Heinäkuun kootut

lauantai 2. elokuuta 2014

Taas on se aika kuukaudesta, että kertaillaan vähän kuluneen kuukauden juttuja...


HEINÄKUUN KOHU

Sekä minun, että Pinjan blogissa kohistiin siitä, kuinka Pinja ratsastaa voitolla paljon paremmin kuin minä. Näitä kommentteja tulee aina, kun mennään toistemme hevosilla, joten mikään yllätys tämä ei ollut. Minun pitäisi joidenkin mielestä antaa Voitto Pinjalle tai ainakin pyytää Pinjalta tunteja. Meitä molempia tämä on huvittanut ja ärsyttänyt, sillä molemmat kyllä tiedetään, että mennään omillamme paremmin kuin toinen. Hiukan ihmetyttää myös se miten jotkut teistä haluavat asettaa meidät paremmuusjärjestykseen ja vertailla kumpi on parempi. Minulta on aikaisemminkin kysytty täällä blogissa, että eikö minua hävetä hävitä pikkusiskolleni kisoissa. Silloin siis Pinja sijoittui Lillillä, omaa suoritustani Voiton kanssa en edes muista. Itse en ole koskaan edes ajatellut tuollaista, miksi pitäisi hävetä? Miksi meitä pitää vertailla? Ollaan kuitenkin aloitettu ratsastus samaa aikaa ja treenattu oikeastaan yhtä paljon. Eikö tuollaisia kommentteja kirjoittavilla lukijoilla ole sisaruksia vai ollaanko me vaan poikkeuksellisia, kun ei heppahommissa juuri kilpailla toisiamme vastaan?

HEINÄKUUN BLOGILEMPPARIT
Tässä kuussa en lisännyt lukulistalle kuin ihan muutaman blogin. Nykyään tuntuu, että mun lukulistalle päätyy vaan oikeesti ihan todella hyviä blogeja. Niitä ei tahdo enää löytyä, kun kaikki helmet on ajan kanssa jo keräilty listalle. Toivotaan, että löydän hyviä (hevos)blogeja tässä kuussa. Jos kaipaat lukemista, kannattaa tsekata Heinäkuun aikana tehty lemppariblogit -postaus.


HEINÄKUUN IHANA UUTUUS

Uusi kamerlaukku tuli vihdoin hankittua viime kuussa. Eihän tuo mikään kaunokainen ole, mutta kaikki tavarat sinne hyvin mahtuu ja eivätpä ainakaan mene rikki. Tuonne mahtuu siis hyvin  Canon objektiivin kanssa sekä Olympus ja pari pientä vaihto-objektiiviä. Laukku on ostettu Rajalasta ja malliltaan se on Tamracin 5502 explorer.

HEINÄKUUN VANHA HYVÄ

PS of Swedenin suitset ovat aiheuttaneet paljon ihmetystä ja ihastusta. Monet ovat kysyneet mistä nuo on ja miten ne toimii, valmentajiltakin on tullut vaihtelevaa palautetta. Kouluvalmentajaa ei ulkonäkö miellyttänyt ja Backlund totesi, että selviäisin ilman tälläisiä ihme vimpaimiakin. Itse olen kuitenkin pitänyt näistä todella ja mielestäni Voitto toimii huomattavasti paremmin näillä, kun entisillä meksikolaisillaan.

Joku ihmetteli suitsien esittelypostauksessa, miksi tuo pikalukko on väärällä puolella, yleensä suitset laitetaan kiinni hevosen vasemmalta puolelta. Itsekkin aloin asiaa sitten pohtimaan ja tajusin, että mulla on vain tuo palanen noissa väärin päin. Käänsin leukaosan toistepäin ja nyt pikalukko on oikealla puolella.

