vinkkejä/huomioita sieltä saat omiin verryttelyihisi. :)

    Jjensy@hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Haluisin että kuvaisitte mitä mieltä olette paikasta ja showsta,mitä ostatte,mikä on teidän suosikki kauppa ja merkkituote,tekisitte vähän niinku mydayn, kuvaisitte kun kiertelette omissa lempi kaupoissa ja kertoisitte mikä on teidän erityinen lempppari jota kannustaisitte! :) Lisäystä vielä. Kertoisitte haluisitteko itse osallistua joskus tähän hienoon taoahtumaan! :)

    VastaaPoista
  115. Hevosia olisi kiva päästä näkemään enemmänkin, varsinkin verryttelyssä ja muutenkin kisa-areenalla. Kauniita hevosia on aina kiva katsella. Muutenkin mielipiteitä uudistetusta showsta ja vaikka pieni kierros videon muodossa, jotta ihmiset jotka eivät pääse paikalle saisivat edes hiukan tunnelmaa.

    innku-98@hotmail.com

    VastaaPoista
  116. Joku mielipide postaus tästä ja edellisestä kisapaikasta, molemmista hyviä ja huonoja puolia ja lopuksi oma mielipide kumpi paikka oli parempi tai Horse shown (kokonaisuudessaan koko tapahtuman) mahdollinen kehittyminen muista vuosista tähän vuoteen-miten erosi muista vuosista? Mitä hyvää ja huonoa tässä oli verrattuna edellisiin? Kuvituksena katsoo mielellään ratsukoista kisasuorituksen aikana näpsittyjä kuvia (ja jos kuvia tulee paljon niistäkin voisi mielellään lukea ihan oman postauksen ja antaa kuvien vain puhua! :) musta ainakin hyvää vaihtelua sitten "raskaalle" mielipidepostaukselle!) seuraan facebookissa ;)
    nelli.korelin@hotmail.fi

    VastaaPoista
  117. Jonkinlaista analyysiä radoista, ratsukoista ja ennakkosuosikeista olisi kiva lukea.
    Nyt kun järjestys paikka on vaihtunut niin siitäkin jotain arviota, kumpi toimii paremmin?
    Ja tuo shoppailu kun on iso osa tapahtumaa niin olisi hauska esim. nähdä kuvia kaupoista ja tarjonnasta tietenkään teidän omia ostoksia unohtamatta!
    bloglovinin kautta seurailen teitä
    sofia.dano@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Video jossa kerrot vaikka 20 faktaa Voitosta.
    heiska1221@outlook.com

    VastaaPoista
  119. Kertoisitte että haluisitteko itse osallistua joskus tähän huikeeseen tapahtumaan,kertoisitte omat lempi tuotteet ja kaupat,tekisitte vähän niinku mydayn,kuvaisitte mitä kauppaa suosittelisitte katsojille,ketä kannustatte ja kiertelisitte teijän lempikaupoissa! :)
    Sp. neepu.rantala@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Video postaus Horse Showsta olis tosi kiva ja myös mielipide video tapahtumasta. Seyraan kaikissa sosiaalisissassamedioissa :)
    elefantsu99@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Olisi kiva jos tekisitte päivistä pitkän ja kattavan videopostauksen, postauksen jäähallista kisapaikkana ja ostosten esittely! Lisäksi joku missä kertoisitte hihsin huonoista ja hyvistä puolista sekä vertaisitte eroja jäähällin ja hartwallin välillä. Esim. kummassa paikassa teidän mielestä on ollut paremmat kisat ja tunnelma. :)

    neakaroliiina@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Tätä on varmaan kaikissa kommenteissa toivottu, mutta perus videopostaus ois musta ihan parasta! Tai sitten päivä kuvina, lemppari ratsukoista kollaasia ja esim. jotain sen tyyppistä mitä teitkin jo eli et katot niitä asuja kerrot mielipietitä/lemppareita.
    midsommers@gmail.com

