Video: Näin valmistaudun kisoihin

lauantai 9. toukokuuta 2015


linkki videoon

Päätin kuvata teille kisoja edeltävänä iltana videon, koska olen päättänyt, että kisoista ei nyt hetkeen kuvata videopostauksia, jotta saan ihan rauhassa keskittyä olennaiseen. Tekisi hirveästi mieli julkaista jo kisapostaus tältä päivältä, mutta koitan nyt saada näitä postauksia aikajärjestyksessä ulos. Joten malttakaa odottaa sen suhteen, postauksessa sitten kyllä selviää miten meillä meni :)

Mitä piditte videosta? Teettekö te samoja juttuja vai jotain muutakin vielä tuon lisäksi?

55 kommenttia

 1. Eikös teillä mennyt ihan ok, kun olitte 22. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan ok, vaan oikein hyvin! Ei sillä sijalla nyt ole niin väliä meille, kun saatiin hyvät radat. Voittoa tai edes sijotusta kun ei lähdetty tavoittelemaan :)

   Poista
  2. Katoin equipesta että virhepisteiden osalta ainakin meni superhyvin!!

   Poista
  3. Tää oli tosi kiva video ! Tykkäsin :)

   Poista
 2. jos ei ole noita saapastukia ratsastuskenkiin, kannattaa käyttää niiden sijasta isoa limpparipulloa joka pitää kengän hyvin pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tai vaikka väsätä sanomalehdistä tuki :)

   Poista
  2. mulla on ainakin ihan saapastuet kun meille sanottiin että pitãvät muodon paremmin, ja ei nuo saapastuet hirveesti maksa mun makso 10€

   Poista
 3. Miksi ette kokeilis 60cm tai 70cm ratoja niin Vote sais vähän intoa enemmän :D niin voisitte taas palata isompiin luokkiin :) meillä on toiminut vanhan russini kanssa että käytiin eka 30cm ja sitten 60cm :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis 60cm ja 70cm on Voitolle ihan sama kun menisin puomi luokkaan, siinä ei olisi oikeasti järkeä :D Mutta me mentiin nyt 10cm matalampaa eli 80cm :)

   Poista
  2. Anteeksi kun puutun tähän, mutta vaikka mielestäsi 60 tai 70 cm olisi Voitolle "sama asia kun puomit", niin kokemustahan siitäkin saa. Minusta siinä on paljonkin järkeä! En välillä pidä ajattelutavastasi mennä vain kovaa ja korkealta, vaan voisit myös miettiä pieniä luokkia oman sekä hevosesi kokemuksen kannalta. Tämä ei välttämättä aivan päde, mutta itse olen saanut blogistasi hieman huonon ja ylimielisen kuvan sinusta..

   Poista
  3. Saa kokemusta, mutta mitä järkeä siinä on jos kasikymppi tuntuu jo tosi pienelle ja ysikymppi on juuri sellainen mukavan helppo, miksi mennä noin pientä? Olisi kiva kuulla perustelut sille :) Uskon kuitenkin mun valmentajia, jotka aika varmasti on sinua pätevämpiä.

   Ikävää, jos se että teen kuten valmentajien kanssa on neuvoteltu, saa sinut ajattelemaan minua ylimielisenä. Se että hyppään 80-100cm luokkia ei ole todellakaan kovaa ja korkealta, ne on meidän tasoisia luokkia. Kuten sanoin 80cm ja 90cm vielä tosi hyvin mukavuusalueella ja 100cm sitten jo hiukan vaativampaa, ei tunnu enää pieneltä verrattuna siihen miltä ne 80cm ja 90cm tuntuu, mutta ei missään nimessä tunnu liian vaikealta ja isolta, ainakaan treeneissä.

   Jokaisella on omat korkeudet, ne mitkä tuntuu hyvälle ja helpolle ja ne mitkä tuntuu vaikealle. Sinusta 60cm ja 70cm on hyvät kokemuksen hakemiseen tarkoitetut korkeudet, minusta ei, sillä ne ovat meille oikeasti tosi pieniä. 80cm on sellainen, että Voiton kyllä pitäisi mennä ihan miten päin tahansa yli, joten sen puoleen 80cm on ihan hyvä korkeus meille silloin kun halutaan hypätä varmalla korkeudella ja hakea kokemusta. Eikä 60cm ja 70cm luokat ainakaan täällä päin ole yleensä edes avoimia vaan kuin aloitteleville ratsukoille.