Kerroin Voiton lopettaneen suitsien myötä pään hinkkauksen ja se on totta. Se ei hinkkaa sitä enää järjestelmällisesti joka ratsastuksen jälkeen vaan vain silloin, kun on hikinen. Uskon silloin hien kutittavan, enkä suitsien painavan hermoja. Otsapannan vaihtaminen on ollut todella helppoa, eikä nepparit ainakaan vielä ole löystyneet yhtään, kuten joku minulle väitti. Suitset eivät ole kertaakaan meinanneet tipahtaa, eivätkä ne pois ottaessakaan tule helposti korvien ylitse. Leukahihnan puuttumisesta ei ainakaan vielä ole ollut siis mitään haittaa. Huomasin, että PS of Swedenillä on myös erillisiä leukahihnoja myynnissä, jos joku sellaista noihin kaipaa.

Nämä ovat siis todellakin olleet paremmat, kuin ikinä uskoin!


HEINÄKUUN SUOSITUIN VIDEO
 Vaikka tein tämän My Day -videon kesäkuun puolella oli se silti Heinäkuun katsotuin video.



HEINÄKUUN SUOSITUIN POSTAUS

Heinäkuun aikana Luetuimmat kautta aikojen -lista meni ihan uusiksi. Todella moni heinäkuun aikana kirjoittamani postaus nousi siis blogin koko historian luetuimpien postausten joukkoon. Rahaa bloggauksesta -postaus kiilasi nopeasti kärjen tuntumaan 2. sijalle. Minusta oli hirmu kiva, että postaus saavutti tälläsien suosion. Olin käyttänyt siihen aikaa enemmän, kuin mihinkään aikaisemmista postauksista, olin muokannut sanamuotoja kymmeniä kertoja, oikolukenut sen Pinjan kanssa useaan otteeseen ja miettinyt tarkasti mistä näkökulmasta teitä lähestyn. Erittäin iloiseksi minut teki se, että postaus jaettiin mm. kouluni Twitterissä, Indiedaysissä ja bloggausta käsittelevässä blogissa sekä se miten hyvin ja asiallisesti te otitte aiheen.

HEINÄKUUN TYKÄTYIN INSTAGRAM-KUVA


Pidättekö edelleen näistä kuukauden kootut postauksista vai olisiko tavallinen blogeissa ja vlogeissa nähty kuukauden suosikit parempi?

119 kommenttia

  1. Tykkään tästä postaussarjasta todella paljon! Ihanan erilainen, mutta kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen. Sulla on hyvä ote postauksiin, joten näitä oikeasti jaksaa lukea. Luin tässä muutama päivä sitten vanhempaa tuotantoasi ja wow, olet kyllä kehittynyt huimasti. Hyvää syksynalkua teille päin! :)

    - Elämän murusia -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, olet huimasti kehittynyt kirjoittajana. Postauksesi ovat mielenkiintoisia, odotan aina innolla seuraavaa. T. Blogiasi lukeva äikän ope (en sinun opettajasi kuitenkaan :D)

      Poista
    2. Voi miten kiva kuulla :)

      Poista
  2. Tämä kootut postaukset on mun mielestä parempi! (:

    VastaaPoista
  3. Nämä ovat hyviä. Tee jatkossakin näitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, teen kyllä jos näistä tosiaan tykätään :)

      Poista
  4. Itsekin pidän tälläisistä postauksista enemmän, kuin kuukauden suosikeista. :)

    VastaaPoista
  5. Tää on kiva postaus tykään:):):)

    VastaaPoista
  6. Tykkään hirmu paljon näistä postauksista, nää on paljon monipuolisempia kun perus suosikki postaukset/vlogit:)

    VastaaPoista
  7. Pidän enemmän tästä kuukauden kohu jutusta. : )

    VastaaPoista
  8. Kuukauden suosikit on kivempia omasta mielestäni. :)

    VastaaPoista
  9. Nää "kuukauden kootut" on aivan mahtavia! Nyt muuten vasta tulin ajatelleeksi että tehän kilpailette Pinjan kanssa toisianne vastaan! :D Mutta eihän siinä oo mitään noloa hävitä pikkusiskolle, kun te kerran kummatkin olette Nii hyviä ratsastamaan! :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpailtiin, ei enää pitkään aikaan. Mutta siis ei kilpailtu toisiamme vastaan kuin "paperilla" :)