    VastaaPoista
  123. minua kiinnostaisi ainakin se, että ketä "esiintyjät" oikeasti ovat. olisi mahtavaa, jos keräisit perus tietoa näistä ratsastajista ja ratsuista (asuinpaikka, talli, työ ja hevonen..)
    itsellä ei ole minkäänlaista hajua, minkälaisia ratsukkoja sieltä löytyy, kaikki uusi tieto on aina jännää :)
    toisaalta, myös tunnelma video ois kiva idea, sais sen fiiliksen kotiakki asti ;)

    annisisko@luukku.com (seurattu on) ;)

    VastaaPoista
  124. Kivoja postauksia voisivat olla ainakin sellainen, missä vertailisitte tämän ja edellisten vuosien horse show'ta ja sellainen, missä pohtisitte hevosten ja ratsastajien varusteita :)

    heidi.fontell@hotmail.fi

    VastaaPoista
  125. Videota ja omia mielipiteitä miten jäähalli toimi
    Mona.vallden@hotmail.fi

    VastaaPoista
  126. Suosikkiratsukko-postaus ! rii.mii_97@hotmail.com

    VastaaPoista
  127. venla2001@gmail.com
    Plussat ja miinukset horse showsta. Suosikkiratsukot, videopostaus ja paljon kuvia:)
    Seuraan teitä blogissa ja youtubessa!

    VastaaPoista
  128. Yrittäkää saada joltain ratsastajat haastattelu, tietenkin mielellään ulkomaalaiselta mutta jos ei onnistu niin miksei suomalaiselta! Sähköpostini on jennat@windowslive.com, olen blogin lukija.

    VastaaPoista
  129. omia leppareita (ja miksei myös "inhokki" / sellaisia mitä ette itse ostaisi) kamoja ratsastajlla ja hevosilla

    tiahakkarainen1@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Mä mielelläni seuraisin teidän reissua videon muodossa! Huippua olisi myös nähdä teidät siellä! :)

    tottiloveyou@gmail.com

    VastaaPoista
  131. semmonen ajateltu videopostaus (:D) tai siis että ei semmonen 'no me nyt aateltiin että voitais kuvata...' ja sitten kaikki videot tärisee ja ei saa selvää.. ? tai sitten kuvapostaus yms. :)
    julianna_martikainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Olisi kiva saada postausta esimerkiksi expo alueesta ja mitä kaikia ihanuuksua siellä on. lisäksi olis kiva ihan tunnelmia paikan päältä ja paljon kuvia :)

    Seuraan teitä instagramissa ja youtubessa.

    rosleinruusa@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Hei Tiia ja Pinja!
    Seuraan teitä YouTubessa ja instagramissa!
    Olisi mukava jos tekisitte sellaisen my dayn Lillin tai Voiton näkökulmasta. Se olisi aivan mahtavaa ja uniikkia!
    silvia.jlaurila@hotmail.com

    Ja sähköpostiosoite on oikein, tuo J kuuluu kyllä siihen:)

    VastaaPoista
  134. Toivoisin myös pitkää videopostausta ja kuvavisaa jossa kuvaatte helsingissä joitakin paikkoja, horse show näytöksiä ja vaikkapa hotellia, sen jälkeen kun kuvat olisivat postauksessa niin kommentilla voi arvata mikä paikka tai näytös on kyseessä ;) kuvapostausta myöskin
    Seurailen teitä instassa ja youtubessa
    Sähköposti on isäni XD jaril66@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Toivoisin ainakin pitkää videopostausta/myday:ta. Ja jos valitsette ensin jonkun ratsukon ja sitten katotte mille sijalle se sijoittui:) jantsku.t@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Olen blogin rekisteröitynyt lukia. Postaustoiveena toivon videota jossa on pätkiä tapahtumasta jonkun biisin kera, koska harvemmin teette videoita jossa on musiikkia :) juttelo@hotmail.com

    VastaaPoista
  137. rauhaleo@gmail.com

    Seuraan teitä täällä blogissa, instagramissa sekä youtubessa!