   Poista
 4. Onko se varvas vain takajaloissa? :)

  VastaaPoista
 5. Voitto näytti ihan kivalta!:) olin toimihenkilönä niin näin vielä lähempää kaikki avut yms. sun pitää kyl olla tyytyväinen!;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus Tiia :)

  VastaaPoista
 7. Mitenkä lyhyet jalustimet sulla on sileellä jos lyhennät vaan yhellä esteille? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei halua/pysty mennä estepenkissä kunnon koulujalustimilla, kun koulupenkis voit mennä niin pitkil et hädin tuskin takapuoli irtoo satulasta ku nouset. Mutta joo mä ainaki meen yyber pitkil jalustimil estepenkilläkin ;) saa paremman tuen ja istunnan

   Poista
  2. Sileellä on 2 lyhyemmät yleensä :)

   Poista
  3. Jännä kun mulla on estejalustimet 6 reikää lyhemmät kuin koulujalustimet! :D Ootteko harkinnu koulusatullan ostoa voitolle tai käykö lillin koulupenkki voitolle? :) aattelin vaa, että vaikka meillä ei ollu hevosen kanssa mitään ongelmaa tms. niin kun ostettiin koulusatula niin ratsastus muuttui sileällä kummallekkin miellyttävämmäksi ja hevosesta huomasi huiman parannuksen kun sain pidettyä jalan oikealla paikalla. :-) jos teilläkin saumaa niin suosittelen koulusatulan ostoa, sillä estepenkillä alkaa todella helposti nojaamaan eteen niikuin minäkin, mutta koulusatulan ansiosta istunta on nyt taas ennallaan ja istun suorassa! :D Hyviä koulusatuloita voi löytää ihan 500 eurolla tai allekkin! ;)

   Poista
  4. No sähän meet joko lyhyillä estejalkkareilla tai pitkillä koulujalkkareilla :o Me ei kyllä olla noin halvalla löydetty, vaikka ollaan koitettu kattoa. Voitolla on vaativa selkä :D

   Poista
  5. Harmi ettei satuloissa päde "hyvää halvalla"... :( :D

   Poista
 8. Olin kisoja katselemassa, ja teillä näytti menevän todella hyvin! :) Toivottavasti itsellesikin jäi hyvä fiilis radoista, näytit ainakin radan jälkeen tyytyväiseltä. :D

  VastaaPoista
 9. tosi kiva video! :)

  VastaaPoista
 10. Musta tämä video oli ehkä paras sulta, itse pidin ainakin tavasta millä tämä oli tehty, että olit kuvannut ja sitten selostanut päälle. Sillä tavalla siitä sai tosi selkeän kuvan mitä olit tehnyt ja ääni kuului kokoajan hyvin ja selkeästi. Ei ollut sellaista ylimääräistä häslinkiä missään välissä :b Mutta tämäntyylistä tykkäisin katsoa joskus jatkossakin (:

  VastaaPoista
 11. Millon tulisi videopostaus taikka posti video? lähettäisin postia sitten kun tulee posti video kun haluaisin kirjeeni videoon. :) mutta videopostaukset ovat parhaita!! ootte tosi hauskoja ja nättejä!! terkkuja Pinjalle ja Sinille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postivideoita ei enää tule kun postia ei voi lähettää :)

   Poista
 12. Tämä oli joo kivasti toteutettu video ;) Mä pesen aina kuolaimet ratsastuksen jälkeen :) Mutta eihän sillä periaatteessa oo mitään väliä ;) Toivottavasti kisat meni hyvin ;)

  VastaaPoista
 13. Aika samalla tavalla tulee itsekkin kisoihin valmistauduttua. Lisäksi jotain loimien pesua hyvissä ajoin ennen kisoja. Vähän jännä, että peset kuolaimet aina ennen ratsastusta, kun itse olen ainakin tottunut pesemään heti ratsastuksen jälkeen.

  VastaaPoista
 14. Tosi hyvin tehty video! :)
  Putsaatko aina kisoihin varusteet? Entä onko sulla itsellä aina kisakamat päällä?
  Itse en nykyään enää pienempiin kisoihin jaksa varusteita pestä. Tietenkin pyyhin pahimmat liat pois jos on jotain oikein näkyvää, mutta saippualla en viitsi ruveta aina pesemään. Mun mielestä on kyllä tärkeää, että kun kisiohin lähdetään niin näytetään siistiltä, mutta itsestäni vain tullut paljon kisaamisen myötä vähän laiska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putsaan tietysti, ei nyt niin laiska voi olla ettei jaksaisi putsailla edes vähän, eihän siinä pitkään mene jos ei palastale yms :) Ja kun pitää nahkavarusteita muutenkin huoltaa niin sama se on tehdä aina ennen kisoja.