      Poista
    2. Juu tarkoitin, että kilpailitte ja en ole koskaan ajatellut että olette olleet samoissa luokissa ;D (anteeksi väärin kirjoitettu viesti)

      Poista
  10. Tosi kiva postaus, ja tykkään näistä kuukauden kootut postauksista! :)

    VastaaPoista
  11. Nää on tosi kivoja, koska jos on skipannut jonkun videon tai postauksen niin näkee sen tästä. ;)

    VastaaPoista
  12. uusi blogihaaste ehdotus: ratsasta lempitehtävää videolle, kuville tai vain kerro siitä, kun olet kertonut siitä tai näyttänyt niin perustele sitä. kun se on valmis tee pari suosikkitehtävää vaan tekstillä ja kerro miten ne auttaa sinua ja hevosta.

    VastaaPoista
  13. muuten oletko miettinyt miksi pinjaa sanotaan menevän paremmin voitolla ku sä? koska jotkut ihmiset saa sen yhteyden toimimaan heti hevosen kanssa jotkut on vain parempia ratsastaa esim tossa kun sanotaan että pinja menee paremmin voitolla niin sehän menee ja se näkyy. Kun valmentaja ratsastaa voitolla menee superhyvin koska se osaa. Koita elää sen kanssa että pinja on taitavampi kun sinä. Ja voitto ei mene yhtä hyvin sulla kun pinjalla koska pina on taitavampi. Koita uskoo ja sen takii me käydään treeneissä. kyllä voitto toimii sunkin kanssa hyvin jossain vaiheessa kun sun pahimmat virheet korjataan. Yksi kysymys. Ootko itkenyt jonkun ilkeen komentin takia koskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole miettinyt. Me MOLEMMAT ollaan sitä mieltä (edelleen), että mennään omillamme paremmin. Valmentaja nyt on ihan erikseen, hänhän tekee tätä ammatikseen. Ja en ole, lähinnä nauranut :)

      Poista
    2. Elkää jaksako enää eiköhän Se asia oo jo selvitelty!😄😚😉

      Poista
    3. Oliskohan näiden kommenttien takana yksi ja sama ano joka on jostain syystä kateellinen ja katkera jostain. Tsemppiä sulle ja kiva kun jaksat vastailla asiallisesti kaikenlaisiin kommentteihin.

      Poista
  14. haha sähän oot lukijaystävävällinen :D Ihme raivoomista lukijoille. kannattas vähän miettiä ketä varten teet tätä blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan raivonnut lukijoilleni, missä sinä sellaista näit?

      Poista
    2. Mun mielestä Tiia vastaa kyllä aika kohteliaasti aina, vaikka tänne tulee mitä ihmeellisimpiä kommentteja välillä.. :P

      Poista
    3. Tyhmäkin tajuaa, ettei Tiia blogiaan pidä ainakaan pahansuopia lukijoita varten. Tiia tosiaan vastaa viesteihin asiallisesti, huolimatta siitä, onko itse kommentti esitetty samoin tavoin. Pikkuisen pitäisi jokaisella kurkata sinne peiliin ja miettiä, voisiko itsekin sen kritiikin esittää hieman ystävällisemmin/kunnioittavammin :)

      Poista
  15. Moikka! Tuli Tossa mieleen että missä karsinassa teillä asui Se shettis, joka oli lillin kaverina ennen voittoa? Sulla on tosi kiva blogi ja kivoja videoita. Viime viikolla kuoli rakas hoito ja kisa ponini joka oli rakkain maailmasta. Aina kun tulen surulliseksi tuosta asiasta niin katson teidän videoita ja Blogeja, silloin piristyn ja muistelen ihania muistoja ja yhteisiä hetkiä mitä meillä oli ponin kanssa. Se piti vielä sanoa et tosi kiva että tuut lappeenrantaan nimittäin asun siellä ja tuun kattoo kisoja! Minä päivänä kisaat siellä? Ps. Oot tosi hyvä ratsastaa! Toivottavasti vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli oli Voiton karsinassa ja Iita Lillin karsinassa :) Tsemppiä sulle! Hyppään kaikkina päivinä.