    Mun mielestä ois kiva semmonen postaus jossa vertailisitte edellisiä hihsejä ja nyt tätä tän vuotista! Vaikka että kummassa oli parempi ohjelma taikka kummasta tuli ostettua enemmän juttuja hepoille! Sitten tuo perus pitkä videopostaus ois kanssa kiva! :)

    VastaaPoista
  138. Olis kiva jos tekisitte pitkän mydayn oka päivästä, ja kaikis päivis olis paljon kuvattu :D Siis sillä tavalla yksityiskohtaisesti, et olis vaiks niitä kohtii kuvattu ku ostatte/sovitatte/etsitte/vertailette eri vaatteita ja tuotteita.

    Seuraan teitä täällä blogissa, instagramissa ja youtubessa (:
    peikkohai@gmail.com

    VastaaPoista
  139. Olisi kiva jos tekisitte sieltä jotain mielipide postauksen tyylistä.Eli esim. Mikä oli paras juttu siellä ja mikä sittem ei ihan niin kiva.Ja joko lyhyt kooste video tai sitten oiiikein pitkä. :)

    Seuraan teitä ainakin Bloggerissa ja Youtubessa! :)


    pinja.leino@hotmail.fi

    VastaaPoista
  140. 1. Olen rekisteröityny lukija ja seuraan teitä youtubessa, instagramissa ja facebookissa.
    2. Perinteiset my dayt/ my weekend miten nyt haluutte kuvata sen sit ois kiva jos esittelisitte teijän suosikkiratsastajat horse showsta, ostosten esittely ja mielipide postaus koko tapahtumasta :) säpö on sit
    elisa.j@elisanet.fi

    VastaaPoista
  141. Postauksina tietysti perus kuva- ja ehkä videopostauskin (jos haluatte ja jaksatte molemmat tehdä), mutta hieman erikoisena olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä miten Helsingin jäähalli erosi pitopaikkana verrattuna Hartwall-areenaan hyvine ja huonoine puolineen ja kumpi on mielestänne parempi paikka. Kaikkien kojujen tarjonnasta/vaatteiden sun muiden "tyylisunnasta" olisi myös kiva kuulla, niin olisi hieman erilaista mitä ennen :)

    Seuraan molempia instagramissa, facebookissa, youtubessa sekä molempien blogeja :)
    salli.kotiranta@hotmail.fi

    VastaaPoista
  142. Videoita millasia tavatoita kojuissa on ja kuvaisitte ratsukoita :) laura.tuomisto@hotmail.com

    VastaaPoista
  143. joku video ja ostosten esittelyä :)
    omppu-punainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  144. Videopostaus! :)
    Jenna.salo95@luukku.com

    VastaaPoista
  145. olis kiva jos saisitte ratsastajilta jotain materiaalia mm. fiiliksiä ym!:) ja kans ketkä on teidän lempparit ratsastajista. laura.niskanen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  146. Seuraan teitä bloggerissa, youtubessa ja instagtamissa :)
    Haluisin ehkä jotain kokkailu videota ja talli videota:) Itse tykkään katsoa Talli videoita ja teidän hienoja kuvia blogin puolella :) sofia.kerstinen@luukku.com

    VastaaPoista
  147. Postaus omista suosikkiratsukoista ja heidän suorituksistaan/kenen ratsastus teki vaikutuksen tms. :)
    anniina.niukkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  148. jonkinlainen vertaileva ja arvioiva esittely Horse Showsta ja/tai myday! :)

    gaisulir@gmail.com
    ja seuraan teitä varmaan kaikkialla O.o

    VastaaPoista
  149. hihsistä toivoisin laajaa videopostausta, jossa näkyisi kaikkea mitä siellä on. seuraan instagramissa, facebookissa, youtubessa jaolen rekisteröitynyt lukija.

