Vinkki: Horse Show lippuja alennetuin hinnoin!

tiistai 19. toukokuuta 2015

Haluaisin vinkata teille parista pian päättyvästä yhteistyökumppanini Horse Shown lipputarjouksesta. Tapahtuma lähestyy koko ajan ja kesän jälkeen pääsemmekin taas nauttimaan niin maailman kun Suomenkin huippujen ratsastuksesta. Ohjelmassa on tietysti vauhdikkaita ja jännittäviä esteluokkia, mutta myös kouluratsastusta, show-ohjelmaa sekä erillisenä 4YourHORSE-päivänä luentoja ja esityksiä hevosten hyvinvoinnista. Lisää tästä foorumista ja sen ohjelmasta voit lukea täältä.


SRL:n ja Horse Shown "Hyvässä seurassa"- kampanja tarjoaa jäsenseuroille ja talleille 25 prosentin alennuksen normaalihintaisista lipuista. Kampanjalippuja voi tilata 4.5. – 1.9. välisenä aikana. 31.5. mennessä tilattujen ja lunastettujen lippupakettien tilaajat saavat nopean tilaajan edun eli viisi bonuslippua kaupan päälle 4YourHORSE-foorumiin, josta kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa.

"Hyvässä Seurassa tarjoaa liput 25 prosentin alennuksella. Seura voi joko myydä liput jäsenilleen alennettuun hintaan tai hankkia varoja seuralle myymällä liput täydellä hinnalla. Alennuksen voi myös jakaa lipun ostajan ja seuran välillä parhaaksi katsomallaan tavalla", kertoo tapahtuman markkinointipäällikkö Anna-Maija Bernard.

Kannattaa vinkata Hyvässä Seurassa kampanjasta siis omalle seuralle tai tallille, mutta itse voit käyttää hyväksesi toukokuun tarjousta, sunnuntain 25.10. maailmancupin näytöslippu on nyt vain 69 euroa (normaalisti 85 euroa). Hyvä lahjaidea vaikka kevään valmistujaisiin tai kesän rippijuhliin?

Loppuun pakko vielä mainita, että Horse Show on lahjoittanut 2000 euroa Suomen Ratsastajainliiton hyväntekeväisyyshankkeelle vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastuksen tukemiseksi. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kokeilemaan tätä ihanaa lajia tämän myötä!

Viime vuoden fiiliksiä videolla, mitä mieltä olette, kuvataanko tänäkin vuonna "perinteinen" HIHS -videopostaus?Joko olette ostaneet liput? Mitä odotatte eniten tulevalta tapahtumalta?

24 kommenttia

 1. Me ei olla vielä ostettu lippuja, sillä mennään Tallinnan Horse showhn.En kyllä yhtään tiedä mitä odottaa kun ei olla ennen käyty!:)Varmasti tosi kiva tapahtuma!

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus!Voitteko järjestää joskus jonkun tapaamisen vähän kauemmas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen niinkun yleensä teijät voi nähä jossain kisoissa ja tapahtumisissa, nii jossain muualla.

   Poista
 3. Kyllä, jos vain jaksat ja haluat! Niitä on muutenkin niin kiva katsoa!!

  VastaaPoista
 4. Joo tee videopostaus! :) Niitä on kiva katsella.

  VastaaPoista
 5. Kuvatkaa ehdottomasti toi videopostaus!

  VastaaPoista
 6. Kuvaa ehdottomasti, jos vaan itse haluat ja jaksat. Niitä on tosi kiva katsoa. :)

  VastaaPoista
 7. Joo tehkää ihmeessä se vudeopodtaus

  VastaaPoista
 8. En tajunnu tota postausta. Ei kiinnostais ja en oo menossa. Älkää tehkö pitkki videoita, en jaksais kattoo.

  VastaaPoista
 9. Tehkää Videopostaus ne on parhaita❤ :) niiku tekin :)!

  VastaaPoista
 10. Tehkää vaan videopostaus jos jaksatte😏 niitä on niin kiva kattoa ja niistä saa enemmän selkoa kun pelkästä tekstistä😊

  VastaaPoista
 11. Kuka mahtaa hypätä tuossa kuvassa?

  VastaaPoista
 12. Tehkää vaan videopostaus! Niitä on kiva kattoo :3

  VastaaPoista
 13. Tehkää ihmeessä videopostaus! Ne on mun lemppareita! Mä pääsen ehkä tänä vuonna ekaa kertaa ja haluisin nähä teijät ekaa kertaa :)

  VastaaPoista
 14. Tehkää pustauksia ne on ihan parhaita.
  Jos voisitte laittaa niihin päivämääriä niin tietäis millon ne on kuvattu.

  VastaaPoista
 15. Tehkää vaa tommonen my day tyyppinen postaus sieltä👌

  VastaaPoista
 16. Paljon normaallisti tollainen lippu maksaa ?

  VastaaPoista
 17. Joo todellakin kuvaa oikein pitkä videpostaus. Niitä on niin kiva katsoa. :)

  VastaaPoista
 18. Joku videopostaus ois tosi kiva:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.