      Poista
  16. Nää on kyllä huippuja! :) Tee ihmeessä joka kuukaudesta tämmönen.

    VastaaPoista
  17. Nää on tosi kivoja, ehdottomasti lisää näitä! :)

    VastaaPoista
  18. Ilkeät anonyymit ovat näemmä palanneet kesälomalta. Muista, ettei sun tarvitse julkaista tuollaisia kommentteja - minä en olisi julkaissut. Ei ole normi, että toisia saa haukkua. Postaus oli hyvä, mutta vastaavien kommenttien julkaiseminen kyllä pilasi koko tunnelman postauksesta. Mutta jatka näiden tekemistä ihmeessä, itsekin toivoisin että olisi energiaa jotain vastaavaa joskus tulevaisuudessa tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps.. Kyllä mä tykkään kuitenkin julkaista tuollaisia, eihän nuo mitään pahoja olleet, hiukan vain typeriä :)

      Poista
  19. Tiesitkö muuten että Netflixissä on uusi kausi Pretty Little Liarsia, jos kiinnostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitos jaksossa jo menossa ;)

      Poista
    2. Kiva juttu :) Itsekin huomasin vasta vähän aika sitten ja on kyllä odotettu että koskahan sinne tulee lisää jaksoja

      Poista
  20. Nämä ovat tosi kivoja, jatka ihmeessä niiden tekemistä! :)

    VastaaPoista
  21. Outoa mun mielestä, että monien mielestä Pinja menee voitolla paremmin, mutta mun mielestä meet paremmin voitolla ja pinja menee paremmin lillillä

    VastaaPoista
  22. Ei liity kyllä yhtään mitenkään postaukseen, mutta oletko ikinä ajatellut päästä ohjan nostamistavasta eroon kouluratsastuksessa? Ratsastat aivan liikaa kädellä voittoa, en tiedä onko se paras tapa ratsasaa sitä mutta on niitä muitakin tapoja ratsastaa hevosta kuin kädellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ajetellut kun en tiennyt tekeväni mitään ohjannostamista?:D Voisitko hiukan selventää.

      Poista
    2. Tähän vielä jatkoksi: oon huomannut että myös sun käsivarret lähtee vaeltamaan. Kyynärpäiden pitäisi olla kylkien vieressä. En oo mikään valmentaja, mutta pisti oman silmään. Jos haluat varmuuden, niin kysy seuraavassa valmennuksessa. ei siis ole ilkeäksi tarkoitettu kommentti

      Poista
    3. Jos et ole valmentaja, ei ehkä kannata neuvoa muita :)

      Poista
    4. Niin, katsoin vaan yhdeltä videolta missä valmentajaksi sanoi kyynärpäistä... Mutta anteeksi vaiva

      Poista
    5. Eikö Tiia tuossa postauksessa/kommentissa, jossa pinja ratsasti voittoa, sanonut, että Voittoa ratsastaa aika helposti vahingossa liikaa sisäkädellä tms.??? Itselläni oli sama ongelma välillä oman heppani kanssa, mutta sain sen korjattua:)

      Poista
  23. Mä ainakin vähän "suuttuisin" jos valmentaja kommentois tolleen mun suitsista :D Eihän nuo nyt kumminkaan hirveästi poikkea ns. "Normaaleista" suitsista :)

    VastaaPoista
  24. Tosi kiva postaus! :) ♡ Minäkin pidän tästä kuukauden kootuista enemmän ;)

    VastaaPoista
  25. Tää on parempi versio ja oot paras blogaaja

    VastaaPoista
  26. Tosi kiva postaus! :)
    Tee vain lisää näitä! :)

    VastaaPoista
  27. Kootut on paremmat kun suosikit ;D

    VastaaPoista
  28. Jälleen ihana postaus sulta:3

    VastaaPoista
  29. kuukauden kootut on kivempia :) ja sun blogia on aina ihana lukia ja tulee muutenki aina hyvälle tuulelle ku lukee postauksia! :)

    VastaaPoista
  30. Ensimmäinen reaktio: Klunk onko oikeesti jo elokuu? Toi Rahaa Bloggauksesta postaus herätti mussa mietteitä ja mun mielestä sun näkökulma oli hyvin selitetty ja siinä oli perusteluja ettei tullut mitään kyssäreitä mieleen siitä! Nää on kivoja, olin unohtanut ihan kokonaan että tälläsiäkin on tullut!