    kaisaqq@hotmail.com

    VastaaPoista
  150. Joku kuvapainotteinen postaus olisi kiva, sellainen jossa olisi joitain kuvakollaasejakin mukana. Myös lyhyt videokooste olisi kiva :)

    Olen blogisi lukija ja seuraan myös facessa, maikker96@gmail.com

    VastaaPoista
  151. Olen lukija, seuraan myös youtubessa.
    Ois tosi kiva jos tekisitte sellaisen videon, jossa vertaatte ratsukoiden varusteita ja kisavaatteita. Myös videopostas ois bueno!
    laura.veikkola@hotmail.com

    VastaaPoista
  152. Vähän sen paikan/areenan esittelyä ja videopostausta :) Olen lukia ja seuraan instagramissa,facebookissa ja youtubessa. noora.rautiainen98@hotmail.com

    VastaaPoista
  153. Olis kivaa jos tekisitte my dayn samana päivänä. Ja ostosten esittely video! ♡
    Seuraan teitä bloggerissa ja youtubessa!
    juliet1@luukku.com

    VastaaPoista
  154. My day tai päivä aikataulutettuna ja kuvina ;)

    inkukkax@gmail.com

    VastaaPoista
  155. videopostausta tapahtumista ja ostosten esittelyä.
    -kumpi oli parempi tapahtumapaikka jäähalli vai hartwall?
    -kertokaa omia mielipiteitä expoalueesta, eri ohjelmista, lemppariratsukot
    -plussat ja miinukset taphtumasta

    seuraan instassa youtubessa ja bloggerissa

    jessika.k@suomi24.fi

    VastaaPoista
  156. Olisi kiva, jos tekisitte sellaisen videopostauksen, missä kertoisitte hyviä ja huonoja puolia sen tapahtuman pitopaikasta. Voisitte myös kertoa mahdollisesti siellä olevia lempihevosia ja kertoa vaikka kuvien, videoiden ja tekstien muodossa siitä - tekisitte digitaalisen portfolion.
    Seuraan bloggerissa ja You Tubessa. Voiko teille muuten vielä lähettää postia?
    kyynelpisara@outlook.com

    VastaaPoista
  157. Luen kummankin blogia bloglovinin kautta ja seuraan instagramissa ja Tiiaa twitterissä.
    Toivoisin reaaliaikaista päivitystä kahteen jälkimmäiseen.
    Postauksina toivon videopostausta, jotka ovat aina ihan huippuja! :) Myös jäähalli vs hartwall areena katsojan näkökulmasta. Lisäksi olisi kiva kuulla mitä te odotatte eniten Horse Showlta ja ketkä ovat teidän suosikki ratsastajia ja ratsukoita. Odotukset ennen HIHSiä ja tietenkin miten tämä toteutui. Lisäksi olisi mukava jos käytte seuraamassa verkkaa, niin siitä postausta, jos esimerkiksi huomaatte jotain vinkkejä tjsp. :)

    emiliajenni.m@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Oon seuraillut sun blogii ja YouTube kanavaa jo pitkään ja sun postaukset on tosi hyviä. Mulla ja mun kaverilla on myös heppablogi(biccolo ja pelle)
    Anskuliini0076@gmeil.com

    VastaaPoista
  159. Minua kiinnostaisi postaus siitä, mitä hyviä ja huonoja puolia havaitsitte nykyisessä paikassa suhteessa entiseen.
    hen_z_ku@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Ihan vaan videopostaus, lempparituotteita tapahtumapaikalla ja parhaita ratsukoita ja heidän varusteitaan.
    Olen blogin lukija, seuraan myös muissa sosiaalisissa medioissa.

    viivi.pitkanen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  161. Kertoisitte huonoja ja hyviä asioita videolla :)
    ella.r@hotmail.fi

    VastaaPoista
  162. Olisi kiva jos tekisitte pitkän videopostauksen, jossa expoalueen esittelyä ja mahdollisesti jonkun ratsastajan lyhyt haastattelu videolle olisi aivan uupeta! :)