   Ja kisakamat laitan tietty sääntöjen mukaan, seurakisoissahan niitä ei tarvi niin en yleensä laita kun valkeat housut menee niin helposti likaan :D

   Poista
 15. Voitko sää alkaa seuraa snap chatissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti seuraa kun tuttuja :)

   Poista
  2. Tiia, näin sut tänään matkuksessa :) Sanoin sulle "Moi Tiia" mut sä olit kännykällä etkä varmaan kuullu :) Kävelit siinä Hööks pussin kanssa ja olit kännykällä :)

   Poista
 16. Kiva video❤️
  T. Meri

  VastaaPoista
 17. kiva video!!!!!

  ja voiko teille laittaa fani postia??

  VastaaPoista
 18. Miten sellasen "kuvagallerian" nettiin saa tehtyä? Tai siis kun eikös sinulla ja Pinjalla ole se bonbon kuvagalleria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim kuvat.fi sivuilla, mutta se on maksullinen :)

   Poista
  2. Selvä. Kiitos vastauksesta :) Vielä yksi kysymys elikkäs teetkö vielä bannereita muiden blogeihin ja jos teet niin paljonkos sellanen tavallinen banneri tulisi maksamaan? :)

   Poista
  3. Teen aina satunnaisesti ja 7e :)

   Poista
 19. Radat? Hyppäsitkö jonkun muunkin kun 80cm? Ja siis toi video oli tooosi kiva ja toi kun selostat myöhemmin päälle, niin on paljon selkeemmin (ei tosin videopostauksiin kiitos!). Mutta pikku vinkkinä kannattaa pestä kuolaimet aina ratsastuksen jälkeen, helposti pinttyy likaa joka ei välttämättä kuolaimessa, kunnolla näykkään. Teillä on aina tosi puhtaan näköiset varusteet, kuinka usein siis peset ne? Saappaasi ei kyllä aina yhtä puhtaille näytä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mitä radat? Hyppäsin myös 90cm :) Pesen varusteet yleensä vaan ennen kisoja ja tärkeitä valmennuksia, pitäisi pestä useammin!

   Poista
 20. Tykkäsin tosi paljon videosta!! :)

  VastaaPoista
 21. Selvä:) Vielä yksi kysymys elikkäs teetkö vielä bannereita muille? Jos teet niin paljonko sellainen tavallinen banneri tulisi maksamaan?

  VastaaPoista
 22. Mitä mallia käytät sun blogissa mobiiliversiossa. Itelläkin on blogi ja ajattelin että koska sinulla on niin kiva tämä malli

  VastaaPoista
 23. Oon aina miettinyt, että mistä ihmeestä ootte keksinyt leikata vuohiskarvat (+tuntokarvat)? Kertoisitko edes yhden hyvän syyn? Ja ei, syynä ei käy, että ulkonäkösyistä. Ne karvat on tarkoituksella siellä jaloissa ja tarkoitettu SUOJAAMAAN niitä hevosen jalkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ulkonäkö ei käy syyksi? Itse ainakin leikkaan, että on siistimmän näköiset koivet ja pysyy helpommin puhtaana, kun eivät kerää kaikkea paskaa sinne sekaan. Ja siis kyse puoliverisestä, joka kasvattaa vain sellaiset pienet mitättömät tupsut. Että kysynkin, mitä ne tupsut muka suojaavat siellä?

   Poista
  2. Minusta se kuuluu kyllä hevoselle. Mutta saahan ne leikatakkin jos haluaa vaikka olisi ulkonäkö syynä.

   Poista
 24. ei vitsi repesin ku sanoit sillee : nyt ku ulkona on nii kylmä ja mä en voinut pestä voittoa niin mä imuroin sen."

  jotenki hassulta kuulosti ku mun äiti on yleensä sillee : imuroippa olohuone " ja tollee, nii sit sillee et imuroi hevosen :D ei siinä mitää pahaa mut ei oo enne tullu vastaa tota lausetta. mut oo kyl muuallaki nähny et hepoi imuroidaa cx

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.