    VastaaPoista
  31. Näitä jatkossakin! Jaksoin lukea ajatuksella ja postauksen lopussa oli semmonen "Höh, joko tää loppu" tunne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tuollaisen reaktion aikaansaaminen on aina onnistumisen merkki :)

      Poista
  32. Kiva postaus! :) Oot kehittynyt kyllä ihan mielettömän paljon kun katsoo vanhoja kuvia! Mutta ratsastatko Voitolla ikinä millään piuhoilla, gramaaneilla yms.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ratsasta nykyään, saikun aikana menin valmentajan ohjeistuksella :)

      Poista
  33. Kuukauden kootut on parempi :D

    VastaaPoista
  34. Kuukauden kootut on paljon parempi :_D

    VastaaPoista
  35. Tykkään tästä♥ mut jos tän tekemisee jostain syystä kyllästyt, nii tee sitte ihmeessä se kuukauden suosikit. Jos se sua innostaa. Sä ja Pinja ootte ylivoimasesti nykyää mun lemppari bloggaajat♥

    VastaaPoista
  36. Moi Tiia! Oot mun lempparibloggaaja! Voitto on tosi söpö ja sä oot kaunis! ♥ Oot hyvä ratsastamaan ja osaat hallita voittoo!! OOT PARAS♥♡♥♡♥♡♥

    VastaaPoista
  37. Lisää näitä !💖💖💖💖💖kiva postaus 😎

    VastaaPoista
  38. Mä ainakin pidän näistä postauksista enemmän kuin kuukauden suosikeista, nää on jotenkin hauskempia :) Oot mun lempi bloggaaja ja luen sun blogias joka päivä, jotkut postaukset jopa viiteen kertaan :D ja sillon kun alotin lukemaan tätä niin alotin lukemisen ensimmäisestä postauksesta :) Oot huippu, voitto on ihana ja tsemppiä teille :) Rapsuta voittoa mun puolesta ;)

    VastaaPoista
  39. heippa tiia! millä sinä teet bannerit?

    VastaaPoista
  40. Tää oli tosi kiva! :) ja en mäkään ikinä ole ajatellut kisoissa kilpailevani Reettaa "vastaan", jos samassa luokassa ollaan menty - enemmän sitä vaan toivoo toiselle hyvää suoritusta, vaikka sitä ei sitten sen itse esim. sijoittuisikaan. Kuinkahan monta kertaa olen ollut eka ei-sij. kun Reetta on mennyt ohi, eikä se yhtään harmita :-D

    VastaaPoista
  41. Hei! en tiedä onko tästä tullut pyyntöä aikasemmin kun en näitä kommentteja lue, mutta kun oli se lukija kysely niin tekisitkö siitä jotain postausta, kun mua ainakin kiinnostaa, että mitä siihen on kaikki vastannu :) Ja nää postaukset on tosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katostaan teenkö, ehkä jos on joku päivä aikaa :)

      Poista
  42. mun mielestä tää kuukauden kootut on tosi kiva idea, lukisin näitä mielelläni jatkossakin!