    Seuraan teitä kaikissa paikoissa missä vaan mahollista!
    ropefutaaja@windowslive.com

    VastaaPoista
  163. Mun mielestä teillä on ollu kivoja ideoita jo aikasempina vuosina, että en oikein keksi lisättävää :/ Mutta yllä ihan kivoja ehdotuksia

    Espada@luukku.com

    VastaaPoista
  164. Videopostaus olisi kiva, jossa esiteltäisiin melko tarkasti koko alue sekä tapahtuman jälkeen ostosten esittely :) Seuraan bloggerissa, youtubessa ja instagramissa :)

    heikkurinenalina@gmail.com

    VastaaPoista
  165. Videopostaus ois kiva, missä näkis sitä tapahtumaa sit teidän kautta ja ois kiva jos kertoisitte teidän lempiratsukot ja sellasta :)
    Tilaan teitä youtubessa ja videoita on tosi jees kattella :)
    annemari.pasanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  166. En tohon edelliseen postaukseen kerennyt kommentoida, mitä mieltä olen uudesta ulkoasusta, joten kommentoin nyt sitten tähän :D
    Tää on mun mielest tosi kiva, jos simppelistä puhutaan. Tavallaan kaipaan myös sellasia bannereita, missä on enemmän kuvia :-)

    VastaaPoista
  167. Perus myday päivästä/päivistä, ostosten esittelyn kera :)

    Seuraan teitä Bloggerissa, Youtubessa ja Instagramissa :)
    kaisaviher@hotmail.com

    VastaaPoista
  168. Olen molempien blogien rekisteröitynyt lukija, seuraan teitä molempia instagramissa ja tilaan YouTube kanavaanne!
    Voisitte tehdä taas pitkän videopostauksen ja vertailla Hartwall areenan ja Jäähallin tiloja. Voisitte kertoa teidän lempi tuotteet exposta ja ostosten esittelyvideokin olisi todella kiva. Olisi myös mielenkiintoista saada tietää lempi ratsukkonne erikseen varusteiden ja suorituksien perusteella.

    victoria@sysilouhi.com

    VastaaPoista
  169. videopostaus ois kiva :)
    eevi.prittinen@gmail.com

    VastaaPoista
  170. Ainakin pitkä videopostaus olisi kiva ja postaus missä kerrotte mitä aiotte ostaa hihsistä.

    linnea.niemi@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  171. Olisi kiva kuulla sinun mielipiteitä ratsukoista. Tarkkailisit juuri ratsastajan apuja, ja sitä miten hevonen niihin reagoi!:)
    empsu1999@live.com

    VastaaPoista
  172. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  173. Expo-alueen hot or not -tyyppinen postaus eli mielestäsi kivoimmat jutut ja löydöt.

    Jonkinlainen mielipidepostaus expossa nähtävistä ratsukoista, suorituksista ja esteratsastuksesta voisi olla myös vähän erilainen.

    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  174. elli.hagstrom123@gmail.com
    Seuraan Youtubessa,Instagramissa ja blogissa/blogeissa!
    Joka vuotinen videopostaus on aina ollut tosi kiva,ja varsinkin joku pitkä (15min) ja myös jotain materiaalia muualtakin kuin ite HIHSistä! Ja joku postaus mitä pakkaatte mukaan,mitä ite odotatte eniten koko tapahtumasta!:)

    VastaaPoista
  175. Yleinen katsaus Horse Shown ratsatusmuotiin olisi mielestäni kiva! Voisitte tarkkailla niin ratsastajien varusteita, kuin exponkin tarjontaa! :)

    annika.gronholm@gmail.com

    VastaaPoista
  176. Perinteiset videopostaukset ovat kivoja, ja juuri varustevertailuja useiden ratsastajien välillä. Eli mikä kenenkin asussa on hyvännäköistä silmäänne ja mikä välttämättä ei sovi mielestänne.