    VastaaPoista
  43. lukiko tossa tarkotuksella 'kesäkuun vanha hyvä' tms mut siis kesäkuu? vai enks vaa ymmärrä :D

    VastaaPoista
  44. voisitko tehä sinin ja pinjan kaa sister tag:in? :3

    VastaaPoista
  45. Miksi, ei voi antaa vinkkejä ja esittää huomioita, jollei ole valmentaja. Suomessa on paljon todella taitavia ratsastajia, vaikkeivat kaikki valmentajia olekaan. Jos, joku näkee. Että kätesi ovat eri korkeudella, niin miksi pitää olla valmentaja, että voi sen sinulle todeta? En, kuitenkaan usko, että sinulla ei olisi ratsastuksessa enää muilta, kuin valmentajilta opittavaa. Sellaiset ratsastavat MM-tasolla ja taitavat silti nöyrästi kuunnella muita ratsastajia. Näin pohtii tavallinen A-tason kouluratsastaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinkakohan moni taitava ratsastaja täällä mun blogissa vinkkejä jakelee? Yleensä jos tälläinen henkilö on minua lähestynyt niin hän on laittanut sähköposti tai kirjoittanut ainakin tosi asiallisen kommentin. Kyllä minä neuvoja kuuntelen, mutta liika on liikaa varsinkaan jos ei tiedä jakeleeko niitä ratsastuskoululainen joka esittää huipputatsastajaa vai oikeasti taitava ihminen.

      Poista
  46. Tykkään enemmän tästä kuin kaikissa blogeissa nähty "kuukauden suosikit"- video(postaus)

    VastaaPoista
  47. Milestäni tää kuukauden kootut on parempi kuin suosikit (:

    VastaaPoista
  48. Tää oli kiva postaus!:) Mitä musiikkija käytät esim. mydayn taustalla sieltä youtuben valmiista musiikeista?? Ku en löydä yhtään mitään järkevää mitä voisi taustalle laittaa.... :D Kiva jos vastaisit pian!

    VastaaPoista
  49. Tämä ei liity tähän postaukseen mutta olisi kivaa jos tulisit pinjan kanssa tubeconiin ja kiva postaus;)))))

    VastaaPoista
  50. Ihan mielenkiinnosta kysyn kun törmäsin taas siihen sun videoon missä koristelet sun saappaita, niin kuinka hyvin ne loppujen lopuksi pysy? :D jos yhtään muistat, onhan tuosta jo aikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on pysyny siitä videosta tähän päivään asti eli pari vuotta? Nytr kyllästyin niihin ja revin kaikki pois :)

      Poista
  51. Nää postaukset on tosi kivoja ja persoonallisempia kun kuukauden suosikit joten pisteet siitä:) ja kaverillaki noi samat suitset ollu käytössä niin kuulemma ollu kans tosi hyvät ja vielä mun mielestä ainaki jotenki nätimmät kun ns. tavalliset;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidät ja itsekkin kyllä suitsien ulkonäöstä pidän :)

      Poista
  52. Minä päivänä sun luokat on?

    VastaaPoista
  53. Mä tykkään tosi paljon tästä postauksesta. Näitä lisää. Millä ohjelmalla "Minun hauskin video ikinä" on kuvattu?
    T:innokas lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua mikä sen nimi oli :D Joku crazy cam tai vastaava kokeile photoboob hakusanaa myös.

      Poista
  54. Nää tämmöset kuukauden kootut / parhaat tms. on aina niin kivoja lukea ! Ja jotenkin tämä kootut on jollakin tapaa mun mielestä ehkä niitä suosikkeja parempi :) Toi "Rahaa bloggauksesta" -postaus oli tosi hyvä !!

    VastaaPoista
  55. Minkä ikäisiä olitte Pinjan kanssa Lillin? :)

    VastaaPoista
  56. Ootk tulossa sellaseen ku hyvän mielen hevonen tapahtuma Sorsasalossa 10.8? Siellä on este- ja kouluratsatus näytös ja raveja ja kaikkee muuta, nii ootko tulossa sinne :) ja muute nää on kivoja postsauksia:D

    VastaaPoista
  57. Sinut on haastettu! http://hulivilinhiltu.blogspot.fi/ käy katsomassa haaste blogistani! :)

    VastaaPoista
  58. Huomioikaa, että Pinja ratsastaa tunneilla erilaisilla hevosilla, jonka takia on yleensä helpompi mukautua uusiinkin ratsuihin (mm Voittoon), kun taas Tiia ratsastaa suurimmaksi osaksi Voitolla ja joskus harvoin Lillillä. Ja veikkaan myös, että Lilli on asteen helpompi hevonen kuin Voitto ja opettanutkin Pinjaa paljon, kuten Tiiakin silloin kun oli vielä yhteisessä käytössä ainoastaan.