    Olen blogin lukija & seuraan facebookissa, instagramissa.

    seela.poni@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Olis kiva jos tekisitte MyDay-tyylisen Videopostaus, ostosten esittely, lyhyt kooste blogiin (parhaimmin toteutetut järjestelyt, parhaat ohjelmat, minkälainen fiilis ennen ja jälkeen Shown)
    Luen blogia, seuraan YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa

    wilma.toivanen@gmail.com

    VastaaPoista
  178. Oonkohan pinnallinen, kun eniten kiinnostaa ihan perus ostospostaus.. :) lisäksi vois olla kiva lukee teiän suosikkiratsukoista, ketkä teki vaikutuksen teihin vkl aikana. Ihan kuva ja pari sanaa riittäis. :)

    makitalo.laura@gmail.com

    VastaaPoista
  179. Postaus jäähallin ja hartwall areenan plussista ja miinuksista :)

    saana.huuhtanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  180. Oon blogiin rekisteröitynyt lukija, seuraan molempia instagramissa ja sua facebookissa.


    Harkonenpetra@gmail.com


    Tehkää My day/videopostaus, ostosten esittely ja sellane ois kans kiva jossa näyttäisitte millanen paikka se on? Kiertelisitte siellä ja kuvaisitte.
    Kerrotte Pinjan kanssa lempiratsukot, haluiaisitteko itse HIHSIIN ja kuvaisitte jonkun ratsukon radan ja kertoisitte miltä meno näytti teidän mielestä.

    VastaaPoista
  181. Seuraan instagramissa sekä facebookissa sekä luen blogia :) perus ostospostaus olis kiva!
    ariskala@hotmail.com

    VastaaPoista
  182. Sellainen 2-4 osainen myday koko viikonlopusta :) Sekä analysointia sen jälkeen: mikä oli hyvää, missä parannettavaa, mitä jäitte kaipaamaan? Jos vielä jaksaa niin tietty ostospostaus ehdottomasti !! :) Tai sitten expo-alueen kiertelyä ja paikalla puintia, mitä teitte aina esitysten välissä yms.

    armi-00@hotmail.fi

    VastaaPoista
  183. Seuraan fb!
    video-, kuvapostaus ja vertailu että kumpi oli parempi, viime vai tämän vuotinen:)
    nellakka@gmail.com

    VastaaPoista
  184. Analyysiä radasta, helpot ja vaikeat kohdat ja yksittäiset esteet sekä miten itse ratkaisisit tehtävät😊
    idakilp@gmail.com

    VastaaPoista
  185. Mua kiinnostais postatus ratsastajien ja hevosten varusteita, minkälaisia värejä oli yms vertailua. Tämäkin on tosin jo sanottu. :) saimimimmi@gmail.com

    VastaaPoista
  186. Seuraan teitä monessa paikassa! Olisi kiva jos tekisitte postauksen mitä odotatte eniten ja sitten kertoisitte oliko tapahtuma taas odotuksien arvoinen. Myös kiva postaus olisi miten valmistaudutte tälläiseen isoon tapahtumaan missä on paljon teidän faneja.

    anskuritari@gmail.com

    VastaaPoista
  187. Olen rekisteröitynyt lukija ja seuraan myös instassa ja youtubessa :D
    Videopostaus kiinnostaa kaikista eniten, koska teidän videoiihin ei vaan kyllästy koskaan!
    anniveeera@gmail.com (tarkotuksella 3 e-kirjainta!)

    VastaaPoista
  188. Jos katsoisitte hevosten varusteita "varustesilmällä" ja tekisitte jonkun sellaisen postauksen :D fiffolo@hotmail.com

    VastaaPoista
  189. Lempi ratsukkoja ja heidän pärjäämisestä kisoissa. Videopostausta jos ootte menossa. :)
    aada.taalas@gmail.com

    VastaaPoista
  190. Videopostausta ja ostosten esittelyä ja paljon kuvia :)
    Olen blogin lukija.
    texi98love@hotmail.com

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.