    Kuvista on muutenkin vaikeampia päätellä kumpi menee paremmin, kun ei esim näe alkuverryttelyjä yms. Mikäli on katsomassa koko ratsastuksen ajan osaa arvioida hyvin, mutta jos näkee vain n. kymmenestä onnistuneimmista kuvista miten hevonen menee niin ei voi tulls kyllä urputtamaan "Pinja menee paremmin kuin Tiia" yms. Järkikäteen ihmiaet ja miettikään vähän asioita ennen siitä puhumista :)

    VastaaPoista
  59. Mäkin pidän enemmän tästä mallista kuin siitä jo liian monessa blogissa ja vlogissa nähtäviin "kuukauden suosikit" mallista. Perusideahan näissä on sama, mutta tää "kootut" käsittää paljon laajemman alueen kuin "suosikit". Suosikeissahan on periaatteessa yleensä ollut vaan tuotteita ja tyyliin musiikkia, mutta tämä kokoaa niiden lisäksi kuukauden tapahtumat yms (:

    VastaaPoista
  60. Mä tykkään ainakin näistä postauksista ihan hirveesti :) Nää on tälläisiä mukavia tiivistelmiä!

    VastaaPoista
  61. Tosi kivoja postauksia!!:) Minkäikäisiä olitte kun saitte Lillin?:)
    elamaajossunsilmin.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kutosluokalla ja Pinja vitosella, en muista ikiä :D

      Poista
  62. missä majotatte voiton lappeenranmassa?

    VastaaPoista
  63. minkä ikäisinä aloititte ratsastuksen? :)

    VastaaPoista
  64. Tämä on kyllä mukava ja erilainen! Onneksi lukijat osaavat aina aloittaa jonkun draamakohtauksen, että voit täyttää tuon kuukauden kohu- osion ;)
    Mutta asiasta sammakkoon, lupailit jossain vaiheessa kauan sitten facesivuilla, että tulee postausta maastakäsittelystä ja taisit mainita myös, että postaukseen tulisi ammattilaisenkin tekstiä asiasta. Miksei sitä ole tullut? Aikoinaan olin silloin ihan innoissani tulevasta postauksesta, mutta eipä ole näkyillyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saan siitä sellaista kun halsuin, katsotaan saisinko joskus koottua sen loppuun. Lisäksi mietityttää pistää ammattilaisten kommentteja tänne vaikka heiltä lupa onkin. Molemmat nimittäin eri mieltä, joten ihan varmasti tulee ikäviä kommentteja heitä kohtaan, jommalle kummalle tai molemmille.

      Poista
    2. Ymmärrän kyllä. Silti olisin enemmän kuin kiitollinen siitä postauksesta. Ja onneksi on kommenttien valvonta. Uskoisin myös, että siitä tulisi hyödyllistä tietoa ihmisille. Monelle tämän blogin lukijalle kun on varmaan aivan vieras asia tuo maastakäsittely. Itsekin saisin varmasti paljon irti siitä! No, päätös on sinun ja tee niin kuin parhaaksi näet. Kerroin vain, että tuota postausta haluaisin kovasti, mutta en aijo "rankuttaa" enää kun sain vastauksesi :)

      Poista
  65. Sulla on hieno blogi! Näkee selkeästi että panostat tähän ja kuvat ovat upeita! Jatka samaan malliin.;)

    VastaaPoista
  66. Milloin aloit käyttää kannuksia ? Itse olen ostamut ne ja yritän saada poniani muotoon niillä :D

    VastaaPoista
  67. Mistä olet ostanut nuo suitset ja minkä hintaiset oli? :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.